102

Анонимен

преди 5 години

Ето тва е Црвена Звезда, разбрахте ли бyгapcки лyзъpи? Да не са по-будали че си изплащат дълговете, а не сложиха тире като ЦСКА-София? Имат три пъти повече дългове от фалиралото ЦСКА! Затова са голям отбор, огромен, европейски клубен шампион, световен гранд. Видяхте ли какво направиха със Залцбург вчера - два гола за 1 минута, когато всички ги бяха отписали. Сърбия - истинска нация!

101

Коритаров Live

преди 5 години

Знаете ли кой е най-големия руски предател и компрадор в цялата история -- не, не е Михаил Горбачов.....Това е ''ОСВОБОДИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИТЕ'' -- ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ - АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ !!ПРЕЗ 1867 ГОДИНА, ЧОВЕКА ПРОДАВА 2 МИЛИОНА И 500 000 КВ.КМ ЗЛАТНА ЗЕМЯ = АЛЯСКА + ДНЕС СЕВЕРНА КАНАДА И АЛЕУТСКАТА ВЕРИГА ОСТРОВИ -- НА САЩ И НА БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ == ЗА 170 000 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРА, ПО КУРС ОТ 1866 ГОДИНА !!Руския крепостен винаги е искал а има доллари !!Муахаха .

100

;-)

преди 5 години

Я!Не може да бъде! Недоволни руснаци.

99

Слава Україні

преди 5 години

Крим е Украйна, а Украйна - Европа!Завинаги.

98

Коритаров Live

преди 5 години

ИМА ЕДНА ЛЕГЕНДА ЧЕ КОГАТО ВАРЯГИТЕ СА ПРОГОВОРИЛИ НА СЛАВЯНСКИ, СА СИ РЕШИЛИ СЪДБАТА ЗА НАПРЕД = ДА СА СЛУГИ И РОБИ.АКО БЯХА ПРОГОВОРИЛИ НА ГРЪЦКИ, АКО БЯХА ИСТИНСКИ ДЕЦА НА ВИЗАНТИЯ = ЩЯХА ДА ГОВОРЯТ ДНЕС НА ГРЪЦКИ, А НЕ НА СКЛАВЯНСКИ .РОССИЯ Е ОТКРАДНАЛА ИМЕТО НА КИЕВСКА РУСИЯ ОТ 9 И 10 ВЕК . А ДНЕС ИСКА ДА ОТКРАДНЕ И ЗЕМИТЕ И - ОТНОВО .СТРАНА - ПАРИИ И РАЗБОЙНИК .

97

Щирлиц

преди 5 години

Ами елате в България,и ще си отговорите на този въпрос!

96

Анонимен

преди 5 години

До 121Всички се радват, че Путин си продължи президентството...това е най-изгодния вариант за запада да има Русия за суровинен придатък и да се предпази от огромния приток на потенциални руски бежанци.

95

Анонимен

преди 5 години

В Русия всеки пенсионер е милионерЕто примера с Марина Николаевна - взима 4500 по 12 месеца прави повече от половин милион !Това и в най-развитата държава в света го няма, та камо ли в Европа.На русофилите затова им течат лигите и благославят великия руски Гулаг !

94

Анонимен

преди 5 години

До za BGХората заминаха защото имаха възможност за по-хубав живот в чужбина. А преди 1989 г. ни държаха като животни в кошара и стреляха на живо месо при опит за бягство от България.

93

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че Путин отново стана президент на Русия. Надявам се той да има още няколко мандата. Той работи за силна и успешна Русия.

92

za BG

преди 5 години

България от 9 милиона при социализма стана 6 милиона при демокрацията....................питайте оня ревлю с трабаната Соломон Паси как стана така от хубав живот!!!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Работа е там че русите са по гладни и от българите ееее на ли сте братя няма да се делите я....пропадняци червени

90

za RU

преди 5 години

Русия е най-великата страна на света, свикнахте ли??Крим е руски...................завинаги!!!Може да *** от яд сега!!!!

89

za Russia

преди 5 години

Слава на Русия и на Путин!!!Крим е руски, свикнахте ли, западните лицемери и слугите им в България???

88

za Syria

преди 5 години

Слава на великия сирийски народ и на президента Асад!!!!Бой по терористите до последния терорист.....................с помощта на Русия и на Бог.

87

za Syria

преди 5 години

Сирийският народ устоя на чудовищна агресия, организирана от службите на Америка, Англия и Франция!!!С помощта на Бог и на Русия цялата територия на Сирия ще бъде очистена от ислямистите и терористите от ИДИЛ.Скору пукна и един от идеолозите на ИДИЛ сенатора Мак Кейн!!!

86

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че Путин няма скоро да се пенсионира. Като стане на 65, ще повиши пак пенсионната възраст поне с още един мандат.

85

777

преди 5 години

Тези да не видят нещо от Балгария.

84

Abigeil

преди 5 години

А у нас по-различно ли е?На какво се смеете , умници. Путин излезе пред нацията с послание, а нашия се крие като мишка.

83

Анонимен

преди 5 години

Русия е обречена.