45

Иван

преди 5 години

Дано по скоро дойдат нормални хора на власт в Европа и да ги почват саждите

44

Додо

преди 5 години

"Пегида" поиска от германското правителство да засили сигурността на гражданите и да промени политиката си."=================Сори, но германско правителство няма! "Правителството" на Меркел е прокси-щаб на Масонския Илюминатски Ционистки Глобалистки заговор.

43

така ще е

преди 5 години

Когато държавата не дава правосъдие за хората, хората взимат правосъдието в свои ръце.

42

Анонимен

преди 5 години

Немкините са най-изнасилваните жени в историята на човечеството, само за месец два през 1945 около 2 милиона са се оплакали официално и още толко неофициално. Изглежда им харесва, та фрау мекрел се грижи за тях чрез вноса на печки

41

Аспарух

преди 5 години

Бедните ми дойчовци.Само 1000 човека излезли?Повечето са с промити мозъци от насаденат им вина за ВСВ.С това темпо на мигранизация и с мозъци ала Меркел след 20г. Германия ,я пишете бегала!

40

Makedon

преди 5 години

Vo Kemnic ubien e Germane cod zena Bolgarka i ljubovnikot i Siriec

39

Анонимен

преди 5 години

NIMA LI OBSHOEVROPEISKO OBEDINENIE SRESHU HAZARITE GLOBALISTI S BANKITE SHE MAKNAT OSHE CHERNI I SHE IMA OSHE IZBITI I IZNASILENI EVROPEKI EVROPEIZI

38

месара

преди 5 години

тоя с ножа е някой луд, меркел така нарича "не престъпниците и не терористите"!

37

Ха-ха

преди 5 години

Ще го напиша по друг начин-"Мулти културното общество на Меркел фалира!"Белким сега не ме изтрият...

36

Анонимен

преди 5 години

По принцип немеца е трудолюбив и не обича навлеците. С белите българи са снизходителни, защото често ни бъркат с румънците, а и те са били съюзници през войнта. Но търпеливостта на германеца не трябва да се тълкува погрешно. Все пак тези са наследици на германите, унищожители на Римската империя. В тях тлее още огъня на унищожението.

35

Анонимен

преди 5 години

Аз живея също от дълги години в Германия и още съм си българин. Мен не ме нападат, защото уважават националната ми гордост. Нападат само предателите.

34

Анонимен

преди 5 години

Западните общества продължават да не обръщат внимание на този СЕРИОЗЕН проблем и той се задълбочава!Крайно-десните партии и организации бяха почти забравени,бяха!От 2-3 години рязко популярността им скочи стремглаво,австрийците вече си го избраха!Ако не спрат да ги вкарват тези с лодките,няма да се учудя след 2-3 години да има пак факелни шествия,както преди 60г.!!

33

До 17

преди 5 години

Викат, крещят, деца пищят - ужас!___________________________________С други думи, все едно, че се возиш на автобус у нас. Тези, които са с карти и перфорирани билети се скупчват около шофьора, а онези, които по традиция си пътуват гратис, вилнеят из превозното средство, все едно че са си у маалата!

32

;-)

преди 5 години

Ами прави са си германците. На когото не му харесва, е свободен да се върне по родните си места или където и да е другаде.

31

Анонимен

преди 5 години

До от БотушаЖивотно човешки поглед не издържа. Бъркате като не ги гледате в очите така, че да им стане притеснително.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Бъди сигурен, че правят разлика между работещ бял чужденец-християнинс образование и пришълци, открито заявяващи, че са дошли, за да живеят на соц.помощи и да налагат ислям.

29

Анонимен

преди 5 години

Ама как си "позволяват"германците да протестират срещу гостите на Меркел ханъм?

28

От друго не разбират

преди 5 години

Да изловят извършителите, както и всички участници, посегнали на чуждата жена и да ги линчуват по методите на ККК

27

Dublin

преди 5 години

5-ti...samo edna duma ste ti napisha......BARNEVARN...Poproceti malko i ...BIAGAI dokato e vreme...

26

777

преди 5 години

германия е друга манджа.само да дойде правилнич човек на кормилото и мазни църни доктори и инжинери ще изгорят като буре с барут.