19

Извънземното

преди 5 години

Това същество на снимката Ваше българско ли е бе? Малиии ужс! Все такива хубавци ли сте?

18

Адвокат Марковски

преди 5 години

Ще съдя за клевета всеки, който нарича клиента ми Иванчева "подкупна", "лъжлива" или "корумпирана". Жената си плаща, за да й лъскам имиджа.

17

Анонимен

преди 5 години

Ако ГРОБарите имах неоспорими доказателства досега да са я осъдили.Само я развеждат като панаирджийска мечка.Това е пълна пародия.

16

Анонимен

преди 5 години

десито е загазила, защото сигурно не е платила полагащия се дял от парите на ШАЙКАТА... а някой допуска ли изобщо, че несменяемият бос на ШАЙКАТА у нас някога ще бъде развеждан на синджир като панаирджийска мечка по заповед на цацата ?

15

Адвокат Марковски

преди 5 години

Чиста е като сълза. Вижте й лицето - неподкупно е. Някой се опитва да натопи клиента ми.200 000 ми е хонорара до тук от Иванчева. Ама вие наистина ли вярвате, че този прекрасен човек Иванчева може да вземе подпук?! Абе, япо-сериозно бе хора.

14

цгн

преди 5 години

Стига я защитавахте тая *** грозна бе!!! Пискате сега срещу правосъдието, когато си върши работата, а после пак пискате-когато не си я върши?!?!Нормални ли сте бе, не ви ли е ясно, че тоя киликанзер грозен Иванчева е крадла и мухла?После ще циврите ако трябва да си купувате апартамент или имот, щото строителя продавал по 1000 евра на квадрат-ще продава, като ги карат да плащат подкупи за да строят!!Тези подкупи нали трябва да ги изкарат отнякъде!! Ще ги вземат от купувача, за платят на Иванчева

13

pkboev

преди 5 години

Половин година усилено търсех ново жилище в "Младост" и от поне 3-4 места ми казаха в прав текст, че повечето инвеститори просто вече не могат да си позволят "тарифите" на Иванчева.Интересно е, че за доста от хората в квартала резултатът от това е окей, защото предишните десетина години застрояването беше абсурдно и като количество и като качество. 2/3 от зелените площи заминаха, общинска земя се даде за без пари.Това е просто различна корупция - други хора, други методи, същата наглост.

12

Unufri

преди 5 години

Така й беше "подхвърлен" подкупа, че тя и ортаците й целите са се омазали с маркиращото вещество. Някой да не ги е бил с тези пачки преди да ги "подхвърли"?

11

Анонимен

преди 5 години

Освен, че е трябвало да изчакат Иванчева и заместничката й да напуснат колата с парите в ръка, разследващите са могли да запишат разговор, в който кметицата иска подкупа. Нали двете са обсъждали въпроса с Петко. Подслушват хиляди телефони за няма нищо, а в този случай са пропуснали. Има техническа възможност смартфон да се превърне в микрофон и да се слушат разговорите в радиус от поне 5 метра. Ако Иванчева е корумпирана, то Ваклин едва ли е първата й жертва. Могли са да навържат още няколко случая. ПропускиТЕ говорят за постановка.

10

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ я сготвиха, защото отказа да играе в схемите им за застрояване на Младост.Подкупът е подхвърлен, сложен е в колата й, докато е била при Фандъкова на Московска-5.Това лесно ще се докаже в съда.

9

Това е българинът

преди 5 години

от хиляда кладенеца вода ще донесе, за да оправдае слабоумието си. Никакви доказателства за него не са актуални- всичко е както болният му мозък го е родил...На тази мутреса на лицето й е изписана вината...доказана по всякакъв начин, но НЕ...по-удобно му е на *** да вярва в несправедливостта, в това,че е излъган и измамен...Да ИМА още много крадливи мутри, но това НЕ оправдава, тази!

8

Анонимен

преди 5 години

Няма значение дали е виновна или не. Каквото и да отсъди съда 99% от хората ще си мислят че делото е скалъпено по един или друг начин. По този начин чувството за справедливост се губи, а също така и "възпитателния" ефект от съда.

7

до 4

преди 5 години

Още нищо не е ясно.За повечето нормални хора, нещата клонят към ПОСТАНОВКА.

6

до 4

преди 5 години

И как така е ясно без да е минало делото.Или Цветан Потуран така ти каза.

5

Анонимен

преди 5 години

Тиквено-прасешките медии започват подгряване на почвата, като обвиняват Иванчева преди да бъде съдена.Типично по мутренски. Цървулът с навитите ръкави така управлява Държавата вече три мандата.

4

Оффф

преди 5 години

Всичко е ясно- не разбирам тези които пишат в нейна защита -фактите; парите са в колата ,човека е сигнализирал където трябва когато са му поискани парите ,сумата е предадена и една корумпирана служителка е хваната в крачка.Лесни пари си е мислила само че сега ще си ги изкара.В сливенския.Където и е мястото

3

af

преди 5 години

Ако трябва да съм честен аз смятам, че е виновна. Имам си лична информация за това, на която се доверявам. Но в държава пълна с корумпирани политици, наредени поръчки за милиони (понякога стотици), подкупна прокуратура и т.н., става видно тенденциозното отношение към тази жена, чиято основна грешка явно е, че не си е платила за съответните протекции (а и явно малко размести плановете на други в Младост). Имаше ли подбни статии за ЦЦ например, вменяващи още в заглавието си идеята за престъпление?

2

Анонимен

преди 5 години

като че само тя е корумпирана.да си беше купила чадър.

1

той

преди 5 години

Платена информация. Личи пристрастно отношение. Не случайно снимката на Иванчева и компрометираща. Това са нашите медии - "Пеевски", "цацаровски"ц.