25

Анонимен

преди 5 години

Тия се правят по германци от другите които произвеждат. В тоя град лентяйството се приема за правилен живот.

24

Анонимен

преди 5 години

Бързо европейската комисия да изтрие тази фалшива новина и да напише истинската- как бели и мypгави са се хванали за ръце и пеят химна на Европа!

23

Анонимен

преди 5 години

Германия е буре с барут и фитилът гори, само бабата и фалшивите новини вярват, че няма да гръмне. Ха да видим довечера. За съжаление не съм в Германия да участвам в протестите.

22

a

преди 5 години

мръсната комунистическа овца вече три мандата съсипва германия и европа.

21

Анонимен 2,

преди 5 години

Те доволно потриват ръце, докато координират и финансират великото преселение/унищожение на европейската раса. Имат си сметки за разчистване...

20

do 16 кажи

преди 5 години

ножове не съм вадил, но забележи, те не протестирет, срещу тоя дето е вадил, а именно срещу чужденците.Просто насадената им през годините след ВСВ вина им пречи в огромна степен да казват това, което им е на сърцето.

19

Евроатлантик

преди 5 години

Евроатлантическите ценности са нарушени

18

Анонимен

преди 5 години

Благодарете на Меркел, брюкселските психопати и "европейските ценности".

17

Анонимен

преди 5 години

"Ние сме народът"- e, това вече е нещо. Не всички германци са заспали.

16

от Ботуша

преди 5 години

Аз от 25 години живея в Италия. Докато Европа си свиркаше, ние приемахме шебеци на килограм. Сега не смея и да ги погледна, защото ако ги гледаш стават свирепи. Свиваме се в градския транспорт около шофьора, а назад все едно *** си изсипал. Викат, крещят, деца пищят - ужас!

15

кажи

преди 5 години

....Аз живея в Германия доста години вече, имам немски пасторт, но за тях си оставам нежелан чужденец. Не ми го казват в лицето, но няма и нужда - личи си....___А вадил ли си нож да колиш по улиците като тези "чужденци"?

14

Анонимен

преди 5 години

Това са белите каски и други елементи на приют при организаторите на безредиците в Сирия и Ирак. Добре че техния папа пукна оня ден.

13

Анонимен

преди 5 години

Гледам, радвате се. Само дето не си давате сметка, че за протестиращаите "чужденци" означава именно Чужденци = араби = африканци = пакистанци = афганци = българи = ... и т.н.Аз живея в Германия доста години вече, имам немски пасторт, но за тях си оставам нежелан чужденец. Не ми го казват в лицето, но няма и нужда - личи си.

12

Анонимен

преди 5 години

То бяха "бежанци",бяха "мигранти" а се оказаха ислямски нашественици.Германците и изобщо западняците трявба да усетят на собствен гръб ислямското"съжителство"за да разберат европейците от Балканите.В Европа няма нясто за ислям.

11

Изненада

преди 5 години

ей браво доживяхме овците немци да се събудят! Сега ще има пещи итн историята я знаем. Дано стигнат и до изгаряне на вещицата, която ги докара дотук.

10

Анонимен

преди 5 години

Някой създава безредици,така го виждам.Поводът е формален.Ако искаха щяха да настояват и скандират да хванат престъпника,а не да създават безредици.

9

Анонимен

преди 5 години

Живял съм в Кемнитц. Тия са диви саксонци и няма да мирясат скоро. Ще има още, сигурен съм, особено ако едната жертва е руснак.

8

ДО 5-ти

преди 5 години

Освен, че са в безопасност, децата ти са и собственост на държавата и за най-малкия фалшив анонимен сигнал могат да ви ги вземат. Вие пък сте се натресли от трън та на глог, че по-висок. От анархичната Германия решили да търсят сигурност за децата си точно в Норвегия. Освен, че могат да ви вземат за добър ден и там се понапълни с ***. Скоро и от там ще се наложи да се изнасяте със или без децата в случай, че са ви ги взели вече.

7

Анонимен

преди 5 години

Изборите и там се нагласят като при нас. Всичко е демократично...

6

Анонимен

преди 5 години

опитал се е да защити жена, която са притеснявали - не е било обикновено сбиване, както се представя