104

Те

преди 5 години

Протестират , защото не искат родината им да стане като другите западни държави.Дори сега Германия си остава най бялата държава в Европа.Факт

103

до 217

преди 5 години

Dummkopf, откакто баба ти Меркел е на власт, цените скочиха 2-3 пъти, а заплатите не са мръднали. Личи си, че си се направил богат, уствено...

102

До 216

преди 5 години

Разликата е , че Меркел направи народа си богат , а Ким ги убива от глад

101

Европейка

преди 5 години

Защо наричат всички протестиращи крайнодесни ? Къде е демокрацията и свободата на словото?Ако не подкрепяш партийната линия си фашист.Тогава с какво се различава мама Меркел от тате Ким Чен Ун?

100

Факт!

преди 5 години

Че Германия се крепи вве още на бежанци.Германците са най-застаряващи в Света.Как в армията им рамо до рамо ще се бият руснаци поляци и турци(основните чужденци там).Ако почнат война тя ще им е последната като държава с името Германиа.

99

Факт!

преди 5 години

Ще си скапят държавата само друго няма да постигнат.В Европа не споделят идеите им освен държави като България.

98

Анонимен

преди 5 години

Султанът предупреждаваше бабата, че държавата и е фашистка че да вземе мерки ама тя не слуша. Хак са и сега безредиците и фашистките изстъпления

97

Адам Смит

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !С какво са по-нормални бе, панелчо. С това че не стават за *** за зеле и трябва Западна Германия да ги дондурка, докато те търсят виновници за положението си ли?

96

Факт!

преди 5 години

Ако почне война германците ще бъдат премазани за 48 часа.Те просто нямат капацитета да водят война няма и да имат.

95

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Долу Меркел и протежето и Бойко Борисов !Едната сисипа Европа ислямизирайки я, а другият съсипа България цiганизирайки я.Вън от политиката и марш в затвора !!!

94

Анонимен

преди 5 години

Мдааа..., света яко е изперкал!Луис Карол - ряпа да яде!Черното стана бяло, а бялото - черно!Лъжата се превърна в "истина", а истината в лъжа!Даже комунистите не можеха да го правят този "фокус" толкова изящно и убедително!-))))))

93

Анонимен

преди 5 години

Кво протестират?Нали си избраха либерастка бивша комунистка.Аз се изкефих на историята за оня талибан дето изнасилил и убил щерката на някакъв европейски политик безумен фен на афро-арабският халифат -да де бежанците.На погребението и казал че иска още бежанци.

92

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Както можеше и да се очаква единствените нормални германци в Германия са източногерманците.Западняците, както винаги са с тежко промити мозъци и са готови да настанят бежанец в къщата, леглото и върху жена си дори.Западна смрад !Браво на Изтока ! Единствените нормални хора в света са тези от Изтока. Всичко на Запад е б.*** !

91

Анонимен

преди 5 години

Не се притеснявайте за българите в Германия. Германците няма да ги изгонят, някой все пак трябва да чисти нужниците и да им сменя подлoгите.

90

Русофилисуником

преди 5 години

Доживяхме простия и злобен неудачник с Русия в сърцето , да си мисли , че живее по добре от умния и работлив германец(може и българин работещ там).Алооооо крепостнико , хората там протестират , защото имат самочувствие и гордост , спечелени с труд и воля.Те никога няма да позволят друг да им ги отнеме , както направиха олигарсите с вас.Но защо не ви виждам да протестирате мишоци , май трохите ви стигат.

89

Анонимен

преди 5 години

"Реакцията на правителството е красноречива - говорителят на Ангела Меркел Щефен Зайберт заяви, че протестите са неприемливи."Стефчов стана и се обърна към предните столове: Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям.

88

Анонимен

преди 5 години

Лошото, ако германците изгонят висококвалифицираните българи там ние какво ще ги правим тука? Ще трябва да разкриване нови обществени нужни и че да им осигурим работа за тяхната квалификация.

87

Анонимен

преди 5 години

Тези пък предатели за какво тръгнали да се притесняват - за мизерните 2 милиарда от емигранти българи предатели работещи на запад.. Ми то само почивката и да ви оправим развалените зъби е повече от 2-милиарда... Такива българи-предатели не искаме .. Туристи ще си намерим..

86

Анонимен

преди 5 години

Е, нали си ги искаха?! Нали един немски кмет каза, че предпочита арабски емигранти пред такива от Румъния и България?! Нали идват тук да ни се ежат, що не сме ги били пускали?!Сега ги били убивали и ги били изнасилвали?!Ами каквото си искате - получавате си го бе драги немци!!!Сега се научете на толеранстност (както нас се опитвате да ни поучавате)...Ние сме били толерантни с тези 500 години!!!И вече не щем да сме толерантни, че да ни ги натрисате вашите нови любимци!!!

85

Анонимен

преди 5 години

Ако Германия се пробуди край и на последния инвеститор в България. Ще секнат преводите от втората смърт бачкатори там. Дано поне да не изгонят проститутките, че поне нещо да капе, а и имат деца и мъже да гледат тук.