184

Патриот, а вие ?

преди 5 години

Ще се оправим, когато изгорим всички джангалски джамии.Ще се оправим, когато забраним религията на злото.Ще се оправим с бежанците, когато тотално унищожим страните и населението им, така, че да няма повече бежанци :)

183

extremist

преди 5 години

"Подобни масови изтъпления и преследването на хора, които изглеждат по различен начин или идват от другаде е неприемливо" ....- ТОЯ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА РАЗХОДКА В ИРАН С ТЕНИСКА НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН И ЖЕНА СИ ОБЛЕЧЕНА "ЛЯТНО ЕВРОПЕЙСКИ". ВРЕМЕТО ЗА КОЕТО ЩЕ СЕ ОЗОВЕ В ПАНДИЗА Е ТОЧНО 20 мин И МОЖЕ И ДА ПОЛУЧИ СМЪРТНА ПРИСЪДА.ТОГАВА МОЖЕ ДА КАЖЕ НА ИРАНСКИТЕ ВЛАСТИ преди да го обе*сят публично :"преследването на хора ......."

182

extremist

преди 5 години

"протестите са неприемливи."ПОЛИТИЦИТЕ СА НЕПРИЕМЛИВИ

181

Анонимен

преди 5 години

Питайте чичко Сорос...............той ще ви каже истината за плана за ислямизацията на Европа...............но побързайте, че той не е първа младост и скоро може ***!!!!

180

Анонимен

преди 5 години

Айде сега пак кажете че конспирацията е само теория и че няма план на най-високо ново за ислямизиране на Европа.Масоните и илюминатите са решили Европа да бъде ислямизирана, мирните мюсюлмани в България , с които живеем тихо и спокойно, нямат никаква вина.

179

Анонимен

преди 5 години

европа затова е европа,защото е съставена от европейци,нима мислят,че ще си остане същата европа след като я населят ориенталци и африканци- някой е за трепане ама а да видим,времето му наближава,скоро ще се разкрие кой е и ще има ***

178

Анонимен

преди 5 години

Гневът на един град не! Гневът на един континент! Европа има голям проблем и това е ЕС. Управлява се от лакей на елитите каквато е Меркел и тя ислямизира Европа по заповед на някой. Ако страните не се събудят навреме от тази летаргия, ще бъдат заляти! Унгария, Италия, Австрия, Холандия са пример. Франция беше на косъм но сложиха това извратено банкерче работило за Ротшилд преди. Либерастките политики на фалшива хуманност и толерантност под прикритие са смърт за Европа

177

Анонимен

преди 5 години

На испанската сухопътна граница с Мароко, влизат като диваци на орди и се качват по оградите, хвърлят киселина и *** на граничните полицай, зъбят се като невменяеми! Това ли са "хората" на които според тая откачена германка трябва да приемаме и да сме бъдели хуманни! Деменцията на ЕС е тотална вече! Това не са бежанци от война! Тия са от Того, Камерун, Нигерия. С влизането си започват по агресивен и нахален начин да изискват права! Меркел е опасна за Европа! Прави го по заповед от горе!

176

Юнал Джамилев

преди 5 години

Как сте ва зайковци страхуват ли ва германцити страхуват ли ва...докато ва нямаши тук сичко си беше спокойно, дойдохти и немцити скочиха..

175

не съм

преди 5 години

националсоциалист или фашист, но все пак Германия трабва да създаде ново Гестапо и там по етапния ред ще си дойдат нещата на мястото. Ако трябва някой като Х-итлер за месец власт ще им реши радикално проблема... Бабичката е превъртела окончателно, щото няма желаещ кой да я оноди.Не че съм против мигрантите като хора - но всяка жаба да си знае гьола или Сахарата!

174

Зозо

преди 5 години

Руското "Ще" и "Ако" цапа и мирише на евтина пропаганда! То не бяха военни анимации с ракети, новата Волга - Су-57 МиГ 35 :)))) /произведени 2-3 броя/, разпадане и фалит на ЕС САЩ и НАТО :)))Реалността: Рублата 2.47 стотинки, Китай превзема икономически Сибир и региона, стоп на продажбите на западни технологии и компютри за Путин, рускини пият патрончета на екс на Слънчака :))))))))))))))))))))))) ..... Абе смешна работа!

173

Оруел

преди 5 години

Личи си къде е била руската школа, само там се надигат срещу нелегалните, в западна Германия вече учат корана!

172

Валентин

преди 5 години

До АнонименМного точно си го написал: Планетата на май мунитеКолко кавъра направиха на филма, а сега виждаме и пряката реализация в заобикалящата ни действителност.

171

БРАВО

преди 5 години

А преди няколко дни оплюхте лозунга на руснаците: "Русия за руснаците!".Сега вече и германците са на тази вълна.Идва краят на либералните идиотии.Всяка жаба да си знае гьола ,а на примитивните *** гьола определено не е Европа.Браво на германците и руснаците и дано другите европедераси скоро да се опомнят.

170

Анонимен

преди 5 години

никой не знае колко точно са ***.Стотици хиляди избягаха от лагерите без да бъдат регистрирани.Медиите прикриват изнасилванията и нападенията на арабите.Единствено в източна Германия хората все още имат мозък в главите си.Италия и Испания почерняха от африканци.Потресаващи са гледките на стотици *** пробили загражденията в Испания.Те крещят и се зъбат зверски. Всичко това заприличва на Planet of the Apes.

169

Анонимен

преди 5 години

Винаги когато хората се вдигнат на протест срещу деменциалните либерастки политики на ЕС,продажните медии пишат че всъщност са една група на крайно десни радикални младежи и нищо повече! Не!! Това са граждани на които им писна от ненормалната лелка която ги управлява! Льо Пен няма една групичка подръжници а милиони, Салвини не е на власт заради една групичка и Орбан също! Това са милиони европейци които се видяха заляти без да бъдат питани, и на които им писна умишленото планирано ислямизиране!

168

Анонимен

преди 5 години

"Подобни масови изтъпления и преследването на хора, които изглеждат по различен начин или идват от другаде е неприемливо"Не променяйте същността на протеста.Гневът е срещу мюсюлманите нахлули в Европа и приемащи, че удовлетворяването на техните нужди е извор на щастие за омразните християни. Те казват:"Щом стигнахме толкова лесно до Германия, значи това е по волята на Аллаха, значи Аллах ни помага"И следователно, по волята на Аллаха могат да безчинстват. Търтеите му с търтеи!!!

167

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко избухне световна война ще е ядрена тогава няма да има финансови пазари няма да има икономика няма да има активи.. инвестициите няма да играят :Д

166

МИНА

преди 5 години

Браво на германците.Събудиха се най-сетне...Око за око,зъб за зъб..Тази *** да се връща там откъдето е дошла,няма място в Европа...Заедно с тях да заминава и Меркел и компания....

165

NoName

преди 5 години

Ако в България бяха навлезли толкова мигранти, и бяха започнали да безчистват, убиват, насилват... Как щяхте да реагирате, Аз лично щях да съм в тълпата с всички Българи и щях да се противопоставя! Но първо Държавниците ни не приемат мигранти, нито искат да ни ги връщат, а и тези мигранти не искат да останат и секунда в България - КОЕТО МНОГО МЕ РАДВА :D