124

шматка

преди 5 години

241 фактЯвно си много зле с историятаНемците изкарват почти цялата война на синтетично гориво.Те са единствените които Римската империя не успява да покори.Когато немеца си обуе ботушите света прави коалиция

123

Анонимен

преди 5 години

Германия не се е готвила и не е готова за война. И не може достатъчно бързо да си прехвърли производството на военни основи. В съвременния свят война между супер икономики ще трае много кратко. Не повече от месец - 2. С огромни загуби.

122

От Норвегия

преди 5 години

Там има много , но Русия от каде ще намери толкова ковчези за армията си е интересно

121

Факт!

преди 5 години

Интересно ми е отде и нефт ще вземат че ВСВ го караха на румънски нефт ако ги немаше румънците вурстовете месершмит немаше да вдигнат у въздуха.Ама сега авантата с марионетните режими свърши да видим.

120

Добре

преди 5 години

Те немците направо с вдигнати ръце ще воюват.Вермахта с това е известен , как се предава или беше как двайсет пъти по голяма руска армия пленява

119

до 8

преди 5 години

Защо луд. Според правителствения говорител тези протести са неприемливи и хората са луди ли, или би трябвало да ръкопляскат... и аплодират ли?

118

Факт!

преди 5 години

Само чакам да се разлютят немците и да им се сринат борсите да се отеглят инвеститорите и да им се блокира производството от размирици при които гастарбайтерите ще се изнесат и ще им фалират прехвалените компании.Дано да продължат протестите да гледам сеир и без тва тия са ми гнусни ще е кеф да се гледа как се сриват немските ***.

117

Факт!

преди 5 години

Казвам квот си искам германия ще умре за 15 минути при война.

116

България с Германия

преди 5 години

Само *** може да подцени тези две държави по време на война.Нас руснаците ни подцениха при Добруджа и ген.Колев така ги напердаши , че цял свят се изуми(да победиш непобедимата казашка пехота и при това с малобройна коница) и после с респект се преклони пред геройската победа.И Франция немците ги подцени , а след три седмици им се поклони.

115

шматка

преди 5 години

До факт 225Нещо си се объркал.Най техничната нация в света са немците.Всичко което правят е номер едно.Ако решат да правят оръжие пак ще са номер едно.Руснаци и американци само ще гледат и ще цъкат с език.Атомната бомба е създадена върху немски разработкиКогато немците изкарваха ракети в космоса(фау2)другите яздеха коне.Когато немците влязоха в реактивната авиация другите още палеха с манивели.Има три марки коли на върха.И трите са немски.Немеца знае да пипа.Другите го имитират

114

месара

преди 5 години

кво става бе другарко меркел, призива ти за толерантност към твоите "мигранти" няма очаквания ефект! е що така?

113

229

преди 5 години

всичко отдавна се прави извън Гермнаия, германците или бягат или са на социални, а ги лекуват и бачкат всякакви, но не и германци !

112

шматка

преди 5 години

Ей голямо крякане направихте.Това са косвени жертви.Те са предвидени в плана на Меркел за подхранване с плът на икономиката на Германия.

111

До 225

преди 5 години

Германия само 20 години след първата световна размаза половината свят , а сега при над 70 години мир ще разбие всеки.Само помисли ако решат вместо коли да правят танкове и после говори.Даже днес няма по добри стрелкови оръжия от немските.

110

Германия е

преди 5 години

83 млн. от които 76 млн. християни и 5 млн. мюсюлмани плюс други религии.Това са над 90% бели хора , но вие си мислите , че имат проблем с малцинствата.И се кефите на Русия , която има 25% мюсюлманско население и хората гладуват.

109

Факт!

преди 5 години

Заграбване на НЕ техни земи.

108

Факт!

преди 5 години

Но този път ако започн е война германия ще бъде прекършена завинаги.Няма да ги има повече и по-добре две войни почват със заграбване на техни земи.Тоя път много лошо ще пострадат червено ще уринират.Първо ако почнат нападения над турци турците моментално ще ги изхвърлят както и африканците и латиносите от пазарите си че немците ще се сринат икономически за 1 седмица.Инвеститорите ще се отеглят.За военни действия не говорим немците нямат способности да водят война повече от 12 часа.

107

До 221

преди 5 години

По голяма измислица не бях чел скоро.Немците ли довлякоха тъмнокожите от колониите и защо при загубена война и мильони жертви , Германия си остана бяла.

106

До 219

преди 5 години

Стига с лъжите.Преди Меркел , Германия беше с висока безработица и мизерни заплати , сега един германец взима средно по 5-6 хиляди евро на месец , а преди се радваха на три хиляди.Факт

105

Факт!

преди 5 години

Германците най-малко имат правото да протестират.Две световни войни те избиха бялото население на Европа и основно мъжете.Садистично с газ ПСВ избиха много хора след това ВСВ същото.Естествено това отвори демографски вакуум и белите мъже в леглотл бяха заменени от африканци китайци арапи.Немците обезкървиха на два пъти Европа и Света.Кво искат сега да си траят по-добре да не изчезнат съвсем.Няма по-неприят и от тия прости елементарни и пияни от две бири.Не сме длъжни да ги търпим.