12

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименТи немец ли си?...................Ами немец съм ! Уважавам страната която ми е дала добри условия за живот ! Не съм неблагодарник ,който е дошъл в Германия за да печели пари от Германия и да запазва българските ,турските ,ромските и не знам си кви още корени ! Съвестния човек се стреми да обикне страната домакин и да се интегрира ,а не да запазва корените си ! Който иска да си запазва корените да си стои в родината !

11

Анонимен

преди 5 години

Докато сме в ЕС не виждам как може да се промени нищо. Нито политиката може да се промени, защото е по европейски модел и натрапвана отвън, нито икономиката може да дръпне напред.

10

Василев

преди 5 години

Българие се ц.иганизира , а това е най-големият проблем на българската държава , след турското робство!!!!Бойко Борисов и ГЕРБ са послушни маши на евреите-ционисти!!!За тях трябва тоята, ако не разбират от тояга, ще има гражданска война, целта е да си отвоюваме държавата обратно в български ръце, така както българските боляри и царе са водили битки с византийци и турци!!!Агент Ървин Стокър!ЦРУ!!!

9

баничарката

преди 5 години

С тези дъждове баничката поскъпва скъпи ученици , в кварталния магазин инфлацията и цените за първите 6 месеца е над 6% ..............................................

8

Анонимен

преди 5 години

Германия няма интерес от това. На тях им трябва постоянен приток от млади специалисти и евтини работници. Също и да могат свободно да си изнасят някой по мръсни производства в държави като нашата. Затова ще продължават да подкрепят партии като ГЕРБ защото това помага на германския бизнес.

7

Терминал 2

преди 5 години

Няма да работим за мервените *** за 500 евро!В Европа ще взимаме в пъти повече!Чао!

6

extremist

преди 5 години

АЗ ЗА ТИКВИ НЕ РАБОТЯ

5

Анонимен

преди 5 години

Как да вдигнат заплатите на производители на банички, неуки и мързеливци? За кво да им дават пари за нискоквалифициран труд на носачи в склада и автомивкафжии?

4

привет от Германия

преди 5 години

Източно европейците от България и Румъния не са проблем за Германия или за другите западно Европейски държави ! Източно европейците де факто са у дома си , това е наш общ дом и се нарича ЕС ! Проблем са турците и арабите които идват тук ! Много сериозно трябва да се помисли как трябва да се попречи на турци и араби да идват в Европа ! Аман от душа и от сърсе се моля на всевишния Аллах Ердоган да направи Турция много богата ,че турците от Германия да се върнат и да се отървем от тях за винаги

3

V

преди 5 години

В Чехия жизненоважните документи се издават мнооого по лесно от гербераска *** където върху тези документи няманикакъв съдебен контрол. Тоест напълно законно е тези документи да се използват за репресии и корупция. Което прави напълно невъзможно да се труди човек както и да създаде семейство защо дететоти с лекота може да буде убито от управляващата хунта без да може да се защитиш в честен съд. Има го и нацисткия принцип че нацист само от друг нацист копува дори качеството фа е много ниско.

2

Анонимен

преди 5 години

Аз познавам много по-вече хора които работят за 500 лв.на месец.А за 4 ? на час много малко.

1

Само ГЕРп

преди 5 години

С една дума:НИКОГА