277

Балгарин!!!!

преди 5 години

Няма са се очудя ако след известно време видим и такова заглавие -Десислава Иванчева е бременна, щастливия татко обаче ще трябва да почака.Бъдещата майка се чувства добре и е в очкване на първата си рожба.Бившият президентът на републиката Бойко Борисов е на погребението на Доналд Тръмп.

276

Анонимен

преди 5 години

"Хората си настояваха за пари и си водеха преговорите докато се договорихме. Неприятно беше. Съжалявам, че посредникът стана обвиняем. Защото той беше добър човек и беше отвратен от сумата, която беше поискала госпожата", каза преди време Ваклин.Съжалява защото посредникът е в играта с "постановката" и тоз дето съжалявал. Сигурно му е обещал, че него няма да го съдят.

275

Анонимен

преди 5 години

До АнгелОще един на когото не му е минал предприемаческия номер - "след мен потоп". Чакат те, Ангеле, чакат те, има и мъжко отделение. Ох, как ще ти се израдват...

274

Анонимен

преди 5 години

От Ваклин'ов разбираме, че посредникът е този който му е искал подкуп, представяйки се за муле на Иванчева !...и продължава да вярва: Съжалявам, че посредникът стана обвиняем !!!

273

бг смешки 2

преди 5 години

До Кърлежовкърлеж тва са ПОСТАНОВКИ ! от страна прокаратурата която сама си нарушава законите като праща 2 НЕВИННИ ( без присъди ) жени в затвора ...просто НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО да задържаш хора без месеци наред или години ... ше иозлезне след известно време и ше осъди държавата в Страсбург както направиха и много други ...просто нямаме правосъдни органи а такива за рекет и разчистване на сметки -слезте на змеята бе баламурници ...в тая "държава " е така !

272

Анонимен

преди 5 години

До BG СМЕШКИЕ, не си трамвай!

271

Анонимен

преди 5 години

До КърлежовНе се притеснявай - ЩЕ БЪДЕ. Има един друг член от един друг закон, но трябва да се потрудиш да го намериш. Него го няма в наръчника.

270

BG СМЕШКИ

преди 5 години

смешки ....страшни смешки ...смешки страшки в тва подобие на държава ! без присъди 2 жено висят в затвора без изобщо да е ясно дали са взели подкуп ... аз лично грам не вярвам на бг прократурата която се изпяолзва за разчистване на сметки от време оно ...същевреммено големите босове там на организираната престъпност никой не ги пипна за 20 години преход ... Иванчева ли е най-големият пресртъпник бе смешковци ....тва ако е държава аз съм трамвай !

269

Анонимен

преди 5 години

До Балгарин!!!! 281С този интелект ... и самочувствие - сигурно ... обаче пак обърка препинателните знаци. Да ти имам забавленията. Нямаш ли пари за концерт, или поне за книга?

268

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 278Само гледай да не я изпревариш ... С тоя отровен червей в черния си дроб ...

267

Кърлежов

преди 5 години

До всички прости еуглени,които питат защо Ваклин не бил в затвора,пише го в закона чл.306 НК. Този член гласи: Не се наказва онзи, който е предложил, обещал или дал подкуп, ако е бил изнуден от длъжностното лице, арбитъра или вещото лице да стори това и ако незабавно и доброволно е съобщил на властта.

266

Анонимен

преди 5 години

До Балгарин!!!! 273 Я па тоа.МАдрец!Велик хОморист. Михайловски нищо не е пред него.Важното е, че има самочуФствие. На наскоро придошло селско таpикатче - ский, как ги гъбаpкам.И мисли, че прави Фпечатление. Мисли се за "бъ-зик" - с тъnички лафове от cелташкия епос - глеЙ гaлфоните, как ми се хващат. Горкото дeбилче със "специални образователни потребности".Трица.

265

Ангел

преди 5 години

Как е в Сливен Иванчева ???Така ти се пада крадла нагла!!!

264

Балгарин!!!!

преди 5 години

До 272Много назад си ме прочел,явно съм ти интересен. А и ти си щедър на запетайки.

263

Гробокопач

преди 5 години

Да те пъхнат в кафеза, преди да ти е издадена присъда невинен/виновен било масова практика в България. е, какв а етая практика бе, г-да гербери? Кажете сега, кое е по-важното: д аправите пътища, по които смъртта на хората е сигурна или да изградите нови следствени арести с човешки условия, за да не се налага подсъдимите да се разболяват във вашите душегубки! Кое е по-важното? Аз, ако бях на ваше място, щях да си подсигуря бъдещето, по тоя начин;))) Но вие си мислете, че вечно ще сте на власт;)))

262

Анонимен

преди 5 години

До До 1И като имаме превид, че БКП-рите са фундаментът и основният пълнеж на ГЕРБ, е напълно видимо и ясно, кой как и къде е "мръднал", какво сме и какво ни чака...

261

Балгарин!!!!

преди 5 години

Ако тази жена имаше добро възпитание,достойнство и млко чест,щеше да си признае всичко,да моли за прошка и да се извини на хората. Но,не. Жените са си просто такива. Помня жена ми един ден ми каза: " хванат ли те,отричаш докрай",та така са жените. Сега всички знаем,че е нагазила до шия в *** и ще е така докато е жива. Срама не можеш да излежиш на легло, носиш си го с тебе.

260

Анонимен

преди 5 години

До Балгарин!!!!Ау, какъв мъдър съвет, виж си само запетайките, не бъди "почти сигурен", че аман от такива "highly likely".А темата "Иванчева" е точно в контекста на КТБ, Бисеров, Търговския регистър, Герб, БСП, хидроинженерството, десетките подобни скандали... ама те не са ни тема сега, де, "Ставайте, графе, Вас ви чакат велики дела". Такъв грамотник като теб ще се сети, кой го е казал...

259

Анонимен

преди 5 години

До До 1Бесепарите не са на власт от много години,не ги ползвайте за кърпа, да си изтривате ръцете с тях и прехвърляте вашата вина.А Лилинцето дебелото ще носи ли отговорност за пътищата по които измряха толкова хора,а?Или пак ще прикрием виновните.

258

схемата

преди 5 години

Спкойно...................корабът потъва...................вода има за всички.................както се казва!!!!