152

Я па тая!

преди 5 години

Тази крава има ли нещо срещу което да не е ?

151

Анонимен

преди 5 години

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5

150

Поручик Балканец

преди 5 години

До ognyanz 150Винаги има избор! Дори и да избереш да умреш в Сибир, вместо да избиеш на т.н. Народен Съд хиляди и да избиеш 300 човека в Пиринско, понеже не искат да станат "македонци". Ако някой се обяви за правоприемник на Нацонал-социалистическата германска работническа партия с цел да получи част от парите на Третия Райх ще трябва понесе солидарно отговорността за золумите на Хитлер.така е и с Корнелия. Докато не се извини носи отговорност наравно със Димитров.

149

Анонимен

преди 5 години

Българина е много заядливо нещо. Заяждаме се помежду си и губим. Комунистите така направили, фашистите друго направили и т.н. Да, имало е държава Македония Там гърци не е имало. Може да е имало пелазги, илири, но гърци не! Грък е късно понятие, също като турчин. Сега за Македония. Областта Македония е населена с етнически българи с леки чужди примеси до началото на 20 век. Сега небългарите са половината. Ако дойде да се разпада и имаме здрави *** ще спасяваме останалата половина.

148

Анонимен

преди 5 години

Референдумът в БЮРМ за смяна на "вековното им исконско име" КАКВО ОБЩО ИМА С БЪЛГАРИЯ БЕ???Знаете ли как е формулиран въпросът за тоя референдум СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ЗА ПРОМЯНА ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА СЛЕД ДОГОВОРЪТ С ГЪРЦИЯ ЗАРАДИ ЧЛЕНСТВО В НАТО И ЕС-къде е договорът с другата съседка т.е. С НАС?!Бил Заев в Благоевград И КВО,ПРОИЗНЕСОХА ЛИ ИМЕТО БЪЛГАРИ ама в БЮРМ си казват македонци нали!!Борисов само за братство дърдори а БРАТЧЕДА НА ПЕТРИЧКИО КМЕТ СИ БАЕ ЗА МАКЕДОНЦИ В ПИРИНСКО НАЛИ!!Борисов е п..А!!

147

ognyanz

преди 5 години

Оставете костите на Георси Димитров на мира. Не живеем в неговото време и не сме на неговото място, за да знаем доколко изобщо е имал избор.Да видим, какво имаме сега. Подписахме договор за приятелство с република (Северна) Македония, и уж щяхме да оставим историята на историците и да честваме общи празници. А ето че за Зоран Заев нищо не се е променило, и на практика този договор не значи нищо.Ясно е, защо Бойко мълчи. Ако каже нещо, ще трябва да признае, че нищо не е постигнал, а биха тъпана

146

akud

преди 5 години

селянката от крушовица по заповед на кремъл създава интриги с цел омаскаряване на идващия референдум в македония. :) :) :) . уви и простите пролетарияти в македония измряха и останаха само млади който имат собствено мнение,а не разбират света с налагане на колективно мнение от червената радиоточка

145

Анонимен

преди 5 години

До ИсторикОхрид и Скопие са били български столици през Средновековието.Ето прокламацията за началото на Илинденско-Преображенско въстание във Втори Битолски революционен окръг,там се вижда на какъв език е написано,заедно с българските Ъ-та https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Ilinden-Preobrazhenie-proclamation.jpg

144

Анонимен

преди 5 години

ТОЧНО БСП/БКП/ТРЯБВА ДА ЛАЕ НАЙ-МНОГО ПО ТОЯ ВЪПРОС И ПРЕДИ ВСИЧКО ДА СЕ ИЗВИНИ НА ХОРАТА В ПИРИНСКО ЗА ДА ИМА КАРТБЛАНШ ДА ИСКА СМЕТКА НА ГЕРБЕРИТЕ И Т.Н.ПАТРИОТИ ЗА ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ВЪРШАТ ПО ТЕМАТА БЮРМ.ДА ПРЕСТАНАТ ДА ЛЪЖАТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ЧЕ В БЮРМ ЗНАЕЛИ КАКВИ СА, ВСЪЩНОСТ ДА, ЗНАЯТ ЧЕ СА СЪРБОМАНИ И МНОГО ИСКАТ ДА СА ПРАВИ СРБИ АМА ЗАСЕГА НЕ СМЕЯТ ДА СИ ГО ПРИЗНАЯТ.41,5% БИЛИ ЗА "да"на РЕФЕРЕНДУМА,ОХ ДАНО.Тогава окончателно ще е ясно че славофоните в БЮРМ са србомани!!Да вървят на..

143

Поручик Балканец

преди 5 години

До Анонимен 144Ти па защо реши, че съм на страната на Банкевския "Винету"?

142

Анонимен

преди 5 години

*** искат пак да ни скарат с македонците, точно преди референдума им за смяна на името. Мръсни руски ***.

141

Анонимен

преди 5 години

Корнела не може да опровергае АМА ПОРУЧИК БАЛКАНЕЦО,кАжи КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДЕЙСТВИЯТА НА БКП ПРЕЗ 1944 И ГЕРБ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА,АЗ РАЗЛИКА НЕ ВИЖДАМ!!ВЪРШИ СЕ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТО И ТОЯ ПЪТ С ТРАГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ,КУЛТУРА И НАШЕТО И БЕЗ ДРУГО СМАЧКАНО НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО!!!БКП имала шанс,поправила се ГЕРБЕРИТЕ НЯМА ДА ИМАТ ТАКЪВ ШАНС,ЩЕ НИ ЗАКОПАЯТ ОКОНЧАТЕЛНО.Либералният болшевизъм е по-страшен види се от комунистическия интернационализъм.ЗАХАРИЕВА И БОРИСОВ СА....

140

Историк

преди 5 години

Сърбоманството винаги е било водещо на север от линията Охрид-Прилеп-Велес. Това са областите Полог, Порече, Кумановско и разбира се бившата столица на Душанова Сърбия-Скопие. Присъствието на ВМРО и Екзархията там винаги е било мимолетно, за разлика от останалите краища на днешна Р. Македония, където то е имало масов характер. Трябва хитро да изчакаме неминуемия провал на референдума за промяна на името, надигането на албанците и да вземем това което по право ни се полага.

139

Поручика Балканец

преди 5 години

Ами опровергайте го, другарко Корнелия! Обаче вие не можете, понеже ВАШИЯТ идол Георги Димитров предаде на Тито целия архив на революционното движение в Македония! Заедно с тленните останки на Гоце Делчев!Вие нали се имате за приемници на БКП/БРП(к)? Сега дължите ИЗВИНЕНИЕ на целя български народ за това предателство!

138

Анонимен

преди 5 години

Нека ,само българските социалисти,бивши комунисти,които сътвориха македонската нация и език,да не ми говорят за Македония.Когато някой друг заоправят,това което са свършили,си правят пиар.

137

браво корна!

преди 5 години

нинова премиер! ура другари!

136

Панталей Партизанина

преди 5 години

Нинова е добра жена. И много мъдра.

135

месара

преди 5 години

и пак другарката "истина" нинова се обажда! е до кога?!

134

Анонимен

преди 5 години

Лошо , много лошо се живей братя ! Мъка е с бившия герберски *** Борисов и стария българин Заев ! Омразата им към народа е безкрайна !

133

Анонимен

преди 5 години

Права е Нинова.............тя е за премиер!!!