38

схематик

преди 5 години

Цънцарова показа таблица за едни раздадени 120 млн на общини на герп и дпс.На бсп-8 млн да не се сърдят.Оформят "излишъци" и си ги раздават с решение на правителството.

37

Анонимен

преди 5 години

А Владиславчето със 2 850 лв заплата, декларира ли парата в Бистрица на стойност 4 600 000 или е забравило ?

36

Башка Луд

преди 5 години

Нещо не ми се връзват нещата!Преди години, един US президент, подаде оставка заради една златна писалка, а нашите хрантутници не се свенят да декларират подарени коли, вили, апартаменти...

35

лъсна му дуп.....то

преди 5 години

Предполагам ,че сте чували каква част от айсберта се вижда.....и каква не се вижда. Сега разбрах защо тези хора навсякъде обясняват каква хубава страна сме и как заплатите и стандарта постоянно растат---като ги закарам в някое село с на един заплатата цялото село ще живее...Бягаите младежи ,защото за да живеят тези и децата им вас ще ви съдерат и уморят..Затова Винету не спи и мисли постоянно какво данъче и таксичка да измисли..

34

NoName

преди 5 години

Сбъркали сме професията Хора!!! Време е и ние да влезем в политиката, да се видим в подаръци, милиони спестени от Заплати и Хубав живот! Успех на всички, аз мисля да опитамсе преквалифицирам! хихихих

33

.

преди 5 години

Пълни лъжи както всеки път.Кой ще ги провери дали това е така и да ги осъди по чл.313

32

Анонимен

преди 5 години

Абе уж народа е работодател на депутатите а не може да ги уволнява като не работят.Не може да им определя заплатите. Абе нищо не може.А трябва да са на мин. заплата защото даже и отговорност не носят, защото няма никой наказан за 30 год за золумите които правят.

31

170 кила

преди 5 години

А Бочко горкия, живее в свинарник в Банкя.И се угоява ли угоява.Само с мас.

30

Анонимен

преди 5 години

Тоя народ напълни си ги заслужава.

29

Стар джамбазин

преди 5 години

845 дка само за 7000 лв.Аз ли не съм се събудил или някой друг.Че това е по 8,31 лв на декар.Ей това си е джамбазлък.

28

Анонимен

преди 5 години

Слугите *** Народа !!!!::))))))))))Браво *** .....Народа !!

27

Анонимен

преди 5 години

Яко крадат герберастите. А балъците дето ги избараха, карат с по 800 лв на месец.

26

Пример за ЕС държава

преди 5 години

СЛАДКА РАБОТА...

25

Анонимен

преди 5 години

А беднякът декларира ли вилата ва БарЦИлона ?

24

патенцето Сатюрнен

преди 5 години

Тези декларации трябва да ги публикуват в някое хумористично издание .Не мога да се начудя с какъв акъл "декларират" тез най-откровени лъжи ?!Още ли мислят , че има балъци , дето им вярват ?! Или , както е казал Гьобелс : Една лъжа , повторена сто пъти , става истина .

23

Само за нас

преди 5 години

И не забравяйте хора. Всичко това се прави единствено и само за нас. Тези хора се събуждат и работят за нашия, не за техния интерес. Те са избрани от народа за да направят живота на хората по- добър. Тези хора в правителството и депутатите са човеколюбие, а не сребролюбци. Казвам го за да не се объркаме и да ги сочим с пръст:-)

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Човекът е бил главен секретар, а не редови полицай - смешнико. Знаеш ли каква е разликата между обикновен полицай и главен секретар, ако не знаеш попитай любимият си вожд, той беше такъв.

21

Циник

преди 5 години

Германците измислиха даже нов израз за случаи като тези - SOCIAL NEID! Демек - социална завист! Демек - простолюдието да си гледа в копанката - и да не пита - къде и как , неизбраните от него евродепутати харчат данъците му ....27 700 кв.м. къща - аз ли нещо грешно съм разбрал или другарката Майдел си е купила Версайския дворец?

20

Анонимен

преди 5 години

А Борисов е спестил ОТ ЗАПЛАТИ едва 53 ооо лева. Бедният.Само че защо не посочва колко е спестил ОТ ЗАКУСКИ, че то там обикновено са големите спестявания.

19

Анонимен

преди 5 години

То при Цветанов всичко е от дарения. На времето тъщатаа му беше подарила шест апартамента, пък сега това дарение не го виждам в декларацията?А и какъв е размерът на онези дарения с по шест нули?