78

Петър Петров

преди 5 години

До Анонимен4 евро на декар,де го това. Нас за маймуни ли ни вземат.

77

Анонимен

преди 5 години

Другари, аз пестя сутрин от банички. Кой не верва, да дойде да види.

76

Край

преди 5 години

Наивни хорица. Един министър с подпис праща няколко десетки /стотици милиони към някоя фирма за: лот на магистрала/ саниране/ ремонт на училища/ пътища/зали т.н. наистина ли мислите, че заплатата от 4-5 хил. лева го интересува. Толкова изкарва квартално магазинче в Надежда.Всички тези хора са готови даже да си плащат за да ви "служат".

75

Анонимен

преди 5 години

БАЧКАЙ ДАНЪКОПЛАТЕЦО, БАЧКАЙ ОТ СУТРИН ДО ЗДРАЧ, ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ПЪЛНЕЙКИ ДЖОБОВЕТЕ НА ПОДОБНИ ХРАТУЛНИЦИ.

74

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки е ербап само по българските телевизионни студия, в Брюксел си е мушичка

73

Анонимен

преди 5 години

Ако отстрелям всичките тия ***, ще направите ли жива верига пред мен, когато дойдат да ме арестуват или ще пишете у фейса колко сте възмутени, че съм ви отървал от утайките и въпреки това ме вкарват до живот?

72

Анонимен

преди 5 години

Чудя се на сирахомилството в коментарите. Напротив, нека политиците да са богати и успели хора, за да имат по-малко "нужда" да крадат безогледно. Много важно, че западноевропейският мъж на българска депутатка има къща в Западна Европа. Насочете вниманието си към ония, които без ден трудов стаж станаха депутати и с депутатска заплата имат начин на живот и разходи, които няма как да обяснят. А и се чудя, всички, които плюят - вие гласувахте ли?

71

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е не кой какво има, а дали е всичко законно. Социализма свърши и всеки може да притежава каквото си иска стига да е законно. По-добре да декларират и плащат данъци, отколкото да въртят само измамни схеми.

70

УХАААААА

преди 5 години

КВА Е ТАЯ *** ШПАЙДЕЛ БЕ--АБЕ ТОВА ГЕРБ КАКВА ПАРТИИКА Е--ЕДНА ГАБРИЕЛИЧКА,ТАЗИ ЕВИЧКА--ОТ КЪДЕ ЛИ ГИ Е СЪБИРАЛ БОКОЛИНЧО--КОНКУРСЧЕ ЛИ Е ПРАВИЛ...ЕВРОДЕПУТАТИ--МАФИОТИ-ПРЕДАТЕЛИ--ДА СЕ МАХАТ ТЕЗИ ***!!

69

Тодор Живков

преди 5 години

Яжте банани, бришете се с тоалетна хартия, излизайте в чужбина и си карайте западните коли по магистралите.

68

Анонимен

преди 5 години

Народният съд не е въведен от "партизаните", ами е наложен от САЩ и Англия. Имало е народен съд навсякъде. Белгия 53 хиляди екзекутирани, в Холандия - 45 хиляди, в Чехословакия 38 хил, в Дания 15 хил, във Франция цели 60 000. В България "Народният съд" издаде всичко на всичко 2730 смъртни присъди.

67

гт

преди 5 години

845 декара парцел в Костинброд за 7000 лв !? - такъв филм няма ...

66

Пешо

преди 5 години

Къде ги продават тия 845 декара само за 7000 лв? Тая *** Мейдеп кой и е подарил къща с двор във Австрия? Искам и на мен да ми подаряват така, че и Ауди. Всичките са за затвора.

65

Анонимен

преди 5 години

Нека българите да видят къде отиват парите им и защо е толкова свирепа борбата за власт. Всичките тези хора трябва да бъдат изрити и да отидат на съответното място. Тези блага на власт имащите е на гърба на все по обедняващия народ. Трябва тотална промяна в начина по който се избират, а не властта да се сраства с мутрите.

64

Анонимен

преди 5 години

Защо не го направиха още 60те години, и тогава беше ясно, че комунизмът няма да дойде скоро, още тогава да си направят капитализма, ами чакаха до 89та?

63

Анонимен

преди 5 години

Те и френските, и немските, и австрийските евро-депутати получават подаръци автомобили и дори къщи за лобизъм. И те ли са били комунисти или деца на комунисту?

62

Анонимен

преди 5 години

Преди 89та пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

61

Така се прай

преди 5 години

Партай геносетата едно време като видяха, че комунизъма няма да дойде всеки си построи свой комунизъм. Сега като видяха че демокрацията свършва побързаха да си построят пак собствен комунизъм!

60

Анонимен

преди 5 години

Ами сега разбирам защо партизаните след 9.9.1944г.са въвели ,,Народен съд". Нашите капиталисти-комунисти да не са по различни от дядовците си! Промяна трябва на системата,като не може с мир може с воина.

59

Анонимен

преди 5 години

До Само Джамбазкикато подкрепяш джамбазки, дефакто избираш откачалки като сидера, симеонов и каракачанов