122

Енгелс

преди 5 години

Единственото спасение от демокрацията е световна социалистическа революция.

121

Анонимен

преди 5 години

Да живее Русия !

120

Анонимен

преди 5 години

Алина Маратовна Кабаева, която е любовница на Путин е узбекска състезателка по художествена гимнастика. Путин направо може да и бъде дядо, защото тя е на 35г.,а той на 65г. Бащата на Кабаева е чист Татарин, а двете ИЗВЪНБРАЧНИ деца на самодежеца, идат да ни кажат, че той не държи в никакъв случай на семейните ценности.

119

Анонимен

преди 5 години

*** имат Путин като бащица, той коли той беси! Путин не може да върви срещу законите, ама те го мислят за магьосника Вова!

118

Анонимен

преди 5 години

А у назе как е ? Можем да бачкаме и до 80 нали ? Ний сму връътъ..

117

дългият нос на Путин

преди 5 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

116

Анонимен

преди 5 години

Стоителна фирма в Русия няма да казвам казвам коя е ,да не е реклама - та тия хора плащаха тогава по 150 долара на ден.Работата беше тежка - кофраж и арматура

115

Анонимен

преди 5 години

Нека да работят ..трябва да пълнят гушката на вовка и свитата му

114

Поп Фъртунко

преди 5 години

А при нас как е? 65 за двата пола. Руснаците поне протестират. Ние си мълчахме като гъ...Те поне запазиха самоуважение и ще имат смекчен вариант на пенсионната реформа. Славейков е писал едно време, че не сме народ, а ***. Имам е предвид мързела и страха от силния. Мързелът е майка на всички пороци. Станали сме безразлични към собствената си съдба. С тая философия сме обречени всеки да ни яха. Дай, Боже, да се събудим и заприличме на хора.Амин!

113

Алкаш

преди 5 години

Ако ще и 100 години да направи границата само да не трога баяришника....

112

Анонимен

преди 5 години

некачествено здравеопазване и доста бедно население". - това казва всичко.

111

Българин

преди 5 години

Долнопробна пропаганда на Дойче веле. В европа пенсионната възраст е по-висока.

110

Анонимен

преди 5 години

Има само България и Русия.........................Македония и Украйна са изкуствени държави!!!

109

za RU

преди 5 години

Крим е руски.................завинаги!Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България??Много е възможно скоро ДНР и ЛНР да станат пак част от Русия.................защото цялата Източна Украйна е руска!!Неофашистите от "Десен сектор" в Киев ще си платят за престъпленията скоро!!

108

Некъф

преди 5 години

Ало, лицемерите искащи демокрация. Точно кирливата демокрация но докара кирливата пенсионна възраст 67 години за мъже и 65 години за жени! Така, че не питайте Путин, а онова изчадие адово Шорош

107

za RU

преди 5 години

Русия вече не е суровинен придатък на Запада при Путин.................защото Путин върна богатствата на Русия на руския народ!Няма го вече алкохолика Елцин и предателя Горбачов!!!Свикнахте ли, западни лицемери и слугите им в България!!!

106

Ами

преди 5 години

В статията има редица неточности. Споменатите 4500 рубли са само част от сумата, която взима като обещетение за безработица. Към тази сума тябва да се прибави и федералната или регионалната социална доплата, която се дава към помощите за безработни. Така се стига до нивото на прожитъчния минимум, а той за Москва е 18 781 (450лв.) рубли на месец за трудоспособното население. Подобна е и схемата при пенсионерите.

105

Анонимен

преди 5 години

Е какво толкова? Ще си получават пенсиите на оня свят. Нали в руското православие също има рай.

104

Слава Росии

преди 5 години

Крим е руски,това вие червясалите русофоби си го запишете на челото !Най-добрият русофобе заченат в *** гробс гени от изгнил мъртвеци яйца на скакалец

103

UA

преди 5 години

Една държава възкръсна като птицата Феникс от пепелта.УкрайнаЖитницата на ЕвропаИ неин пръв пазител!