192

ognyanz

преди 5 години

Но за това натискане от другата страна е нужен човек, първо със собствено мнение, и второ, наистина патриот, а не продажник. Все неща, които у Бойко няма как да се намерят.

191

ognyanz

преди 5 години

Зоран Заев е политик, и мърда натам, накъдето го натискат. Сега сърбомани и великомакедонци искат от него обяснение, защо е чествал в България годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. А по договора за приятелство с България той това трябва да прави. И за да се оправдае (пред горните), ето му обяснението: "Илинденското въстание е македонско и ако някой гражданин от България иска, нека да го чества..." Е сега трябва ние да го натиснем от другата страна: "Ще изпълняваш ли това, що подписа"

190

Македонски Българин

преди 5 години

Какво значи "македонско" това го знаем ние- не го знаят русите от Новосибирск и ескимосите от Гренландия!

189

Ю кортес

преди 5 години

Всички македонски истории са ***

188

До Чичо

преди 5 години

Чичо , преди да се искажеш поучи малко история. Явно историята не ти е силата след като намесваш Тодор Живков. А най -тъпо е когато шопи коментират за българите живеещи в област Македония.

187

ognyanz

преди 5 години

Подписахме договор за приятелство с република (Северна) Македония, и уж щяхме да оставим историята на историците и да честваме общи празници. А ето че за Зоран Заев нищо не се е променило, и на практика този договор не значи нищо.Ясно е, защо Бойко мълчи. Ако каже нещо, ще трябва да признае, че нищо не е постигнал, а биха тъпана, че било голям успех.Без натиск нищо не става. Вижте Гърция - накара м'акедонците да сменят името на държавата си, имена на магистрали и паметници. А ние?

186

Анонимен

преди 5 години

Важното е ние да определяме какво значи македонско!

185

До чичо

преди 5 години

Македония е област на България както са Мизия, Тракия, Добруджа... затова само когато България не е могла да помогне сама на себе си - областите и са страдали. За времето при Тодор Живков - отнеси оплакванията си към шефовете му - руските болшевики които организираха отцепването на Македония към Сърбия, измислиха им азбука и нова граматика и ни държаха под бутуша си. Даже не можехме да прекрачим границите си камо ли пък да помагаме на сънародниците си зад тях!

184

Егейски македонец

преди 5 години

Българин съм- затова знам,че македонско = Българско!

183

Анонимен

преди 5 години

Българин съм. И ми е безразлично на кого е илинденското възтание. Македонско или българско.Предполагам, че и в Македония има такива като мен, да им е безразлично.Но тази депутатка иска малко пушилка да има около нея

182

чичо

преди 5 години

Ако прочетем историята ще видим,че България никога не е помагала на Македония,особено при Т.Живков.Даже и през средновековието област Македония е била като разменна монета.Едва при това правителство нещо започва да се случва,а такива като Корнелия само объркват нещата.

181

до 181

преди 5 години

Няма предателство, а подчинение на колониална администрация! Теб няма да те поставят на такова място, защото нямаш рефлекса да се гъзурчиш на Началниците, а те да се грижат за славата и рейтинга на собствения ти зaдник!

180

Анонимен

преди 5 години

Каква реакция искате от Бойча!? Той отдавна ви рече, че тези неща не го интересуват, историята е на историците, а него го интересува да се строи пътя към Западни Балкани! Те Опитомени патриоти си мълчат, вие искате глобалния лидер да се ангажира с дребни проблеми и то минали! Света крачи уверено нагоре, въстанията и БКП - в нафталина!

179

Анонимен

преди 5 години

Ми той боко е безродник, който се чуди как да ми затрие. Друго кво може да се очаква от такъв?

178

123

преди 5 години

До Анонимен 168Ти май си на принципа - Една лъжа повторена сто пъти става истина? Да, ама лъжата си остава лъжа. Който може да мисли, мисли, другите повтарят като папагали.

177

Анонимен

преди 5 години

Заев не е за критика! Той се е изказал като македонец! Нашите не се държат като българи, а като хибрид между джендеризъм и кремлизъм.

176

Анонимен

преди 5 години

Предателството на националните интереси сега не се различава от предателството навремето. Навремето в името на комунизма сега в името на евроатлантическата солидарност и обединена Европа. Нито в словото на Бойко Борисов, нито в словото на Каракачанов бе споменато,че във въстанието са участвали БЪЛГАРИ.

175

Русофили в капан

преди 5 години

Македония е табу за русофилите.Тяхната любима Русия им заповяда , че е сръбска и те аплодираха , но сега патриотизма е на м/ода и историята ни им пречи.

174

Няма срам

преди 5 години

Да македонско е , но Македония е България , както Тракия и Добруджа.А това , член на БКП да коментира Македония е гавра с хилядите българи насилствено помакедончвани.Тази предателка е срам за България.Агент на чужда държава , работеща за заличаването на българския етнос.

173

Заев, Заев!

преди 5 години

Пак ли тръгна да уйдисваш на сърболяка, ПОДАЖНИКО???