212

чичо

преди 5 години

До всички.Прочетете договора и тогава коментирайте.Договора е между две държави,а не между БЪЛГАРИЯ и българите в Македония.Така ,че това което казва Нинова е меко казано тъпо.Понатрупах достатъчно години житейски опит и принципно съм с леви убеждения,но се моля Нинова никога да не направи правителство.Не може така-първата глупост която ти хрумне да я хвърлиш в пространството без да мислиш за последствията.

211

До ognyanz

преди 5 години

"Трябваше още на другия ден да се привика македонският посланик и да му се връчи протестна нота" трябваше, да. Чуството за достоинство е неясна категория за българските политици. Но Заев прави каквото може. Никой няма пълна свобода, дори и Тръмп!И аз се надявам Каракачанов или подобен да е на власт когато Македония завлиза в ЕС. Дълбоко се надявам да не е Нинова, защото на БСП принципно не може да се вярва, особено по македонския въпрос, за който са пряко отговорни и даже не са се извинили.

210

ognyanz

преди 5 години

Силно се надявам, че докато дойде време Македония наистина да влиза в ЕС на мястото на Бойко да бъде Корнелия Нинова, или поне Красимир Каракачанов. Тогава ще можем да очакваме от българското правителство нещо по-различно.

209

ognyanz

преди 5 години

До "До ognyanz": "Сега е по-важно да задържи властта"? Е, тъкмо там е проблема. Заради властта Бойко е готов да жертва националните интереси. Гърците накараха македонците да сменят името и на държавата, и на летището си и т.н. А ние (т.е. Бойковото правителство) не смеем да ги накараме да спазват един договор. Това беше стрес-тест за нашите управляващи. Трябваше още на другия ден да се привика македонският посланик и да му се връчи протестна нота: Вие ще спазвате ли договора, който подписахте?

208

До ognyanz

преди 5 години

Натиснали са го великомакедонците - казал е каквото е казал, понеже те са много силни и целта им е да го свалят от позицията му! Политиката е едно голямо лавиране: Сега е по-важно да задържи властта и по-важно какво прави, по-малко важно какво говори. Ако много вземе да приказва, както иска Нинова, ще изчезне от власт и нищо няма да постигне. За радост на руските и македонски великошовинисти.Колкото до историята - не се налива ново вино в стари мехове. Това е за БСП и техния "патриотизъм" по македонския въпрос.. за който ТЕ са пряко отговорни! Бъдещата история която те творят е старата ист

207

ognyanz

преди 5 години

До "До чичо": Да, това е "единствената печеливша стратегия при обстоятелствата", но за кого: за сърбомани и великомакедонци, за да покажат, че договора ни с Македония остава само на хартия. Бойко все пак каза нещо, но безкрайно увъртяно и безкрайно закъсняло. Първа реагира Корнелия Нинова - това е национално-отговорната позиция. Следващият беше Каракачанов, а Бойко сигурно чакаше указания, за да каже нещо.И не е време сега да разнищваме историята с 50-100 години назад Сега правим бъдеща история

206

До чичо

преди 5 години

Именно! Човекът лавира - единствената печеливша стратегия при обстоятелствата. Важно е какво прави а не какво казва. А БСП са лицемери които продължават да подкрепят руската про-македонска анти-българска позиция по проблема. Затова беснеят срещу Заев.Не вярвам че, македонците някога ще се върнат обратно към българското самосъзнание, а родените зад граница са особено промити, но поне да сме на една страна..Българите в западните покрайнини, в Сърбия, обаче са българи по дух и имат нужда от подкрепа!

205

чичо

преди 5 години

До 205. Така е,абсолютно съм съгласен.Сега Заев казал бил така,ами какво да каже.Македония си е самостоятелна държава,която в лицето на президента Жeлев ние-БЪЛГАРИЯ-първи я признахме.

204

а ние помним предате

преди 5 години

Не трябва ли БКП да се извини за този антибългарски акт на българския народ ? Резолюция на Коминтерна по Македонския въпрос е официален политически документ на Коминтерна от януари 1934 година, с който за първи път в историята авторитетна международна организация дава насока за признаване съществуването на отделен македонски народ и македонски език.

203

До чичо

преди 5 години

Така е, прав си. Не сме им помагали по комунистическо специално. Какво да се направи, нашите комунисти, най-продажните от целия блок. Изтрепаха толкова българи, затриха интелигенцията, хората не смееха да гъкнат за да не ги изселят или направо изчезнат. Колкото до предишната история - не съм професионалист но тя е изтъкана от войни предателски нападения от съседи братушки и т.н. Дядо ми е участвал в 4 войни!!! На кого по-напред да помогнеш докато се бориш да не те изтрият?Сега трябва да се помогне на българите в западните покрайнини според мен...

202

чичо

преди 5 години

До До ЧичоДо 190.От Добруджанския край съм.Това което написах е, че никога не сме им помагали пък уж сме били братя и сестри.И ако не Т.Живков през дългото си управление кого да намесим,може би Корнелия.Цял живот се занимавам с история.

201

Анонимен

преди 5 години

До До чичоДо 187.Че е област-да,но откога е на България.И на мене ми се иска да е наша ама не е за съжаление.Дано Турция не се сети,че до преди стотина годинки е била тяхна.

200

смехурко:))))))

преди 5 години

Цвъкайте минуси :)))))))))))))))) Това показва че сте от 80% който сте си в таз боядисана много пъти партия.Забранявана със закон 2 пъти и ритната от Дядо Благоев и заклеймена от самият него като партия на престъпници,убийци ,крадци и мародери и предатели.Публикувано е още преди 110 115 години

199

смехурко:))))))

преди 5 години

До анонимен:))))))))))))))))))) личи и от ника .Предателите винаги са били анонимни:))))))))))))))).Тук не е въпроса за това само.Защото самите тез като вас анонимни предадоха Македония и Тракия и Добруджа.Малко поне история почетете.Наглост е тез който предадоха България и я ограбиха сега да задават въпроси.И да мълчат за сега случващото се за което самите те са виновни.

198

Анонимен

преди 5 години

Никога досега България не е имала толкова НЕДАЕКВАТЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР ПО ВЪПРОСЪТ С ПРОМБЛЕМА БЮРМ,АМА НИКОГА!!ЗАХАРИЕВА Е ДЪНО,ЛОШО Е ЧЕ И БОРИСОВ Е ГОЛА ВОДА,НЕГО САМО ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ГО ИНТЕРЕСУВАТ.ОТ РОМИТЕ ДО РИМЛЯНИТЕ ВСИЧКИ СА МУ БРАТЯ.КОШМАР,ТОЛКОВА НАИВЕН ЧОВЕК ДУМИ НЯМАМ!

197

Анонимен

преди 5 години

Драги ми смехурко,темата е ..илщината на Захариева и ПРОДАЖНОСТТА на правителството по проблема БЮРМ!Тая била секретарка на Плевнелиев,Плевнелиев НИКОГА НЕ ОТИДЕ В БЮРМ И ГОВОРЕШЕ МНОГО ОСТРО ЗА МАКЕДОНИСТИТЕ,тая дали не му е натресена връзкарка смотана.Иначе да и Каракачанов се "възмутил"и поискал Външно Министерство да реагира,аз си спомням че Каракачанов преди няколко месеца пак се беше възмутил от ЗОРАН ама що все със закъснение бе Каракачанов?

196

Анонимен

преди 5 години

Лято е,хората стоят до по-късно и аз така снощи по до късничко се мотах по соцмрежите и ми направи впечатление как изцепката на Захариева изчезна от сайтовете където въобще я бяха сложили,а доста новинарски сайтове публикуваха сканадалното и изявление.Явно ОТНОВО на някой му е направило впечатление МАЛумното изказване на кухата лейка и късно в полунощ чета редактирано изявление"въстанието по ГЕОГРАФИЯ е МАКЕДОНСКО но по ИСТОРИЯ Е БЪЛГАРСКО.ЗАХАРИЕВА Е ***..ИЛ,АМА ПЪЛЕН!Борисов е същия!

195

смехурко:))))))

преди 5 години

Другарко Нинова много сте чакала :)))))) нали сте си близки с Заев защо не се разберете по мъжки:))))))))))))))))))))))) вие първа от пред Заев втора цигулка зад вас и така яздене яздене :)))))))))))))))) Докато се съгласи с вас.После дайте пресконференция начело с Острието на партията Кирчо за Бенчо и касичката:)))))))))))) И зелените чорапки как е спонсорирани от Кой

194

Анонимен

преди 5 години

Имало е и Граувско възтание и то ли не е българско.

193

Анонимен

преди 5 години

А сега какво правим,и Каракачанов иска от външното министерство да реагира на думите на Заев. Явно и той е мръсен русофил,а ?44