132

Фефи

преди 5 години

Гладна кокошка просо сънува, някакви тролченца бълнуват тука някакви откраднати милиони трилиона милиарди евра, левове, долари и йени и т н. Колко сте жалки, най-лесно да кажеш на българите, че ги крадат и да почнат да се ядосват. А друг е въпроса, че няма доказателства и изобщо пълни глупости

131

Кънчо

преди 5 години

Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!!!

130

кога

преди 5 години

До кога ветеринарите ще я чакат тази луда крава НИНОВА , а не я евтанизират.......

129

смехурко:))))))

преди 5 години

Тролчета боядисвани слагайте минуси .:))))))))))))))) тя отрядната така ви е наредила :))))))))))) нали сте все в деменция и с паркинсон и 95% ТЕЛК от радио Ереван.няма как да помните фактите или да сте поне малко чели.Че като партия сте изхвърляни от Дядо Благоев.Почетете защо ви е изритал от БРСДП.

128

Анонимен

преди 5 години

Наследниците наЦола Драгойчева, Добри Терпешев, Гошо Тарабата и цялата глутница комунистически предатели да мълчат и да танцуват на сръбско! Те са без право да коментират отношенията на България с Македония

127

Македонски Шоп

преди 5 години

Другарката партийна секретарка да се пеняви на другарите от Коминтерна и Станишеви, благодарение на които е измислена македонската нация.

126

чудя се

преди 5 години

Понеже Нинова има силни позиции, явно плюенето по медии и компромати не помага и скоро явно ще ни спуснат някоя новоизлюпена "алтернатива" да обере гласовете на изборите , която после разбира се ще се включи в коалиция с герб и айде Баце пак "победител".Видяхме барека, марешки, партиоти, сега да видим кой ще се появи уж срещу Боко, уж "алтернатива."Аре, чакаме.

125

Анонимен

преди 5 години

До LoykoБил съв във всички Балкански страни, там където е запазена Османската култура има живот и някакъв ред, там където е изтрита тази култура народите изчезват например...

124

Пешо Софианеца

преди 5 години

Колкото е македонско толкова е и тракийско. Ще рече Наше!Лошото е че ако влезе в НАТО и ЕС Македония веднага ще предяви претенции за Пиринския край, за история и култура. Те не са се отказали от нищо завещано им от Титова Югославия.

123

do 33

преди 5 години

до 33. Ако не си наясно внучетата на господин Боко са американски граждани след като са родени от американска гражданка. Ако искат да имат двойно се подава молба за българско, не е автоматично.

122

do 119

преди 5 години

До КЪПАНчудното е не защо "Бойко си трайка" а защо българина си трае на бойковото траене, защото Баце си знае интереса и пълни гуша като си трае ама той е срещу нашия интерес и тогава питаме защо ние си траеме, така че той е ясен, ама нещо не е ясно траенето на булгари'станците като ги таковат с помощта на баце.

121

Анонимен

преди 5 години

Борисов смее ли да реагира ако няма инструкции от Брюксел или Козяк. Не смее, дори когато е длъжен да защити България. Това е известно на всички. Целият му `патриотизъм` отива на кино, когато трябва самостоятелно да реши. Току виж му издърпали ушите. Ще загуби прозвището си на `най-послушния` премиер в ЕС, както сам се хвали, незнайно защо.

120

смехурко:)))

преди 5 години

Другарко :)))))))))))))))) Нинова Има други неща който повече интересуват народа.Как така кадри на ръководни постове са с МАФИЯТА.къде ви са отговорите и острието ви дупестничка и журналист:) Кадиев и Кирилчо и прочие плеяда да дадат точен отговор.За новата ви визия:))))))))))).и с Паркинсон и над95% :)))))))))))))))))))) ТЕЛК ЛИ МИНАВАТЕ пред радио Ереван

119

КЪПАН

преди 5 години

МАКЕДОНЕЦ СИ Е БЪЛГАРИН--ТЕЗИ СЪРБОМАНИ ЯКО СА СЕ НАДУПИЛИ НА СЪРБИТЕ--ЯКО КЛАТЕНЕ СТАВА--ДАЖЕ И ТОЗИ СОЦИАЛИСТ ЛИ БЕ КЪКЪВ ЛИ Е.... ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ И ТОЙ МИ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН--ЧУДНО МИ Е ЗАЩО БОКО СИ ТРАЙКА---ЯСНО СИ Е--ТАКА СА МУ КАЗАЛИ ГОСПОДАРИТЕ--ТОЙ Е ЗОМБИРАН..АКО ЛИ НЕ -СИ Е МАЛКО ТЪПИЧЪК

118

Веско

преди 5 години

Аве стига сте се тварили за някво вастание дето е станало заради няква наденица и на един дето му паднал патюндаша в оганя ве

117

Анонимен

преди 5 години

"Изчаках няколко дни премиерът да реагира на думите на македонския му колега Зоран Заев, че "Илинденското въстание е македонско", но той мълчи и до днес", обяви Нинова."Той Тиквата си е такъв- страливец. Ердоган вече не знам колко пъти посреща Боко в Анкара с турския флаг зад госта си, вместо с българския...

116

Анонимен

преди 5 години

ЯСНО Е ЧЕ НЯМА КАК ПРЕМИЕР НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ДА ИДВА У НАС ПО ПОВОД ВЪСТАНИЕТО НА СПОРЕД МАКЕДОНИСТИТЕ НЯКАКВИ СИ ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ,ЯСНО Е ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРИ ОТ МАКЕДОНИЯ,КАКТО ОДРИНЦИ СА БЪЛГАРИ ОТ ОДРИНСКА ТРАКИЯ А ВЪСТАНИЕТО Е НА БЪЛГАРИТЕ В ЗЕМИТЕ ОСТАНАЛИ В ОИ НАМИРАЩИ СЕ В ЮГОЗАПАДНИТЕ И ЮГОИЗТОЧНИ ПРЕДЕЛИ НА НЯКОГАШНОТО БЪЛГАРСКО ЗЕМЛИЩЕ.ТОВА Е ЯСНО И НА СЛЕПИТЕ,И НА ГЛУХИТЕ.ПОВЕДЕНИЕТО ОБАЧЕ НА БОРИСОВ И ЗАХАРИЕВА ДАВАТ КУРАЖ НА ЗАЕВ И КО ДА НАГЛЕЯТ.ЕТО ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЕСНЕЕШ.

115

do 52

преди 5 години

до 52. Поредния герберастки *** и продажник. Радвай се че си в "герберастката демокрация" та да дебнеш патриоти и родолюбиви българи да ги плюеш и да мислиш как да ги цензурирате, иначе защо ще четеш. Скоро четох коментари в друга статия за Нинова и тъкмо прочитам че някой я хвали и хоп се смени че "съдържанието е нецензурно" а другите които я плюеха си стояха разбира се. Ей това ви е "герберастката демокрация." Който и друг да идва, но вие се махайте с добро да не ревете после.Аз съм яко зад Нинова, сега за пръв път ще отида да гласувам, пък ти се скъсай от злоба.

114

Анонимен

преди 5 години

ВМЕСТО ДА БЕСНЕЕШ НЕНУЖНО ЗА КАКВОТО ВИ СКИМНЕ ТОЧНО ПО ТОЯ ПРОБЛЕМ ТРЯБВАШЕ ДА "ЗАБИЕШ"НЯКОЛКО НЕПРИЯТНИ ПИТАНИЯ КЪМ БОРИСОВ И КУКУВИЦАТА ЗАХАРИЕВА.ЯСНО Е ЧЕ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НА ГЛУХАРИ ИМ Е НАРЕДЕНО,ЯСНО Е ЧЕ СЕ НАДЯВАТ ЧРЕЗ "ГАЛЕНЕ"И ПОСТЕПЕННО ДА "ВРАЗУМЯТ МАКЕДОНИСТИТЕ"НАДЯВАЙКИ СЕ НА ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО И ЕС!САМО *** И НАИВНИК ОБАЧЕ МОЖЕ ДА СИ МИСЛИ ЧЕ ЧУ-*** СЕ ЛЕКУВА С АСПИРИН А НЕ С МЕТАФОРИЧНО КАЗАНО ОГЪН И УНИЩОЖЕНИЕ НА ИЗТОЧНИКА НА ЗАРАЗА.ЛИГАВЕНЕТО Е В НАШ УЩЪРБ.

113

Той

преди 5 години

Тоя Гошето Димитров нали беше член на 100-годишната Партия нали той насилствено описваше Българите от Благоевградско да се пишат макета. Корни от Бузлуджа рекламираше много 100-годишната партия , а прескочи най-големият провал на комуноидите - насилственото отнемане на Българско гражданство от Българите.