357

До 361

преди 5 години

С грамотност, баце...

356

Нора

преди 5 години

Иванчева, престъпник номер1 в затвора, а в същото време четем новина - насилникът Евстатиев освободен предсрочно. Супер!

355

Тахо Шайбата

преди 5 години

То без линеене никой не е прокопсал в сливенския затвор. Трябва да се линее ,линей Иванчева,линей. Дано просветлението боже те огрей.

354

Огнянов

преди 5 години

Горката тя! Ще я канонизира ме...

353

Справедлив

преди 5 години

Га яди кифтета ни рива...

352

Гост

преди 5 години

Ами другите затворнички не линеят ли ? Иванчева стига се е лигавила , ами да взема пример от съкилийничките си . Доста злоба има в нея , така , че ще оцелее .

351

Анонимен

преди 5 години

354/Какво добро направи бсп за България ли?Ами два пъти фалира държавата с купонни системи!18г бяха на власт под различни фракции и си напълниха джобовете с масова приватизация - техноимпекс, нефтохим- Бургас и т.н.На 28г Нинова млада дама милиардерка вече и получава техноимпекс!Как се става на 28г милионер или милиардер питайте Нинова която си отпрати сина в Америка, а тя душа дава на руснака!!!

350

До 359

преди 5 години

Аве, адвокат Марковски е упълномощен лично от Иванчева дс я защитава, *** психясалите конспиратори тука...

349

Анонимен

преди 5 години

355 Бсп още в 90г обра парите на България и си ги внесе в чужди банки и ни направи първата купонна система!После 96-7 год ни направи 2-та купонна система и Жан Виденовата зима като и хляба беше на купони, и ни даваха по 1- 2 хляба на ден!И това цс детския електорат на първата фракция на Бкп - Бсп е много хубаво щото Бкп пак се облажи!

348

ВЪПРОС

преди 5 години

Ако направя Престъпление срещу Хората , и ми стане Лошо пред Съда , ще стана ли Невинен и да си карам по старумо ?

347

Анонимен

преди 5 години

Ваклият Ваклин,участник в постановката отде има пари за тия грандиозни строежи.Как е успял да ги натрупа толкова млат?Вероятно с хазарт.Само дето никой не пита.Не е това целта на мероприятието.

346

Тахо Шайбата

преди 5 години

Зщо е поискало толкова много пари горкото момиче,та това са адски много пари дори за щатите. 500 000 лв,а първоначално поискала 1 000 000 лева. Осъзнавате ли го? и всичко това е документирано. И с цялата си наглост тя казва,че чакала истината да излезе... По Живково време тази мила женичка щеше да си ражда децата в затвора следващите 20 години. Мило момиче незнам как си възпитавано но май възпитаването тепърва предстои.

345

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевToj ne i e bil adwokat,tia si ima6e druga adwokatka,no mahnaha neinata adwokatka i slojiha Marrkowski,bez tia da go e iskala,a toj e adwokat na gerberite.Prawete si izwodite.

344

Пламен Василев

преди 5 години

Няма страшно , адвокатче Марковски ще я спаси, той само такива защитава, крадци, убийци, и тем подобни. Аз през 2006г. Бях ходил при въпросният адвокат Марин Марковски , понеже сестра ми по лекарска грешка почина на 22 г. Взема ми 300лв. Уш да образува дело, и така нищо не направи и ми изгоряха парите.

343

Анонимен

преди 5 години

Ще се радвам тази крадла да си получи наказанието,но само ако това важи за всички крадльовци и то в какви размериии...Да, ама не.Е тази избирателност за носене на отговорност дразни хората.За едни сватба,за други-брадва.

342

Анонимен

преди 5 години

Някой от заблудените дето защитават тая алчна и глупава стара мома няма ли да се покаже на мегдана, или още не сте се излюпили от люлинските панелки.Айде че ми се пише та ми се хоро играе.

341

Анонимен

преди 5 години

*** и тя на хранилката мине не мине и оставка иска. Нали това и е работата,за това и се плаща. Утре ако падне луната *** първа ще поиска оставката на Бойко.Питам се какво добро прави БСП за народа и държавата,нещо направи ли,прави ли,създаде ли и какво. Виждам само една злобна ***,която от сутрин до вечер оставка та оставка. Нали? да!

340

7

преди 5 години

Когато искаше и вземаше огромните подкупи не линееше май, а ? Там да си изгние, в сливенския...крадливата червена кметица!

339

мдаа

преди 5 години

Може да я пуснат,да не се вкарват допълнително в грях.Строежът в Младост 1 до бл.19 е разрешен.Рапорт даден-рапорт приет!

338

Анунимен

преди 5 години

Някой да обади нещо за КТБ?Има ли попарени каша да духат?