204

Анонимен

преди 5 години

Германия не била велика сила, Франция била велика сила? Що за ***....

203

Енгелс

преди 5 години

До Владимир ИличСмехурко, в Уйкипедия пише, че е написал " Манифест на комунистическата партия"?!и още..''Той е организатор и активен участник в Първия интернационал, както и дългогодишен съратник на Фридрих Енгелс. Карл Маркс вярва, че социализмът в крайна сметка ще бъде заменен от бездържавно, безкласово общество, наречено комунизъм. Наред с вярата в неизбежността на социализма и комунизма, Маркс активно се бори и за практическото му прилагане, като се аргументира, че социалните теоретици

202

Анонимен

преди 5 години

На испанската сухопътна граница с Мароко, влизат като диваци на орди и се качват по оградите, хвърлят киселина и *** на граничните полицай, зъбят се като невменяеми! Това ли са "хората" на които според тая откачена германка-KOLKO PATI DA VI OBESNIAVAT MERKEL NE E GERMANKA TIA E RODENA V GERMANIA V SEMEISTVO OT HAZARI TAKAVA E I TIA HAZARKA ZATOVA MRAZIAT EVROPEISKATA RASA TAKAV EI SOROS ROTSHILD I DRUGI

201

Владимир Илич

преди 5 години

Невежо, Карл Маркс не е идеолог на комунизма. Прости журналисти, необразовани, с ниска обща култура, пишещи глупости от последна инстанция. Злобни и отмъстителни. А бе - ***.

200

до 202

преди 5 години

Научи се да четеш внимателно.Русия е една от петте велики сили, дори най-великата!!!

199

до 202

преди 5 години

Великите сили са Русия, САЩ, Китай, Великобритания и Франция!!!Германия не е велика сила!!!

198

Зозо

преди 5 години

До АнонименАбе матушката си Раша защо не си я писал във великите сили? Сам осъзнаваш, че не е велика сила нали :))))))))))))))))))))))))))))))))

197

Ели

преди 5 години

То да е само в Германия?Ей така се раждат неуспели художници - и нацисти.Ей така европейците водеха "странната война".Докато се усетят цяла Европа беше окупирана.В момента повтарят същата грешка.Някой Ибн Али ще направи партия, ще спечели изборите, и нови концлагери в името на чиста мюсюлманска раса, този път за бели хора.Нали разбирате, че тази маса е лесно управляема, срещу 2 камили ще убият политик и ще правят атентати.Тези "жертви" да си ги прибират държавите,организирали войните-САЩ.

196

До 199

преди 5 години

Радвам се

195

до 197

преди 5 години

Учил съм политология и статистика и сам си правя изводите!

194

Анонимен

преди 5 години

Това не са десни, било крайни или средни, това са нацисти, никога нацизмът и националдоцоализмът не са били десни. В известното десно са само демократични организации на извратени двуполови джендари.

193

До 194

преди 5 години

Звучи така некак си по евротолераску, гендарско такова. Да не си *** чул у клуба на жендарпротестерите?

192

Анонимен

преди 5 години

Великите сили решават всичко - САЩ, Русия, Китай, Великобритания и Франция!!!За съжаление Германия не е от великите сили като победена страна от ВСВ!!!

191

Анонимен

преди 5 години

"Демокрацията е много лошо нещо, но по-добро никой не е измислил."Кой голям политик го беше казал?

190

Анонимен

преди 5 години

До extremistПолитиците са представителна извадка на хората..............те не падат от Марс.............каквито хората............такива и политиците.............с всички недостатъци!

189

Анонимен

преди 5 години

Омразата води до омраза..............няма как да се унищожат страните и населението на ислямските държави, защото те си отмъщават на Европа.Светът вече е глобализриран и Европа не може да съществува само за себе си, без Африка и Близкия Изтик.

188

Анонимен

преди 5 години

Няма как да се махнат мюсюлманите в страните, откъдето да дошли, защото много от тези страни (Либия, Сирия и т.н.) бяха унищожени от политиката на т.нар. велики сили - Америка, Англия и Франция.

187

Анонимен

преди 5 години

До до 196Да, бе да, затова викат халал акбар или кото викат там, да ги и в ненормалните теторист. Ислям=тероризъм и точка. Да се махат, откъдто са дошли и няма да има проблеми :)

186

Анонимен

преди 5 години

Световният елит задейства пъкления си план за ислямизация на Европа.Този елит се състои от около 10 масонски клана, най-известните от тях са Ротшилд и Рокфелер.

185

до 196

преди 5 години

Грешиш, обикновените хора-мюсюлмани не са виновни, те са заложници в една голяма игра, организирана от глобалистката и масонската мафия.Една от целите на тоя заговор е да се настоят християни и мюсюлмани един с/у друг, за да може световният елит(масони и тайни общества) да постигнат целите си!