18

КОРЕКЦИЯ

преди 5 години

купила къща в Испания на площ 24 700 кв. м за 787 200 лв.,----------------------Журналиствата не е наясно с мерките май. 24 700 кв.м. къща е колкото площад "Княз Александър " в София. И безбожно евтина - само за 787 200 лева.Може би авторката е бързала, понеже в акъла и са били двете нули и затова ги е добавила към квадратите. Освен това в декларацията левовете са евро.

17

Тъпанар

преди 5 години

Като знам, че всичко при БГ политиците е като айсберг -1/3 се вижда, 2/3 са под водата. Като добавим и рушвети и всякакви пари взети безотчетно... май добре си печелят...

16

Анонимен

преди 5 години

Цитат от статията: "При напускането си от МВР е получил обезщетение 62 328 и още 7280 лв. за придобито право на пенсия."Още някой, който да спори с мен, че от МВР не взимали много пари при пенсиониране? Или сега ще извъртите палачинката като кажете, че 62 хиляди лева не са много? И така ще станете още по-жалки! Много правилно е сметнала Световната банка, че за българските полицаи се отделят най-много средства!

15

Къде си ЦИНИK

преди 5 години

Къде си бе Дървосекач,а сега защитавай политическата каста! Застреленяк,ще ти кажа едно,няма сини ,няма червени има само интереси! Ама ти явно припечелваш някой лев като близваш пени са краварски. Няма лошо ама има и други начкни да печелиш пари!

14

..

преди 5 години

Има доста нагли примери . Народа е за таковане че сме мишки търпим.

13

Киро Скалата

преди 5 години

И сега са в едномесечна ваканция, аз бачкам..

12

Иван

преди 5 години

Ако служителите в НАП официално получаваха процент от всеки укрит приход който разкрият, този проблем нямаше да го има.

11

Христо

преди 5 години

Е,те нали затова са се цанили за депутати-за облаги,кражби и бързо забогатяване...

10

Burzum

преди 5 години

Европарламата му е майката....един мандат и си оправяш живота...Джамбаза как ги е натрупал за майка България...друго си е по европейски да громиш ци.га.н.ската престъпност.

9

Държавата на Бойко

преди 5 години

Ейй, ейй. Най Важните забравихте... Къдее е Бойко, къде е Пеевски, или викате за тях по малка сума от 100милиона няма как да я съобщите, че ще е срамота. Друго, което искам да вметна е че: Абее много пестеливи тези наши депутати. Да можех и аз така, при моята голяма заплата. Да не говорим за Цветанов... Горкият, много беден се оказа той. Аз се чудя къде са парите на държавата. А те си ги поделят нашите мили депутати. Всичко се връща в този живот. Скапанаа държава. Ето за това имигрирах.

8

Нищо,

преди 5 години

нищо,лошо няма!На следващите избори пак гласувайте за тях,вярвайте на сладките им лъжи,и че някой от тях там стои,заради "черните" ви очи!?!?Другото, народът го е казал,не съм го измислил аз,че не е луд този,който яде зелниците,а този,който му ги дава?!?!А вие продължавайте да вярвате,че от закуски и честен труд може да станеш богат,като евродепутат?!?!

7

Тангра

преди 5 години

Стената на срама. Острова в Гръцко го няма.

6

Gh

преди 5 години

За безумното управление благодарение на което изчезване няма как да не получават апартаменти в чужбина.

5

Анонимен

преди 5 години

Що не си земат еднопосочен билет и дани и кажат чао с платените канали дето ги храним и данъци и каквото е

4

БЪЛГАРОдеби л

преди 5 години

А иначе шараните да работят без пари в ползу България! Питам аз като всеки ден слушам изказвания на депутатите от рода, аз работя за народа, защо аджеба инвестират в Белгия, Австрия и т. н.? Дали мислят да напуснат потъващия кораб като плъхове? Ами те ще избягат ли недай си боже ако стане война? Техните синове къде ще растат? Много въпроси без отговор май, а иначе българЕ стягайте редиците, че ни гласят да се пушкаме с Русия, а виж брата американец какви многоцелеви лодки ни подари, а сега ще м

3

Jdyneyt Arkin

преди 5 години

Евалла на Джамбазки, всичките му пари са точно декларирани без измама! Демек, този човек е честен и заслужава почитно място!

2

Анонимен

преди 5 години

Брейййй, то било голяма далавера да си евродепотат. Трябва спешно да вляза в политиката!

1

Анонимен

преди 5 години

Трябват ми уроци как да спестя от заплата 1 милион и 200, спешно!