69

Анонимен

преди 5 години

Миналия месец имаше такъв случай в Плевен и нищо не се чува за него. Сигурно убийцата наричаща се докторка още изражда бебета. Много са случаите на починали хора преждевременно от лекарска престъпна немарливост,но на близките им не им е до медиите когато това са случва,и случаите се потулват. Повечето лекраи в БГявно са си объркали професиите,не трябва да са лекари,а търговци,безнесмени..

68

WTF?

преди 5 години

Интересно дали е била здравно осигурена, или както повечето крадци и готованци в наш'та мила родина е смятала, че и без да плаща на нея обществото и е длъжно да и извършва безплатни услуги... Да попитам коментиращите за хонорари по долу - вие така някак про боно ли работите по принцип? Идва някой нагляр и ви казва че сте му длъжни да направите за него нещо безплатно, щот на него така му е по-удобно? Какво срамно има да искаш заплащане за труда си?

67

Ужас

преди 5 години

Сума ти осигурена на 15 лв месечно *** живее с романтичната заблуда, че плаща образованието на лекарите. Мунчооо, отдавна има бая солени семестриални такси, дори за държавната поръчка. *** си чешете езика със самочувствие, кого сте "изучили". Че и на адвокатите им "плащате" висшето, *** там и гък не коментирате като ви дерат като брйлери с хонорарите си. На тях е редно да се плаща, а? Пък докторята да са безплатни, щото са ви длъжни.. Незнайно за какво?!?!?

66

Анонимен

преди 5 години

До Статистикздравната вноска няма как да е 300 евро като в германия защото заплатите са под 300 евро!

65

Анонимен

преди 5 години

справедлив процес няма да има, ще си остане удобната диагноза белодробна емболия, всички го знаем, наказани поради незнание или гршни действия никога не еимало за съжаление, в здравеопазването ни е същото положението, както в цялата държава

64

Пук

преди 5 години

Болницата в Сливен трянва да отговори защо не е извършено секцио по спешност. Със сигурност е имало дежурни екипи на които им се плаща дори и да спят.

63

До Анонимен 58

преди 5 години

Когато работя - РАБОТЯ и не мисля за заплатата си и колко мога да изкрънкам от студентите си!

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Като ти е МАЛКА ЗАПЛАТАТА отивай да практикуваш в САЩ, Англия, Франция и др! Преди това си ПЛАТИ скъпото медицинско образование в България! Аз не желая да плащам образованието на такива като теб!!!

61

Анонимен

преди 5 години

Истината НЯМА да се разбере.Както винаги колегите на докторицата ще излъжат за и спасят ***.

60

Анонимен

преди 5 години

да са живи и здрави медиите.

59

Анонимен

преди 5 години

Май някой си е чакал предварително хонорарчето под масата и затова не е предприел своевременно секцио, а си е чоплил носа и е обяснявал колко е неблагадарна и зле платена лекарската фрофесия?!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58. Не е вярно, че не се чува - родители във Варна помолиха Господари на ефира да връча Бялата лястовица на д-р Иван Танев от СБАГАЛ "Проф. д-р Д. Стаматов", така че има и хора с признание от родителите. Да не говорим, че когато се разчуе за даден лекар, че е добър и не прави грешки, хората го избират в екип за раждане и получава възнаграждение за това. Аз лично благодарих на нашият израждащ екип и им раздадох торби с подаръци освен, че си платих таксата за избор на екип.

57

Анонимен

преди 5 години

До ОвчарТи си гледай овцете и не говори за неща,които не разбираш.За тези заплати и това отношение даже ти е много.В България има УНИКАЛНИ лекари.Само,че когато някой е доволен нищо не се чува.ТОВА Е

56

Овчар

преди 5 години

Овчици, не разбрахте ли, че в тази държава вече няма професионално медицинско обслужване! Има фелдшери и търгаши! А такива хора, как да ги виниш - те толкова си могат.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53И проблема ти е,че трябва да заведеш детето на зъболекар ли?

54

Анонимен

преди 5 години

До да ама неКакто в навсякъде по света всъщност...

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Това НЕ е вярно .Допускат се с/у заплащане.Друг е въпроса,че не виждам кой нормален човек ще иска подобно нещо.Със сигурност ако мъжа ми присъстваше на раждането щях да съм много по-притеснена.Говорите наизуст.

52

Анонимен

преди 5 години

тука е умряла работа , миналия месец получихме писмо от семейната каса , уведомяваха ни че ако не заведем детето на задължителния зъболекарски преглед щели са да спрат детските надбавки ...

51

Истината

преди 5 години

Ренета е позната с организирането на протести с цел запазването на Пирин.Дали е била неудобна?

50

Анонимен

преди 5 години

320 евро е вноската :)