119

До 127

преди 5 години

Ръсиш акъл , но не знаеш как се пише СтраЗбург ! Запази акъла за себе си !

118

пак аз

преди 5 години

Сготвиха я женицата. Ще протакат делото 10-ина години на няколко инстанции. Накрая ще го прекратят. А тя ще осъди България в Стразбург. И пак от нашия джоб ще и се плати заради простотията на няКОЙ!

117

Анонимен

преди 5 години

Ама не е виновна кметицата,такава ни е държавата.На държавната хранилка, който е гладен, значи е ***.Сичкото държавен чиновник краде и иска подкупи безогледно

116

Реалист

преди 5 години

Мамина златна, 70-80 хилки в евро добър надник и само един районен кмет

115

Юрист

преди 5 години

Казуса за мен е приключен! Иванчева за мен е ХВАНАТА!!!Доказателствата са толкова много ,че делото е мечта за всеки прокурор.Оставям на една страна спорното мастило от парите.СРС-тата?!?!?!? Самопризнанията на Дюлгеров?!?!?!??! Забавените преписки??!?!?!??! И куп други ПРЕКИ доказателства които нямат оборване!Смятам ,че стратегията - "Взех парите за да лекувам Туморът ми" е много по добра от това да се прави на невинна !

114

Бай 100ян

преди 5 години

След като прочетох внимателно статията си мисля ,че най-доброто за себе си което може да направи кметицата е да си признае и помоли съда за снизходителност!!!Това е единствения начин да НЕ получи максимална присъда!!!

113

Ангел

преди 5 години

Ох тая грозна *** как ще отнесе едни 5-10 годинки ефективно! Така я хванаха на тесно че ако ще и 10 адвоката като Марковски да вземе пак няма да се измъкне!

112

Защо бе златко?

преди 5 години

Защо триеш бе желев ???ЗАЩО ?Какви коментари очакваш да бъдат написани под подобен род статия ?!Като не ти държат нервичките и ти се нарушава душевния мир от мнението на хората,ами тогава пиши за проблемите на водопадите в Амазонка.Жалък си и смешен.Триейки не променяш нито реалноста,нито мнението на хората.

111

R

преди 5 години

Повече от хиляда забавени преписки. Повече от хиляда " бизнесмени " за изнудване. И сал един Ваклин е нарочен за подкуп. От тия 1000 по 100 евро, колко прави. Ама не. По-добре много голям подкуп от 1, отколкото по-малко от 1000. Да вервам, или да не вервам. Подсъдим е този, който взима подкуп, но е посъдим и този, който дава подкуп. Защо Ваклин е на свобода. Защо Ваклин е на свобода. Кой не иска да го арестува . КОЙ. КОЙ.КОЙ ???????????????????????????

110

ergen4ev

преди 5 години

а останалите 90% изнудвачи на позиции като техните кога влизат зад решетките?

109

Анонимен

преди 5 години

Таа що е в ареста,а Боцо не е?

108

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 5 години

и на мен да дойде ченгето дето е брояло пачките и ми стисне ръката и аз ще стана така съучастник. Кой смее да се бори срещу номенклатурата на децата от БКП? Колкото тая е виновна ,толкова и Вальо Топлото.Тия са си бушони които ни ги тикат под носа .От властта до най ниския пост полицай са навързани .Малко ще е да го наречем " помията е огромна ". КОЙТО НЕ Е С ТЯХ ГО ИЗВАЖДАТ НА ПОКАЗ. Проблема не е кога ГЕРБ ще падне, а кой ще дойде след тях?Нищо не е вечно освен смъртта!

107

Българееща се ромка

преди 5 години

Десисилава Иванчева прилича на Българееща се ромка(Дасикане роам) или още в сливенския край наричани като ''байчари'' тоест в превод от ромски ''свинари'' , не случайно не пише в История на България защото е срамно позорно за Българския народ

106

Анонимен

преди 5 години

Парите са силно изкушение, на което малко хора устояват. Със сигурност са сбъркали тези с действията си, а сега съжаляват, но ще си понесат последствията. Само не мога да разбера следното: Тримата са били заедно в схемата, има записи, двете отричат, а Дюлгеров потвърждава за поисканите пари.... Не става ясно дали двете дами отричат, че Дюлгеров е взел част от парите, ако да, то те го обвиняват, че той е трябвало да вземе цялата сума, а те са натопени от него... Друго обяснение не виждам ;)

105

Анонимен

преди 5 години

Като направят същото показно срещу герберастки кмет, тогава ще повярваме как великия остатък от държава прави нещо.

104

dmx

преди 5 години

Нека арестът и задържането и бъдат модел за бъдещи действия срещу функционери от ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти и Реформатори.

103

extremist

преди 5 години

ТОВА ДЕЛО СТАНА ИНТЕРЕСНО; МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ВЪНШНО КРИМИНАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ

102

Анонимен

преди 5 години

Подкупът е подхвърлен, сложен е в колата й, докато е била при Фандъкова на Московска-5.=========А защо е пипала парите след като е подхвърлен подкупът?

101

Анонимен

преди 5 години

а можеше да дели с общинската мафия ,без да се притеснява от пръвусъдье.

100

Гост

преди 5 години

Какво я защитавате??? Защо някой не сложи няколко хиляди в моята кола??? Да изгние в Сливен.