99

бг смешки

преди 5 години

много мръсни игрчики се разиграват в тая държавичка ! ама народа е прос кат фасул и нищо не зацепва ...

98

Питам

преди 5 години

До Анонимен 102 Абе ти прочетели кво пише по горе? Нямало доказателства.

97

House M.D.

преди 5 години

Към колегите, които се правят на неразбрали:Уважаеми и други колеги, когато пътувам от Пловдив за Хасково и обратно, не минавам през Велико Търново нито на отиване, нито на връщане.Толкова за пиенето на кафе в "Кристал".

96

BG СМЕШКИ

преди 5 години

АБСОЛЮТНО точно ! самият факт че Дюлгеров и Вакалин не са подсъдими очевидно говори за "сготвяване " на Иванчева и змаестничката й ... логично е !

95

Анонимен

преди 5 години

Ако Иванчева е виновна,значи и Дюлгеров и Ваклин са виновни.

94

Анонимен

преди 5 години

тролчетата на шайката са инструктирани как да пишат тук, да обясняват как кметицата е виновна, без даже да са показани някакви доказателства. хора от шайката, жалки сте! затова ви пиша с малки букви.

93

аа

преди 5 години

Хората които я защитават заслужават да бъдат тъпнани от корумпирана и нeкадърна администрация . Разбирам , че сте платени , но помислете че утре и вие може да се окажете в позицията на рекетирани от кметица калкулатор

92

ист

преди 5 години

до 93Прави сте, не разбрах Иванчева докосвала ли е парите. Слагала ли ги е в чантата си. Уж светила като елха, но не е светила. Не разбрах защо полицайката и затвори устата и устата и светнаха. Не разбрах защо е окована като убиец в средните векове, или държавата ни е още там.Не защитавам Иванчева, но Ваклин е корумпиран , и може би и друг път е давал подкупи. Той защо е на свобода.

91

Бау

преди 5 години

Гнии в затвора алчна жено.

90

Опорни Точки

преди 5 години

Пълна лъжа и империалистическа провокация ... сигурно пак от Дойче Веле.Искаме БКП и ДПС на власт, присъединяване към Русия и връщане на комунизма !Който не е съгласен е гей !

89

,.,.,.

преди 5 години

Петко Дюлгеров и Ваклин са поръчкови изпълнители за омаскаряването на Иванчева.Журналистите ако са журналисти да разследват КОЙ е поръчителя.И всички да бъдат съдени.Защо сега в момента,Дюлгеров и Ваклин не са подсъдими?Единият предлага подкуп,другия посредничи.Цацаров кажи!

88

бг смешки

преди 5 години

някой вярва ли на написаното ?!!? май да ....тва са пълни измислици !

87

бг

преди 5 години

до 93 ох колко си наивен .....колко много *** има у БГ-то ...

86

висок

преди 5 години

Ужас, още има хора да вярват на измислиците на Цацароцирка! Тази я сготвиха, а вас ви къпят, разберете го! А къде е Брендо?

85

бг смешки

преди 5 години

проблемът е в Прокаратурата ! тва са поръчкови изпълнения ! с такава проркатура БГ ше се оправи на куково лято ...

84

Анонимен

преди 5 години

И публичният регистър на КФН се сринаЧестито Тикволандци, поклоници на неграмотни крадци

83

бг смешки 2

преди 5 години

МЕН ми е много чудно как така Дюлегров изведнъж не е подсъдим ! значи натопяваш колегите си и изведнъж си чист ....смеххххххххх ! на всеки с 5 грама мозък ше стане ясно че тва е абсолютно нагласено -цялата работа с подкупа и задържането ...а който вярва на бг проркатурата е пълен Гл***пак ...

82

ист

преди 5 години

От разговора разбрах че някакви пари се подават от Дюлгеров към Петрова. Пачки, плик, кашон и приказки. Иванчева не е искала лично пари от Ваклин, и не е получавала пари от него. Тя може да е свидетел, а не подсъдим окована като убиец от средните векове. Тя държавата ни е там но това е друга тема. Ще видиме кой колко си е изкривил душата.

81

Тия двете

преди 5 години

Толкова са лакоми за пари, че чак са си облизвали пръстите щом така са им светнали и устата! Ха, ха! Има ли още посерански *** да продължават да защитават тия грозни крадли! А?!

80

АК47

преди 5 години

Какво сте хванали с тази. Погледнете Б. Б. - ТИКВАТА Д. П. - ШИШИ после съдете тази смешни сте.