142

Й. Калфата

преди 5 години

И тук свършихме черната работа и напуснахме кабинета Му, а Неговия рейтинг не пострада! Още може!

141

Анонимен

преди 5 години

*** дружина "Матросов на амбразурата" поде като по автоматична команда опорната точка "то щото при нас е по-добре", включваща и плюене по Европа и по България.Ми да, по-добре е, представете си!

140

Анонимен

преди 5 години

Какво се оплакват.У нас жените ще се пенсионират на 65 г/тази година-61.2/ както мъжете- на 65 /сега 64.2/ Тенденция е пенсиониране на 67г

139

ад.мини...... четете

преди 5 години

Той вече се отказа от тези години и ги намали, а вие се плюнчите със стара информация. Смешнини.

138

Анонимен

преди 5 години

България е най-бедната и скпана държава в ЕС (не на последно място, защото сме комунистическа губерния, управлявана от пребоядисани комунисти и рублджии) и пак при нас животът е по-добър от този в Русия.В нашата фирма имаме вече двама руснаци - колеги, избягали от путинский "рай".

137

Анонимен

преди 5 години

Хубаво де...нали изпадахте във възторг от новите самолети от 15то поколение,подводници,ракети танкове от 20то.Създавате най добрите оръжия за унищожение на цели народи,от какво се оплаквате.Това изисква много пари и трябва да платите сметката.Студената война я загубихте защото Рейгън ви набута в разходи за оръжия .Нищо не научихте и пак ви играят същият номер.Бачкайте и не мрънкайте.

136

Анонимен

преди 5 години

"Средна продължителност на живот за мъжете - 66г."Това ако е вярно, значи наистина "Русия е Нигерия със сняг".

135

Анонимен

преди 5 години

ДПА и Дойче веле много са се загрижили за хората в Русия.В България отдавна не се пенсионират на 55 60глПлюс това пенсионните фондове са окрадени.И тук не вземат на работа 55+И тук много възрастни не доживяват до пенсия,а много доживели вземат по 100$Обаче ние за Русия сме се загрижили.Смешници.

134

Анонимен

преди 5 години

Нали бяхте в демографски подем? Нали бяхте обърнали негативните тенденции на намаляване и застаряване?

133

грантаджия

преди 5 години

Путин как доживем до пенсии?

132

Петя

преди 5 години

То пак добре че е Бойко да оправя нещата, представете си ако *** и Доган бяха узурпирали властта какво щеше да е положението.

131

Йово

преди 5 години

След като научихме за Русия да научим и за Европа основно силните икономики, Мъже(М)/ Жени(Ж):Германия - 65 г М/Ж и + 35 години пенсионен вноски.Испания - 65 г. М/Ж и + 35 г. осигурителен стаж.Великобритания - 66 г. М/ЖФранция - 62 г. М/Ж и + 41 г. пенсионни вноски.Руснаците какво се възмущават подобна на Българите и те нали искат Европа значи не може да се кара по комунистическата система на пенсиониране каквато беше и в СССР и в НРБ а именно 55 г. Мъжете и 52 г. за жените.

130

Анонимен

преди 5 години

Оставете ги руснаците...............гледайте какво ще стане в България скоро................пенсионните фондове ще бъдат откраднати!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!!

129

80%+

преди 5 години

При нас пенсионната възраст е по-висока и за мъжете и за жените, те тръгнали руснаците да съжаляват и осмиват.

128

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че имат нови ракети

127

Анонимен

преди 5 години

А у нас приехме като роби тази възраст.Робско племе сме си и няма мърдане.

126

Анонимен

преди 5 години

В РФ животът свърши. Досега 10 г. подред цената на нефта непрекъснато растеше, затова имаше пари. Сега след срива на цената на нефта вече пари няма.

125

Анонимен

преди 5 години

Шеломов кога е мислил за Русия?И той е от кликата на жидо-болшевиките.

124

Щерю

преди 5 години

Как да доживееш до пенсия? - инж. Ганев отдавна го е измислил - като не се хабиш, а имитираш, че бачкаш...

123

begin

преди 5 години

"Те крадат парите, които хората са изработили. Могат да правят каквото си щат. Като при феодализма. Не можем да се защитим", възмущава се тя.ей тая да не говори за една крадлива партия и главния й суджук?