182

Ххххх

преди 5 години

Според данни на Световната банка отпреди две години 43 процента от руските мъже едва ли ще доживеят до 65 години при очаквана средна продължителност на живота в Русия от 66 години за мъжете и 77 за жените. Какво повече .....

181

Келка Василева

преди 5 години

Няма как тази "велика" авторка, която така услужливо излизва всичко годно, което се изписва против Русия да не изпляска и тази уникална статийка. Браво госпожа,браво Василева. Ще получиш пулицер и орден за преданост към северно атлантическите братя.А в Русия госпожа, имат проблеми, сериозни проблеми, но се справят.Така че вземи, че прочети малко повече или не ти трябва. Защо ли?! Слуга.

180

МАНИПУЛАЦИИ

преди 5 години

А авторката на статията услужливо забравя да спомене, че сега с Путин в Русия се живее все по-добре и средната положителност на живота за всички е скочила драстично - с 10 години! Така че, драги читатели, при средна продъжлителност на живота от 880 - 85 години за страната, какво очаквате? Това мъдър ход на един прекрасен държавник! и Още повече имайки на ум, че продължителността на живота за руското население ще продължи да се качва нагоре докато ние си ядем от евроатлантическите банани.

179

Феминизъм

преди 5 години

Путинланд е страна на победилия феминизъм. Затова там жените живеят по-дълго. Затова там Мъжете вземат пенсия 2 години, а жените 18 години.

178

Анонимен

преди 5 години

ПАК КРАВАРСКИ ИНСИНУАЦИИ.НЕ МИРЯСА МИРИЗЛИВИЯ ОБОР

177

Анонимен

преди 5 години

Путин е велик крим е руско

176

xaxa

преди 5 години

Ми то тогава Вова е готов и подходящ за пенсиониране.

175

Путкин

преди 5 години

Май и *** ще го свалят от власт с камъни!

174

Мнение

преди 5 години

Неприятно е като се повишава възрастта за пенсиониране. Ако авторката беше написала и че има безплатни курсове за преквали икация на хората над 50 г. и се преследва наказателно от закона отказът на работодателите да наемат такива хора, по друг начин щеше да изглежда статията. Има още и други куп неща... това е навсякъде когато пенсионната система издъхва и няма пари.

173

Анонимен

преди 5 години

Путин е велик да живее ура

172

,.,.,

преди 5 години

Българският пенсионер не го интересува пенсионната реформа в Русия.Калфин направи същото с българите като вдигна възрастта за пенсия,обвързана с години трудов стаж,т.е да работиш докато шаваш.И за това получи сладка европейска службичка като всички *** които работят против българина.

171

Анонимен

преди 5 години

Според мен Путин иска да амбицира по-възрастните граждани и да ги стимулира да пряват нещо, понеже на руския пенсионер освен да пие пред блока денонощно нищо друго не му остава до преминаването в отвъдното....Много хора се депресират когато ги пенсионират, а така ще имат стимул да не се предават в ръцете на царица-Водка.... има резон в това....

170

АТАКИСТ

преди 5 години

Путин в момента е най-могъщия човек на планетата!

169

невероятно,Уотсън!

преди 5 години

Изключително манипулативна статия.Не знам авторката как е събрала този материал,но така или иначе той е в насипно състояние.Никъде не се казва,че повишаването на пенсионната възраст ще става постепенно.Никъде не се казва,какви мерки стоят зад тази реформа по отношение на здравеопазването,повишаване на квалификацията и придобиване нови специалности.Със сигурност има не малко хора в Русия които са против-но това не е цялостната картина.Считам,че с тази реформа руснаците са на прав път!

168

Анонимен

преди 5 години

Ако беше вярно, че мнозина в България не достигаха до пенсия, нямаше да ни е такава средната възраст.

167

до 176

преди 5 години

По същия начин, но живеем доста по-дълго, всъщност само мъжете, което показва че основната причина е алкохола. Българските мъже поне не пият толкова. Жените живеят еднакво дълго в фвете страни.

166

Анонимен

преди 5 години

Тоя на снимката *** ли е или обикновен гей???

165

Анонимен

преди 5 години

Че, то навсякъде по света пенсионата възраст е:- 65 г. за мъже- 60 и дори + за жениОплакват се, че средната продължителнаста на живота им е нисък - ами да пият по-малко, да спрат цигарите и да живеят природосъобразна форма на живот.

164

80% +

преди 5 години

Прав е оня професор за 80-те %, че даже %-тите клонят към 90 %.Добър ден, селяни прости!!!

163

Анонимен

преди 5 години

До Русия е богата!"Ако Путин извади откраднатоте милиарди от офшорките, руснаците и на 50 ще се пенсионират"Каква осведоменост само,да се неначуди човек .Защо не помогнеш на братското ЦРУ ,че те горките нищичко не знаят.Гордея се ,че в България има такива хора ,които със сигурност знаят всичко за всеки.А ако оставим шегата ,ти просто си И .Д. И. О. Т