317

Анонимен

преди 5 години

Тоя Ваклин от къде има милионите защо не го проследят? Сигурно са му от наследство.

316

Иванчева

преди 5 години

Това сте вие - човек от народа, работещ за народа. Съдът - това е мафията на герб, защитаваща своите бизнес интереси. С Иванчева в затвора влиза вашето право да живеете свободно. As simple as that.

315

Анонимен

преди 5 години

Срам ме е че съм гласувал за тея *** от герб, в момента се е върнал страхът от времето на комунизма. Само че сега те не заплашват с БЕЛЕНЕ а че ще те махнат от работа или че ще ти смачкат бизнеса а ако им пречиш на далаверите жална ти майка. Ако си пък по креативен и си измислил нещо с което да станеш известен в БГ или пък пред света или пък за нещо са ти отпуснати пари от бюджета трябва задължително да благодариш на бащицата затова, че ти ги е дал демек, че ти е дал от твойте пари

314

Qwerty

преди 5 години

А милият Ваклин, честен до смърт и непознал корупцията докато трупал милионите си, веднага отърчал в полицията да изкорени злото, докле е малко. Ха, ха.

313

Анонимен

преди 5 години

Жената е невинна, обвинението е скалъпено...................ей , карате хората да намразват ГЕРБ все повече и да гласуват за БСП!!!

312

Анонимен

преди 5 години

Не е лесно да се измисли обвинение без доказателства. А и делото после ще се гледа в Страсбург, та не може само с политически обвинения.

311

Анонимен

преди 5 години

Сега ще докарат 100 кошаревски свидетели, които да се закълнат в майка си и баща си колко е корумпирана.

310

Анонимен

преди 5 години

Два месеца се мотат и не можаха да измислят никакви доказателства. Дали по този безобразен начин успяха да сплашат всички, които се опитват да се борят с мафията? Освен омраза към себе си друго не постигнаха.

309

Незапознат

преди 5 години

колко да чакаме бе, братле, година ще стане, имало доказателства, светнали били, а още едно обвинение не могат да скалъпят, пък тя вече в затвора?! е айде народът че е баалам, ама чак пък толкова.

308

Западните Балкани

преди 5 години

Борисов е готов да я убие, но не и да признае, че е сгрешил. Това е борба с корупцията. Никой неплатил не трябва да живее. А градинката вече се застроява.

307

Интерестинг

преди 5 години

Тези, чието жизнено пространство ще бъде отнето, подкрепят онези, които ще им го отнемат, за да се облагодетелстват. Някой тук не е особено интелигентен и това не съм аз...

306

Иванчева

преди 5 години

Ох, извинете, ама аз ги взех тези 70 бона ЗА ДА ГИ ВЪРНА, не разбирате ли? Всичко това е герберски фарс, джендърите са виновни и ***. Аз парите ги прибрах, за да ги върна, помагах на полицията, ходих, взех ги, после щях да разкрия негодника! Не разбирате. На полицията трябва да се помага. Очаква се като гражданка да и иззема функциите и да тръгна да следя и разпитам далавери, нали разбирате!? Ох *** че сте тъпиии!

305

Кърлежов до 283

преди 5 години

С неподкрепени лафове единствения члеб, за койти можеш да се хванеш, е тоя в гащите ти.

304

БАБА КУНА

преди 5 години

ЗАД ЦЕЛИЯ ТЕАТЪР ПРОЗИРА МУТРО-ГЕРБАДЖИЙСКИ СЦЕНАРИЙ! ВРЕМЕ Е ДА СИ ЗАДАДЕМ ВЪПРОСА - КОГА И ОТ КОГО ЩЕ БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И ОСЪДЕНИ КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ СЪСИПАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ ?!

303

Просто е

преди 5 години

С Иванчева - градинки, без Иванчева - бетон. Кой печели? Проследете парите и ще стигнете до организаторите на пасквила. Просто е. *** е, че вие сте от потърпевшите, а аплодирате злодеите.

302

Запознат

преди 5 години

Почакайте още месец да оповестят в медиите СРС-тата да я видите колко е про.ста .Как си иска кинтите ,как и през ум не и минава ,че всичко може да е номер.Само Зелената Мафия я подкрепя но се надявам да бъдат разгромени веднъж за винаги

301

анонимен

преди 5 години

Тя ще гълта хапчета, а ония тарикати ще могат да строят в градинките на кв.Младост! Така реши нашия справедлив Съд! Дано се задавят, да не намерят покой и на оня свят, наглите мутри!

300

Истина

преди 5 години

Марковски е един шоумен който се появява по всички телевизии и си прави пиар...това съм го чувал от затворници.Почти никаква работа не вършел освен да плямпа.А относно Иванчева,когато броеше парите в заведението с другите двамина не им ставаше лошо нали?Жалко за хората които са им гласували доверие за кмет,колко ниско може да падне човек.

299

Анонимен

преди 5 години

Ами това е целта - да я сринат. За това бяха всичките демонстрации по задържането и, затова я прекараха през София с вериги. Затова сега могат да отлагат до безкрай делото за мярката.Не можаха да я пречупят да застроява Младост както им се искаше и сега си го връщат по този начин.А фАНДЪКОВА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА АМА СИ ТРАЕ.МАФИЯТА пипне ли те е като рака.

298

Юрист

преди 5 години

Отричането докрай понякога помага но точно в този случай ,факта че не признава очевидната вина и не се разкайва за стореното при наличието на всевъзможни доказателства ,ще и докара Максимална Присъда .Трябва да поздравим Марковски , че благодарението на неговите съвети Иванчева ще излежи максимална присъда !