5

Анонимен

преди 5 години

А защо си избраха пак Меркел дето им напълни къщата с тази пасмина?

4

Анонимен

преди 5 години

И защо трябва да нападат невиини 4ужденци защо не намерят истинският извършител. Това е жива анархия. Какво е виновен един Сириец които е избягал от воината и защо трябва да го сравняват с един джихадист с които се напълни германия. Не слу4аино преди 3 години се изнесохме от германия. Съпръгата ми която е натурална германка ми каза 4е заради напаста от 4ужденци не иска децата ни да израснат в анархи4на държава. Напълно права се оказа. В момента сме в Норвегия където децата ни са в безопасност.

3

Waffen SS

преди 5 години

Добре дошли,добре дошли.Идвайте още ние всички ще приемем.Германия има нужда от вас.И русите ,синеоки девойки махаха дружелюбно с ръце ,а от вагоните гледаха свирепи черни физиономии,които съвсем нямаха намерение да работят.Та нима те са били толкова път ,за да работят , ако е за работа и в техните страни има работа за десетки години

2

Професор Тюхчеф

преди 5 години

ХахаЩо за нетолерантни немчуги, хората идват чак от Африка и Близкия изток , за да им предадат малко културни особености, а неблагодарният Фриц тръгнал да протестира- я да си наляга партакешите и да трае.

1

Анонимен

преди 5 години

Къде са евреите? Някой трябва да запълни празнината в германската душа. Дойдоха гости, по-малко са от 6 милиона.