130

Анонимен

преди 5 години

Само да напомня, че засега единственият обвиняем е шофьорът за едни превишени 13 км. Които на нормален път изобщо не биха се почувствали и не биха причинили проблем.

129

Анонимен

преди 5 години

Московски, подавай оставка ако все още имаш малко срам.

128

На бай Тошо

преди 5 години

може да му лапате шпиндела. По негово време имаше държава, сега има една герберастка пародия, крепяща се на еврофондове

127

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО НЯМА ОСЪДЕНИ ОТ ИНСПЕКТОРИТЕ НА АПИ ПРИЕЛИ ПЪТЯ ВСЕ ТАКА ЩЕ Е!В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е НА ОПАКИ! ШОФЬОРА КАЗА ТУК , ЧЕ Е ВИНОВЕН ЗНАЧИ Е НЕВИНЕН!!КОГАТО КАЗВАТ, ЧЕ СА НЕВИННИ ЗНАЧИ СА ВИНОВНИ :DЗНАМ МНОГО ДОБРЕ КОИ СА РЕАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЕЙС И АПИ!!!В МОМЕНТА ДАВАТ КАКВИ ВАНТИНЕЛИ ИМА В ЕДНА ЧЕХИЯ !! НИЕ СМЕ СРАМ ЗА ЕВРОПА С ТАЯ КОРУПЦИЯ И ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА!

126

да ви го туря

преди 5 години

на звездичките уважаема р е д а к ц и я

125

бригадир

преди 5 години

Бай Тошо бил направил пътищата. Бай Тошо си седеше в Правец, плюскаше и пиеше и ни се хилеше с мазната си сeлска физиoномия. Ние му нaправихме пътищата, без да ни платят за това. То не бяха бригади, то не бяха извънредни. Същото сега правим за Банкянския T Ю Ф Л E K, историята се повтаря.

124

...

преди 5 години

Абре серсеми! Това че ББ ви ЛЪЖЕ, че ви стори "магистрали" пътища мостове и други измислени от него неща ЩО МУ ВЯРВАТЕ БРЕ!? Магистрала Струма се оказа, че не е БАШ магистрала липсвали и 10-15 метра за да е магистрала! Магистрала Марица! Седмица след официалното и отваряне БЕШЕ СПРЯНА ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ ПОРАДИ РЕД ПРОПАДАНИЯ ПО НЕЯ! Ето и този път и още МНОООГО други стойност стойност 30-50 милиона лева на километър и се оказва, че асвалта не стига да покрие и детска градина! Ние сме си за БОЙ!

123

БС

преди 5 години

До УАГС - въпрос?Може ли чрез вас да попитам този Декан от Катедра Пътища защо новата отсечка от магистралата между Пирот и Ниш, която е почти готова е два пъти по-добра (като дизайн и качество) от нашите магистрали? И там терена е труден и има доста мостове и тунели.Сърбия е също на Балканите и не е в EU, a пътищата които сега строят са доста по-добри (казвам го като специалист). Бойко, моето мнение е: Качеството на Дизайн и Строителство при пътища в БГ е много ниско за държава в EU.

122

Някой

преди 5 години

герберунгел да каже нещо за сина на Нинова? А на Боцо дъщерята че живее в палат нещо? Откъде ли да е дошъл той, какви са вашите предположения? Нямало нито едно доказателство за кражбите на Боце, е този замък наследствен ли му е ?

121

геометър

преди 5 години

какви 82 километра?!?!? от софийското околовръстно до центъра на Своге е точно 30 км. В двете посоки да го мерят е 60 км. Как ги докараха до 82 акъла не ми го побира

120

80%

преди 5 години

И да си чешем езиците ден и нощ няма да стане! Няна народ, няма държава!!! Раята си е все рая и има защо.... Защото така е по - лесно, нали! И всеки сам се спасява, кой както може! Огледайте се и проумейте ...Не народ, а ***!!!

119

почвате

преди 5 години

да усещате как мафията ви е хванала отвсякъде, но вече е много трудно да вървите срещу нея. Пътят към ада е осеян `с по-малкото зло`

118

до 115

преди 5 години

Съгласен съм, но едно уточнение---Държавата не е поръчала некачествен път.Пътят е поръчан качествено, проекта е за качество, но всички участващи в проекта, вкл. надзора и строителят са в играта, че ще се построи нещо некачествено, че ще си затворят очите, защото ако не го направят: 1. Няма да има нови поръчки 2. Ще бъдат осъдени от цацаратурата и съдът за саботаж 3. Ще бъдат ликвидирани физически като ..... и знаем от кого.....

117

Анонимен

преди 5 години

Навремето бай Тошо за тези пари направи пътищата в цяла България! И то качествено!

116

Важното е

преди 5 години

да не са комунистите, нали така, герберасти? Другия път вашите родители в рейса

115

Анонимен

преди 5 години

А данъците на острова? Гърция е виновна, иска големи данъци и принуждава иначе честните хора да пипат!

114

Анонимен

преди 5 години

А издръжката на Мис *** и малкото суджуче в Барселона знаете ли колко е?Малко жал към най-мъдрия и можещ!

113

Анонимен

преди 5 години

Важното е да се усвоява. Без пари толкова, от 30-60% се пребират преди да започне работата по нагласената поръчка. Това е положението. Доган, Пеевски и Тиквата захлебват, другото не е важно!

112

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че Герб нямали алтернатива!

111

Анонимен

преди 5 години

Това е на Бойко борисов работата. От тези пътища човека стана милиярдер. По документи струва 45 милиона лева. Моля ви вие нали не са дадени толкова пари за този път. Най много 5 до 10 милиона. Всичко друго е по джобовете на полититиците. Но най мното на Бойко. Е как няма да кара дъщеря му Ферари. Политиците се водят уж патриоти а децата им все по чужбина живеят. Нямам думи. Но все пак българският народ си е виновен. Защото си мълчи. Но сигурно точно това му харесва незнам