139

СРС

преди 5 години

Чакам с нетърпение да излязат СРСтата, за да видите всички нахалната *** как си иска, как говори и колко в проста... Всеки, който е общувал с нея, освен братовчед й Кърджилов и банда зелени ***, е наясно що за стока е.

138

със законни средства

преди 5 години

При Бойко комунистите започнаха да влизат в затвора.Това е едно добро начало.

137

Анонимен

преди 5 години

Да и изгният локалните в затвора!

136

Анонимен

преди 5 години

Такива рекламни клипове имаше и по време на истериите на цВЕТАНОВ. И едно прокурорче, което подскачаше с насочен пистолет около поставената на колене жертва. Която жертва после беше оправдана.Товда шоу ни струваше милион и двеста евро

135

Анонимен

преди 5 години

Бре, бре, бре. Какво шоу, каква борба с корупцията.Колко пари се потрошиха за рекламните клипове на прокуратурата.Само се чудя кой точно ще плати обезщетението, присъдено от съда в Страсбург. Започват от 200 000 евро.

134

Анонимен

преди 5 години

Чета постовете и на червените *** и на мутренските герберасти.Не мога да сложа нито плюс, нито минус.И едните и другите са комунисти, предатели на България, които са крали когато им се е удавала възможност.И едните и другите са излюпени в полога на БКП и склонноста им към кражбата е наследствена черта,генетично залегнала в характера им.Такава измeт,каквато в момента създава закони, управлява държавата и скубе народа няма в нито една страна.

133

Анонимен

преди 5 години

А аферата КТБ,аферата "ЧЕЗ",вземаните в потайна доба и изчезващи в небитието държавни заеми(за които всякаква "опозиция",мълчи,та се къса),а последната "ядрена икономическа бомба",наречена "афера търговски регистър",където потънаха и потъват милиарди и милиарди...а на Стадото непрекъснато му натрапват "аферата Иванчева",като след всяко появяване в медиите,престъплението нараства и нараства!!!!!!!!!!!!Ех,Стадо,Стадо-о-о!!!Малко ти е!!!Трябва още и още...до пълното ти изчезване!!!

132

Анонимен

преди 5 години

Тая да не е убила Кенеди?

131

Анонимен

преди 5 години

До ЯнкоДа бе, ГЕРБ не крадат!

130

Анонимен

преди 5 години

И това е само от един район в софия.На бюрото и лежели документи на 1000 фирми ... какво ли е по останалите градове?Не са поискали не са сготвили които и да е от държавната мафия.

129

Янко

преди 5 години

Когато хванат и др от герб с подкупи ,тогава ще повярвам че и тя е взела!

128

Анонимен

преди 5 години

Нали не мислите че някой ще пусне записи и доказателства преди да мине делото. После след делото ще имате възможност да се наслаждавате на записите колкото искате...

127

Анонимен

преди 5 години

Червените кхмери продължават да поддържат тезата че била "сготвена" :)Заради такива баламурници има корупция в България и те гласуват за такива като Иванчева. Оправия -никога !

126

Перо

преди 5 години

Ако няма записи на разговори, работата е нагласена - "каза Петко, взе Петко, даде Петко" в съда няма да мине. Когато ги арестуваха и ги разкарваха в пранги като мечки - аслани, когато трябва да представят необорими доказателства - аудиозаписи, светещи пръсти и длани, незаконно забогятаване (необясними доходи, покупки на вили, джипове, апартаменти и т.н.) - посрани. Един смартфон може да се превърне с елементарна програмка в микрофон и да се слуша всичко, което се шепне в радиус от 5 метра.

125

Kmet

преди 5 години

Само който не познава кметицата си мисли че е скалъпен театър. Като я вкарат в панделата и пуснат всички записи друга песен ще пеете. Иванчева е тъпо парче, повярвало си че с измислените подписи за зелен младост с които се кандидатира за кмет промени нещо. Да промени, парите от рекета официално от фирмите даде за градинки, другите сложи в джоба си.

124

Hinkel

преди 5 години

Всичко е един скалъпен театър !!!!!

123

Ако имаше

преди 5 години

Доказателства, щяха да въртят записите от подслушването по всички радиа и да се бият в гърдите как са заловили най-големия мафиот в държавата. Щеше и вече да е осъдена. Ще излезе, че нямат нищо срещу нея, а изнасят зле скалъпено представление за пред простолюдието. Така или иначе, дните на герб са преброени, играта може скоро да се обърне срещу тях.

122

Ха хаха

преди 5 години

Циркът продължава, а непретенциозната публика *** с пълни шепи и аплодира. Какъвто материалът, такива и управниците му. Жалко за малкото сместни хора, намиращи се все още в герберастката клоака.

121

Мисли с главата

преди 5 години

Докато се препирате кой е виновен, кой не, керванът ще върви, кучето ще лае,тока ще се вдига, водата, топлото, гражданската,..... Още ще ни крадат и ще бъдем"дисциплинирани". Колко от вас пишещите печелят нещо като защитават или обвиняват тази смрад, довела държавата не на дъното ами под него? Мислете българи, мислете! Под пяната е цялата мръсотия.

120

В. Стойков

преди 5 години

Прегледах списъка с общините в България и такава община не видях. Пак някакви провинциални комплекси на "журналисти" да се правят на уникални, по-висши, различни от другото "провинциално простолюдие". Само че " Dnes. bg" е длъжно да не заблуждава читателите покрай сериозните теми с глупави комплексарски измислици, манипулиращи незнаещите. Ако се имате за медия