29

аз-ът

преди 5 години

Значи от опит ви го казвам - трябва платите. Дори и да е естествено рабждане - пак платете. Иначе откровено ще набият жена ви вътре. Плащате и с много сериозен тон обяснявате на лекарят, че след като сте платили ако пак нещо се случи ще има последици... В нашата *** друг начин -няма !

28

Татко

преди 5 години

До 20. А какво ще кажете, за тези от нас, които плащат, плащат и плащат ? Месечно ми се удържат 208 лева или общо 2500 лева за година, а накрая, когато жена ми ражда си платих и 900 лева за избор на екип. Често ми се налага да ходя на частни лекари, защото държавните не мога да ми решат проблема, обаче аз продължавам да плащам същите ЗО вноски ! Аз нямам проблем с това, че плащам имам проблем с това, че не получавам нищо насреща !!!

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20ТИ ТОТАЛНО ИЗГУБИ ВРЪЗКА С РЕАЛНОСТТА!!!ВСИЧКИ ПАРИ ОТ ЗДРАВНИ ВНОСКИ ОТИВАТ В БЮДЖЕТА! ОТ ТАМ ПАРЛАМЕНТА ВСЯКА ГОДИНА ПРИЕМА БЮДЖЕТ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ КОЙТО Е МНОГО ПО-МАЛЪК ОТ СЪБРАНИТЕ ПАРИ ГОДИШНО!!!ПРЕСТЪПНИКА НА 85% Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ А ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ СА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ АКО Е ЛЕКАРСКА ГРЕШКА ТУК!ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ Е ЧИСТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ И ТО ДОКАЗАНО!

26

аз-ът

преди 5 години

Красива, млада, права жена...СРАМОТА !!!!

25

Анонимен

преди 5 години

"До теоя и оня, дето смятат, че ББ или някой друг "спира" и "пуска" пари за болниците.Първо се поинтересувайте от къде и как идват тея пари и тогава се правете на експерти........"Не, само се чудим защо правителството се бие в гърдите през месец с милиард-два излишъх, а доктори стачкуват, че не са получавали заплати от месеци.

24

Гробокопач

преди 5 години

Това е просто едно следствие, от общият срут на държавата. Скоро ще започнат да ни "лекуват" фелшери. Младото лекарче е чело за тоя метод, ама не е дочело, та си е взело изпита по другият начин. Но е факт, че е оставено само, без надзора, на по-опитен негов колега, говори за тоталната катастрофа, която е в здравеопазването. Но така е, след като вашият идол, Бойко Тиквата, събираше здравните министри по завоите на пътищата!

23

Анонимен

преди 5 години

До SVET До 16ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕВЕЖ СИ! НО ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ СА НАЙ-СЛАБО ПО ИНТЕЛЕКТ В ДЪРЖАВАТА!БОЛНИЦИТЕ СА ДЪРЖАВНИ И ПОДЛЕЖАТ НА ОДИТ! ЩОМ ИМА НАРУШЕНИЕ СЪОТВЕТНОТО ЛИЦЕ МУ СЕ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ!! САМО, ЧЕ ТАКИВА НАРУШЕНИЯ БЯХА КОНСТАТИРАНИ НО КАТО ЦЯЛО СА СМЕШНИ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ЛЕКАРИТЕ ТЕ СЪЩО ПОДЛЕЖАТ НА ПРОВЕРКА!БОЙКО БОРИСОВ НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ РЕМОНТИ ЗА НИЩО ЛЪЖЕШ САМО СЕБЕ СИ ПРЕСТЪПНИКО ГЕРБЕРУНГЕЛСКИ !

22

Анонимен

преди 5 години

Болниците в България са опасно място. Избягвайте ги!

21

Анонимен

преди 5 години

ЕДНА ЛЕКАРКА УМОРИ ЛЕЛЯ МИ, ЗАЩОТО И ИЗПИСА ГРЕШНО ЛЕКАРСТВО НЕОГЛИМ И САМО ЗА ГОДИНИ И ПОЛОВИНА МОЗЪКА И СЕ СКАРА ЩОТО ТО РЯЗКО СМЪКВА КРЪВНАТА ЗАХАР ОТ КОЕТО МОЗЪКА СЕ СКАПВА! ДАДОХА И ДИАПРЕЛ И СЕ ЗАКРЕПИ НО ВЕЧЕ МОЗЪКА И БЕШЕ СЪСИПАН!КОЙ ИЗГОНИ ЛЕКАРИТЕ! КОЙ ФАЛИРА БОЛНИЦИТЕ! КОЙ ВКАРА БЮДЖЕТА НА ЗДРАВНАТА КАСА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ ДА ГО ХАРЧИ КАКТО СИ ИСКА!!АКО Е ЛЕКАРСКА ГРЕШКА ТО ВИНОВНИКА Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДОКАЗАН ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ!

20

Анонимен

преди 5 години

До теоя и оня, дето смятат, че ББ или някой друг "спира" и "пуска" пари за болниците.Първо се поинтересувайте от къде и как идват тея пари и тогава се правете на експерти.Здравно-осигурителните вноски от работещите се събират и се разпределят по здравните заведения. Не от бюджета. Ако болшинството се осигурява на МРЗ, от къде смятате, че ще дойдат пари за нормално-функционирщо здравеопазване?Същото важи и за пенсиите - като станете 65, да не се чудите що пенсията ви е 200лв.

19

SVET До 16

преди 5 години

Какви пари да се дават на болниците? Колко? Да спрат да грабят директорите от бюджетите на болниците а лекарите да спрат да източват НЗОК с измислени пътеки и ще стане работата и със сегашното финансиране. Няма как едно 20% от всички пътеки да са измислени и да има пари за покачване на цената на пътеките. Те лекарите сами си го правят. ПРОСТО МНОГО КРАДАТ.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16SiC не се интересува от здравеопазване.Асфалтът и еврофондовете - там е истината!

17

Жена

преди 5 години

Родих Януари секцио ,със спинална упойка,бях в съзнание .Като ме отвори докторката остана шокирана колко голямо е бебето , дърпа с всички сили и не успя да го извади ,каза на анестезиолога да и помогне и той започна да скача и с лакти ме натискаше върху ребрата и така изкараха синът ми . За щастие и аз и бебето сме добре ,беше ужасно ,но сме живи и здрави . В България докторите са алчни за пари и въобще не им пука за животните които държат в ръцете си .... Жалко но факт !

16

Анонимен

преди 5 години

До SVETАКЪЛ МОРЕ ГЛАВА ШАМАНДУРА!!! БОЙКО БОРИСОВ СПРЯ ДА ДАВА ПАРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!!!! И ДА ТЪРСИШ ТЕЛЕ ПОД ВОЛА ГЕРБЕРУНГЕЛЕ НЯМА ДА ГО НАМЕРИШ!ГЛАВНИЯ ПРОБЛЕМ С ПАРИТЕ ПРИ БОЛНИЦИТЕ СИ ОСТАВА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

15

SVET

преди 5 години

Мнението ми е, че няма да се оправят нещата докато не се въведе модел за частни ЗОК и не се закрият поне 70% от държавните и общински болници. В противен случай директорите на редица болници ще си останат милионери а предоставените от болниците услуги - под всякаква критика. Няма контрол нито от прокуратура, нито от НЗОК. За морала на много лекари можем да говорим единствено в комбинация с допълнително заплащане на "услуги". АГ-тата пък са по-зле от автомонтьори, гледат отвсякъде да те оскубят

14

Анонимен

преди 5 години

НЯКОИ СЕ ПИШАТ ГОЛЕМИ ЛЕКАРИ ТУК!!! :DПЪРВО ВЗЕМЕТЕ ОБЯСНЕТЕ ПРАВИЛЕН ЛИ Е МЕТОДА С НАТИСКАНЕТО НА КОРЕМА ИЛИ ГРЕШЕН ПА ТОГАВА ПЛЮЙТЕ ПО ЛЕКАРИТЕ!АЗ ЛИЧНО СМЯТАМ , ЧЕ ГЛАВНИЯ ПРОБЛЕМ Е , ЧЕ НЕ СА Я НАМАЗАЛИ ДОБРЕ СЪС ХУБАВ ЛУБРИКАНТ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ДЕТЕТО ЩЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЛЕСНО!

13

Анонимен

преди 5 години

"Всяко раждане е едно докосване до смъртта"Било е така, така и ще бъде.

12

Анонимен

преди 5 години

Аз вярно, че не разбирам много от медицина и акушерство, но ми се струва логично, ако бебето се е заклещило - назначава се спешно секцио и бебето се вади през корема.Поне при жена ми стана така - след като се мъчи няколко часа, бебето се заклещи, разбраха че няма да може да роди естествено, отведоха я в операционната и след 1/2 час се приключи, а след 4-5 дни си бяха в къщи с бебето.

11

SVET

преди 5 години

Толкова ли е трудно да се викат независими експерти от чужбина? Германия, Англия, Франция. Считам подобни случаи за особено рискови за обществото. Не можем като държава да позволим да губим жена в детеродна възраст и пълна работоспособност заради лекарски грешки. Подобни лекари с такива практики трябва час по-скоро да се разкарат от системата и на тяхно място да се доведат лекари от развиващи се държави, които имат мотивацията и човечността да предоставят качествени услуги на населението.

10

Анонимен

преди 5 години

И АЗ ЗАЛАГАМ, ЧЕ Е УМРЯЛА ОТ ВЪТРЕШЕН КРЪВОИЗЛИВ НАЙ-ВЕРОЯТНО А НЕ ОТ НЕЩО ДРУГО!НО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ Е БИЛО ЗАРАДИ НАТИСКАНЕТО НА КОРЕМА И! ТОВА ДЕЛО Е ИЗГУБЕНО------------НЕ СЪМ АКУШЕРКА ИЛИ ДОКТОР И НЕ РАЗБИРАМ МЕТОДА С НАТИСКАНЕТО НА КОРЕМА ПРАВИЛЕН ЛИ Е ИЛИ НЕ!