337

Анонимен

преди 5 години

Интересно как всички престъпници се поболяват когато ги арестуват. Я сърце, я високо кръвно, ... То как да не се депресираш като си разбрал че има записи на цялата далавера и няма мърдане...

336

Анонимен

преди 5 години

343/ Ами защото във всяко правителство има постоянни представители от близки на Бсп!Пипалата им са на всякъде!!!Както и сега!Бащата на Радев блъсна инвалид и нищо!На човек от Бсп сина му е хванат пиян да шофира, и пак нищо не се чу.Нинова мълчи!Не е в правителството но всичко е на Бсп!Нинова не е виновна, дори е най-невинната, след учението си от бившия лидер на Сдс!

335

Анонимен

преди 5 години

"" антикомунистите"" от сдс 97г в новото си име Дсб изпълзяха след "" оправянето"" на България с Бсп в масовата им приватизация!!!

334

Българин!

преди 5 години

Ей тия престъпници! Като крадат, рекетират, вземат подкупи НИЩО ИМ НЯМА! Ако случайно ги арестуват (нещо, което в мафиотска държава като България се случва много рядко, но все пак се случва) И ВЕДНАГА ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН СЕ РАЗБОЛЯВАТ! Как пък поне един не се оказа здрав?!?

333

Анонимен

преди 5 години

Тия приказки за комунистите.................аман от тях.Една и съща плоча въртите толова години...................а новите демократчета и ГЕРБ-исти сринахте държавата!!!

332

Анонимен

преди 5 години

Пещерните комунисти изпълзяха от пещерите си!А той най-големите комунисти сега в ГЕРБ!!!Доказателства ли искате??

331

Мразещия комунетата

преди 5 години

мрази и Иванчева , защото е тяхно *** и всички *** я защитават !!!!!

330

Анонимен

преди 5 години

Умниците от ГЕРБ вече 10 години управляват тая държавата, ама все някой друг им виновен.Като управляваш, а резултатите са трагични, подаваш оставка, така е в белите страни!Пълна некадърност и некомпетентност на всички нива!!

329

Анонимен

преди 5 години

"Държаната в ареста кметица на Младост Десислава Иванчева ще бъде пъхната в Царичината дупка и наблюдавана от военни.Тази жена е извънземна и може да се вселява в хората. С тази си сила е и станала кмет на Младост. Единственият шанс е Двуполовият човек в Царичината дупка да я спре"

328

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 342Е.............за толкова години демокрация защо не я направихте тая реформа в съдебната система???Или пак БСП и Нинова са виновни?

327

Анонимен

преди 5 години

До 339 Така е защото мвр, прокуратура и съд са на източните ви приятелчета още след 89г!!!И за това определени хора на определени хора никога не получават присъда и дори не получават обвинения за нищо никога!!!По тази причина източните ви приятелчета никога не искат промяна на законченце дори за да не се разруши кръгът от властване над мвр, прокуратура и съд!!!

326

Анонимен

преди 5 години

хайде стига сте ни я навирали тая крадла. Ако беше в буса който падна никой нямаше да се сети за нея.

325

Анонимен

преди 5 години

И какво искате сега, а???Да назначим прокурори от Ръминия за да свършат малко работа и да вкарат поне един корумпиран политик или голям мафот в затвора???Колко сте смешни и жалки само .................с тая женица си измихте мръсните ръце!!!Спите ли спокойно, гадини???

324

Анонимен

преди 5 години

После....................хората що не вярвали в съдебната система??И западните ви приятелчета ви го казаха.....................съдебната система е голямо блато и корупция!!!

323

Анонимен

преди 5 години

Намериха една районна кметица да си измият с нея ръците как се борели с корупцията.................а те целите потънали в *** до гуша!!!!

322

до 337

преди 5 години

До Ха ха ха хаИванчева .............най-голямата престъпница в тая държава................хахаха!!!Колкото и да е просто стадото овце.............няма как да ви повярва!!!Какво стана с Христо Бисеров от ДПС, с Митьо-Очите и дрогата по морето, със Цветан Василев и КТБ???

321

Ха ха ха ха

преди 5 години

Сринала ???Е тя явно си е мислила,че ще я водят в сладкарница Неделя.Ох забравих.С-ца Неделя е за простосмъртната рая.Такива като сриналата се отскачат за по тортичка до някоя белгийска гурме пекарна....на път към аутлетите.Нали бе ?!Щото като ги вземаше рушветите тогава не се сриваше,нали !!!

320

Анонимен

преди 5 години

Ей това ако не е диктатура................здраве му кажете!!!Доказателства още искате ли???

319

пореден урок

преди 5 години

Прости хора не трябва да се поставят на управленски позиции! O..paт се неизбежно! У нас обаче се упорства срещу правилото.

318

Динчо

преди 5 години

Без присъда в затвор. Това и в Северна Корея го няма. ..смешници.