189

остави го тоя

преди 5 години

До Анонимен 179Леонардо изобщо не е гей,той е асексуален!Сам го пише в дневниците си!

188

Анонимен

преди 5 години

"... 4 са с "особено мнение", сред тях Филип Димитров и Константин Пенчев."---Еми, да! То се очакваше!И двамата си ги знаем отдааавна! :)

187

Анонимен

преди 5 години

Хахахах на джендърите имсаиба майката! Пръскат слюнка в безсилен бяс! Айде, чантичката, шалчето, гримчетата и при скандинавските ***, да *** от студ!

186

геЙрб-видими резИлта

преди 5 години

БРАВО НА КС! от фил-меката китка можеше да се очаква да е за извратената конвенция, но от пенчев, притежаващ излъчване на селски пъдар, наистина не го очаквах! Скрита лимонка се оказа той! А на краставите *** им се,ра в устата, няма да ги псувам щото ме е гнус даже да си помисля да извърша какъвто и да било сексуален акт с тези ***, затова само им се,ра в устата, но пък е от сърце! Гълтайте, да ви е сладко!

185

Членска карта №7

преди 5 години

Това решение означава ли, че по националната телевизия ще престанат да показват содомитски филми в най-гледаното време!???? До скоро въртяха една гнусутия и по двата канала в 20:30 минути!??? Някой ще поеме ли отговорност за тази дивотия!??

184

ГЛАСУВАЛИ

преди 5 години

ПОИМЕННО ДА СЕ ВИДЯТ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ И КАК СА ГЛАСУВАЛИ . АБЕ , ТОЗИ КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ НЕ БЕШЕ ЛИ ОМБУЦМАН - СРАМ , СРАМ . НАРОДА СИ КАЗА ДУМАТА . *** , ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ ВАШТА МАМА ПРОДАЖНА

183

Анонимен

преди 5 години

Дори известните гейове се срамуват от тези ***, "силно загрижени за домашното насилие срещу жените"... Гледах един епизод на доктор Пол, там оперираха едно теле с пети крак пораснал на гърба. Този пети крак не беше в полза на телето, даже му вредеше...Джендърите са точно това - петият крак на гърба на обществото...

182

Гогата

преди 5 години

До Анонимен 165 : "Срам ме е че съм съгражданин на толкова изостанало и примитивно племе като вас . Конвенция ще има !" КОНВЕНЦИЯ СИ ИМА, НО НАРОДА, КОИТО ТЕ Е ИЗХРАНИЛ НЕ Я ПРИЕМА ! ЗАТОВА - МАХАЙ СЕ ОТ ТИЯ ЗЕМИ !

181

ГОГО

преди 5 години

До Анонимен 175 : "*** народ! 100 години назад и 50 встрани от цивилизования свят. Дано поне турците да дойдат пак, че да имаме оправдание. Срам! Срам!Срам!"ОТ НАПИСАНОТО РАЗБИРАМ, ЧЕ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ Е СЪСТАВЕН САМО ОТ ГЕЙОВЕ ! А, МЕРСИ ОТ ТАКАВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ !

180

До анонимния джендър

преди 5 години

И хиляда пъти да го напишеш,файда няма!гейм овър!Ти се определяй на какъвто си искаш,нас ни остави да сме диви,прости и недоразвити!Свят голям,вдигай ДУ парата и гоу!колкото останем толкова!

179

Анонимен

преди 5 години

"Само Амнести и БХК могат да очовечат,възпитат и обраоват аборигенното население в тази дива територия."Т.е. инструментите на задокеанския колониален контрол? Тях ще ги обичаме скоро и по много.

178

Не е прост

преди 5 години

Нашият НАРОД! СЪС ЗДРАВИ МОРАЛНИ УСТОИ! ПРАВОСЛАВЕН! И ЗАТОВА БОГ МУ ПОМАГА!а този, който обижда народа си и си мисли че е мноооого напредничав защо си мисля, че ще бъде осмян! "Защото Бог се противи на гордите, а на смирените дава благодат!"

177

Стефанов

преди 5 години

До Анонимен170 -"Борисов и Захариева им иде да потънат в земята от срам като отидат на запад и ги питат дали са ратифицирали конвенцията." - Дебре, а по скромно го раздавай.Всички "на запад" знаят за какво става дума, у нас номерът им не мина.

176

Анонимен

преди 5 години

"Хората против конвенцията са на едно умствено ниво със хората протестиращи за козите на бабата."Знаем ви, че хвърчите на високо, но не всеки гей е Леонардо Давинчи. 99,99% сте си просто жалки извратеняци.

175

Неан Дартал

преди 5 години

*** народ! 100 години назад и 50 встрани от цивилизования свят. Дано поне турците да дойдат пак, че да имаме оправдание. Срам! Срам!Срам!Ние виждаме какво става в Цивилизацията - където разни *** от Близкия Изток и полови сбърканяци са особено привилегировани. На това му се викало прогрес.От името на всички "пещерняци" НЕ ИСКАМЕ ТАКЪВ прогрес!!!

174

Анонимен

преди 5 години

"Да не би да е обратното- конституцията противоречи на конвенцията. Следователно..."Тцтцтц. То бива ама дори наглостта си има граници. Конституция - изработена и променяна от Велико народно събрание, с ИЗБИРАЕМИ представители на цял един народ.Конвенцията - задкулисни сенчести "инфлуенсъри" с неясни /или пък не/ цели, които нито някой е избирал, нито НЯКОЙ ГИ Е ПИТАЛ КАКВО МИСЛЯТ. Абе що не си я заврете конвенцията в ... ухото.

173

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрост народ! 100 години назад и 50 встрани от цивилизования свят. Дано поне турците да дойдат пак, че да имаме оправдание. Срам! Срам!Срам!===Това трябва да минава за много умно и интелигентно мнение ли?Зашеметени сме...

172

Анонимен

преди 5 години

*** народ! 100 години назад и 50 встрани от цивилизования свят. Дано поне турците да дойдат пак, че да имаме оправдание. Срам! Срам!Срам!

171

идея

преди 5 години

До Анонимен 153 Ами вкъщи кто искаш си монтирай една трансджендърска тоалетна

170

Анонимен

преди 5 години

Сред зържявите, които НЕ СА РАТИФИЦИРАЛИ ИК са САЩ , Япония, Канада, Ватикана..Питам колега по-долу и те ли са "диви селяни" и трябва да ги цивилизоват Амнести интренешънал и др "ментори"?