209

Анонимен

преди 5 години

"и колко сте изостанали в менталното си развитие?"Това не е ли определяне бе, философе?

208

Анонимен

преди 5 години

"българка е била жертва на някакво домашно насилие най-часто сексуално"Сексуално домашно насилие ... Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш бе?

207

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 212Ама той не я определя. Нали се самоопределихте! Ето няма да я бъде и текнаха чушмите с мед и масло. Настъпиха годините на омлета!

206

Анонимен

преди 5 години

"Явно България се оказва най-тесногръдата страна не само в Европа."Друго си е викаш някоя широкодупна еврстрана, а? Марш нататък, щом не ти изнася. И без друго си безродник.

205

Анонимен

преди 5 години

"Мислех да не коментирам,"Ало, арогантния стожер на философията, на никой не му пука по коя гей-*** директива определяш "изостаналостта" на българина. Заври си фалшивото чувство за превъзходство в лявата дупка на носа.

204

gobe

преди 5 години

до анонимен 209 Целта не е да загубят а да им се даде още малко Всяка трета жена в ЕС е била жертва на някакво насилие през 2016 съобщава Евростат а в България почти всяка четвърта българка е била жертва на някакво домашно насилие най-часто сексуално

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 209Ами фактите показват колко българчета се раждат на запад и колко в България! А с разума български от България се спречкваме всеки ден в транспорта, на пазара, в лечебното заведение, на пътя и в канцеларийте! Здравият разум ни води вече 75 години и сме обрасли с него макър че корените му са дълбоко прокарали в задниците ни! Щом от там черпим значи сме на прав път!

202

Анонимен

преди 5 години

И какво ще загубят жените и децата, след като разума влезе в употреба?

201

Gobe

преди 5 години

Честито на най-големите умници! От това решение основно губят жените и децата, които са подложени на насилие. А третия пол има достатъчно права и сега.

200

Анонимен

преди 5 години

От тук на сетне България полете към най-дълбоките "космически" предизвикателства на 21ви век! Бабите от снимката ще ги "подновим" да снасят инак чезнем!

199

Анонимен

преди 5 години

Явно България се оказва най-тесногръдата страна не само в Европа.

198

Анонимен

преди 5 години

Конституционните съдии да върнат народната пара която лапат.

197

Анонимен

преди 5 години

Коя конституция?! Тази която толерира престъпносста у нас ли?! Вие хич не сте добре! Е убаво, не я приехме пък да видим как ще се промени нещо!

196

Анонимен

преди 5 години

До Мене 202Не могат да осъзнаят защото повечето нашенци са "българи" от старо време и още по-трагичното в случая е че го смятат за комплимент! Хвалят се нашенци че са бели на цвят без да осъзнават че страдат единствено от витилиго. Всичкото това е изкривен национализъм граничещ с национални/манталитетни психични разтройства които не се гледат като такива а като "велики" български традиций с които сме се запазили! Но фактите показват точно обратното - загиваме при това не много бавно!

195

Анонимен

преди 5 години

Супер в БЪЛГАРИЯ стават добри неща за които в западна европа само могат да мечтаят ,за сега масовото развръщаване е стопирано.

194

Анонимен

преди 5 години

Ясно. Юристите в КС са решили, че е противоконституционна, а политиците в КС са тези с особено мнение. Единият бивш адвокат и министър-председател - никога не е правораздавал и няма опита да се прознася по такива казуси. Въобще не би трябвало да е в КС, но някой е решил, че има заслуги. Единият завършил Академията на МВР и набутан в КС от парламента и един бивш царски депутат, също по заслуги явно, заемащ след това постовете на шеф на ВАС и омбудсман

193

Анонимен

преди 5 години

Срам. Срам.

192

Анонимен

преди 5 години

Aман от глупости. Явно за някои българи няма по-свято нещо от потурите им.

191

extremist

преди 5 години

ДО :"*** народ! 100 години назад и 50 встрани от цивилизования свят. Дано поне турците да дойдат пак, че да имаме оправдание. Срам! Срам!Срам"----------------------ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ДА СИ НАПРАВИТЕ ЛОБОТОМИЯ.....

190

62273

преди 5 години

Повечето от защитниците на пасквила ИК, въобще не са ***, а "хора", които са се наредили с голямата лъжица на бюджетната лапчка, която се очертаваше. Сега ще им се наложи и да работят.Паричките и от дедо "филантроп" намаляха. Не е ясно и колко са прибрали предварително и дали ще могат да ги отчетат.Хубаво би било да се забранят НПО.