252

Любопитен

преди 5 години

Не моа ги разбера тия източноевропейци, що все на запад бягат, а що не в Русия?

251

Анонимен

преди 5 години

Въздухарче Guten morgen, поздрави на бай Хасан!

250

Анонимен

преди 5 години

Който иска, да се маха. Ще си живеем по-нашироко.

249

Циниче

преди 5 години

Никой не си ритал,освен някой стол като се ядосаш - а ти си върло ядосвателен - внимавай че инфарктът дебне като наемен килър и не проопуска - тъй понял своево друга?

248

Има начин

преди 5 години

Сещам се за още 10 начина да преебеш кожодера капкталист. Най-законовото е стачката. Резни му един бойкот месец два и дебелото шкембе ще се озъби. Едно време даже са им чупили машините, но това е в разрез със закона. Все пак нали сме правова държава. Много им се вдига кръвното на собствениците, когато ползваш болничен или неплатена отпуска. Това е идеално време за една почивка на планина или за допълнителен трудов или не доход. Има и метод,, работа в работа"т. е. по време на работа да си доход..

247

Циниче

преди 5 години

Човекобрака е необходимият антипод на ариеца - иначе светът става еднокрак и еднополярен - но това е антисхема,нонсенс - тъй понял меня,блин?

246

соцялно слаб депутат

преди 5 години

Защо бяпга българина на запад,510лв-400лв чисто минимална заплата не му ли стига ?

245

Има начин

преди 5 години

Да им го върнем на кръвопийците капиталисти по няколко начина. Първият е като емигрираме и оставим ромалее да им работи, тогава ще видим, кой по краде! Вторият е да ползваме ефективно поговорката,, той ме лъже, че ми плаща, аз го лъжа, че му работя". Тази поговорка е много ефикасна и докарва кожодера плантатор до инсулт, инфаркт или най-малко до нервна криза:D. Третият е като ефективно допълваме заплащатето си, което заслужаваме с не съвсем законно действие, като часпром в работно време. Казв

244

Анонимен

преди 5 години

Не е въпрос на доходи. В повечето случаи е форма на желание да се откъснат от някаква зависимост, например среда, нещастна интимна връзка, или стаден инстинкт. Имало го е винаги. Обусловено е хормонално. Наблюдава се при много животни. Поставени в идеални биологични условия, 80% от мъжките екземпляри и 20 % от женските проявяват рисково поведение, застрашаващо живота им, излизайки от зоната на комфорт.

243

Циниче

преди 5 години

Не забравяй усмивката! А това,дето си отреагирваш агресията с непознати е умно - но само до входа на фирмата - след това усмивка с коронките..Много накриво си станал сабаахлен май...

242

Анонимен

преди 5 години

не когато ни дигнат, задигнат или одмъкната когато ни ги върнат, тогава ще се върнем. Взимаме си ги и обратно от където сме дошли

241

USA

преди 5 години

Да им имам изследването. В БГ - 4 ? на час = 64 лв. На ден. Колко хора ги получават. 1453 лв. Месечно. Това са 1100 лв. Чисто.

240

наблюдател

преди 5 години

Вдигат се доходи, заплати, възнаграждения, пенсии. Пари се вдигат с мотокар в брониран автомобил, много неточно заглавие.

239

Шоп

преди 5 години

Кой глупанак е писал тези тъпонтии !?*** да беше се вдига лесно, а то заплата - да я вдигнеш иска един куп предварителни условия, дето ама много тругно се изпълняват у нас..

238

Анонимен

преди 5 години

Няма по-лошо управление от това на ГЕРБ.За последните 10 години най-много Българи напускат родината си.България е на последно място във всички сфери;Здравеопазване,заплати,жизнен стандарт,корупция ,пенсии.Това не е било и през Живково време.

237

От сидней австралия

преди 5 години

Връщам се. Инжинер магистър, годишно 6 цифрена сума. Радвам се че и вие ще зимате 6 цифри на годинаПоздрави от Сидней

236

Факт!

преди 5 години

Но най-важното е че България загива и процеса е необратим.

235

Анонимен

преди 5 години

Любо от Шумен/Мадара - познавате ли го?

234

Анонимен

преди 5 години

Мале, Мале тоя празноглавец е отворил много работа на модитата.

233

Анонимен

преди 5 години

Любо от Шумен познавате ли го?