58

Анонимен

преди 5 години

не е ли притеснително политик да декларира скъпи подаръци?

57

Анонимен

преди 5 години

Много са им парите, не могат да ги изхарчат. Дават им излишни пари като на партиите. Трупат милиони от държавата в лични сметки. Друга причина за излишното забогатяване на шепа дърдорковци телевизионни, е средновековният десятък в България.

56

малък бизнес

преди 5 години

Е затова няма млади специалисти за производство. Младите гледат и попиват къде се правят пачки и какво виждат, канцеларски плъхове пестят хиляди и милиони на година, придобиват имоти и получават подаръци, а като напуснат или се пенсионират вземат по незнам си колко заплати на куп. Питам, къде в производството един кадърен инженер ще се похвали с такива доходи и заплати, кой дребен и среден предпиемач (не говоря за нарочените за бизнесмени-тези с куфарчетата) може да се похвали с такива блага??

55

Само Джамбазки

преди 5 години

май си заслужава парите, другите повечето не съм ги чувал, а за други не знаех, че са там, ще подкрепя Джамбазки на следващите избори

54

Българан

преди 5 години

До АмериканСамо не ми ги хвали англосексите в америка.Унищожавот местноно население да се настанят на чужда територия и дерат целия свят,като се налагат.Но за това сме си виновни самите ние,защото сме хилави и безгласни.

53

хи хи

преди 5 години

До Я па ти...Така е.Честно,винаги на държавна работа.Няма сик,няма вик,няма сретен,няма метен,няма амфетамин,няма оШфорки....

52

Некъф

преди 5 години

Ето защо винаги гласуват против българските интереси депутатите ни от евро парламента. Лапат си кинтите и ни продават за апартаменти и къщи в Брюксел и Испания.

51

Американ

преди 5 години

В омразната н а много от вас Америка подаръците и допълнителните договори на политици и висш персонал на частни фирми се има от закона за подкуп.А в джендеропедерна Лесропа се оказва си е в реда на нещата..

50

Анонимен

преди 5 години

Евродепутат е сладка работа... Лощото е че ние сами не можем да се контролираме и затова ни трябват разни съюзи които да държат юздите, иначе става виденова зима,,,

49

Анонимен

преди 5 години

сигурно е 8.45 дка ама на автора бутона за . е повреден

48

Питам

преди 5 години

До val 44 *** ти и климатик имаш .Браво!

47

Я па ти...

преди 5 години

До Държавата на Бойко 11 Абе идио..т , не разбра ли че Бойко има само 53 000 лв. Няма остров в Гърция , няма замък в Америка , няма къща и любовница в Испания. Това са долни комунистически лъжи. Със заплатата която взима не можем да му платим само за това че е длъжен да ходи с костюм в тая жега.А президента на климатик и дзяпкап цял ден през прозореца и е с най голяма заплата.Бил главнокомандващ.

46

Кой им дарява

преди 5 години

Кой дарява къщи в Австрия за над милион евро и Аудитаза по 200 000 лвна депутатите ни?

45

Спестовников

преди 5 години

Какви са тези доходи бе? А бедния народец живе с пенсия от 260 лв. Големи спестовничета , че дори и къщи в Испания си купуват. Явно трябва вече да се вдигне този изтормозен народец с кирките и вилите. Такова крадене, такива хайдуци станаха, че вече ще изкупят и цяла Европа!

44

Анонимен

преди 5 години

Охо, я гледай ти . Значи патротчето Джамбазски е сред най богатите , има 410 000 хиляди само като депутатче в ЕС и 800 декара за 7 000 купени . Такъв птриот и аз мога да съм. Колегата му от европейския парламент Андрей Ковачев от герб пък направо е станал милионер със 1 100 000 . Пак гласувайте за същите . Аз съм пас веке .Те за тия сладки парички от евро парламента на всички ще ни продадат и нато ..на ес . Цвета Караянчева е направо бедна в сравнение със тях .

43

да ама не

преди 5 години

Народът би работодател на депутатите ??? Че кой работодател плаща на работниците си повече отколкото на себе си ?

42

Анонимен

преди 5 години

Заплатите са за спестяване.За харчене са рушветите.

41

val

преди 5 години

много пестеливи бе, трябва да взимаме пример от тях. От днес съм на хляб и сол, не пускам климатик и спирам да харча за тоалетна хартия.

40

Анонимен

преди 5 години

Сега прочетох декларациите публикувани от комисията..... Джамбазки е с парцел от 845 кв.м. в село Драговища, а на Майдел къщата в Испания е с РЗП 260 кв.м. и 24 декара земя... Господа от днес.бг вас трябва да ви съдят за фалшиви новини...

39

Анонимен

преди 5 години

Колко са пестеливи - живеят като бейове, а на месец успяват да заделят по 2 заплати. Как иначе от 3-4 хиляди лева заплата за 4-5 години ще направиш половин милион? Освен ако тия убавци не са депутати от 20 години!