249

Анонимен

преди 5 години

Абе този евростат,кое нпо го спонсорира и консултира?В последно време бълва само помия по България.

248

пара за злоупотреба

преди 5 години

Грантаджиите и ***-герберастите реват на умрело. Кой ще им даде пари сега?

247

Анонимен

преди 5 години

от Анонимен до 259 Жалко ,че натам си тръгнал. Не питай старило а патило. Западнячката не желае да ражда. И до 10 години се научи как е хляб и вода на арабски. Успех!

246

джендъри няма

преди 5 години

До Сата НАТОКато си я чел, кажи какво търсят правата на бежанците в конвенция за защита правата на жената? Номрмално е ли е да задължават обучението на децата към толерантност с всички вузможни извращения?

245

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 258"Духът ни е силен"! На практика обаче излезе че дъхът ни е силен и често обърква посоката нагоре или надолу. А това че сме оцелели е чиста случайност която няма да се повтаря всеки път. Ако сега оцелеем то ще е извън пределите на България както и на практика става - в страни подписали конвенцията. Децата ни се развиват хиляди пъти по-добре от тези в България и са още толкова хиляди пъти по защитени от децата в България. Очеваден факт който се доказва с високата раждаемост навън

244

Анонимен

преди 5 години

така или иначе конвенцията и написаното в нея засяга и дефинира на едно място всичката ненормалност! Или някои ще кажат нормалност..! От запад зоват хайде сега да им кажем на тези как да живеят..и как да възпитават. Ама ние сме балканци. нас не ни учете, а от нас се учете.. Духът ни е силен и сме оцелели благодарение на него през всички векове. На който не му харесва тука, отдавна вече да си е бил шута...

243

Сата НАТО

преди 5 години

99% от хората, които плюят ИК, изобщо не са я чели и даже не знаят за какво е.Решението на КС е глупаво, прието е с гласовете на най-неизвестните му членове. Тези, които защитават някакво име поне са имали смешостта да подпишат с особено мнение.

242

Достоевски-2 част

преди 5 години

П"едофилията не идва от разврата а от садизмаЗаради това англичаните дето уж се раждали гейове всъщност са държавата която действа най-безкомпромистно в целият свят срещу п"едофилитеВ "развратните" САЩ може да те екзекутират за изнасилване на непълнолетно 20 годишно момиче защото там се става пълнолетен чак на 21 г.Садистичното мислене е в основата на сексуалните престъпления нямащо нищо общо с развратаНачело със СИК ще цъфнете и вържете

241

извод

преди 5 години

Сега кое е вярно... скапана Конституция. Или скапана Конвенция. Всички държави са скапани,само ние, руснаци и Азърбайджан и сме умници . Пак заехме грешната страна,но поне умираме бавно...

240

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 246Тресе те граничното за което медикаментоза няма! Утре като те зашлевят на някоя пешеходна пътека веднага да "обвиниш" истамбулската конвенция! Ама нали не се прие! Е ще обвиниш съседката че ти е спретнала черна магия! Айде лей кършум или ходи на везир! Психурко!

239

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 248Българските народни файлетони са наистина много забавни! А гн. Георги Парцалев какъв беше? Мъж не е бил! И какво от това?! Да спрем да го уважаваме като истински класически български артист??!! Да, наистина сме се превърнали на диспансер "България"! Луди водят слепи!

238

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 249В държавите подписали тази конвенция се раждат 6 пъти повече български деца отколкото в България. Като гледам конвенцията е трън в очите единствено на някои българи в България. Щом мислите че една конвенция е в състояние да определи/смени пола на децата ви значи наистина не сте добре. Загивате славно!

237

Анонимен

преди 5 години

И не само това. Това не е достатъчно, за да се изкорени идеологията налагана от конвенцията поне в България. Трябва да се приеме закон за всеки, който прокарва и проповядва тези идеологии и промива мозъците на децата да отговаря за действията си.

236

Анонимен

преди 5 години

в канада дори при грешка на местоимение /измислено от тях самите/ на джеднър се смята за престъпление. До там искат да се стигнем .Хитлер го дават за пример че бил репресор а тия либерали го задминават . тва не е свобода тва е някъв диктат .От къде накъде ше учат децата дето се оформят и нищо не вдяват на разни фантасмагории за измислени полове ...Ако Борисов смята че тва е превенция спрямо насилието над хора ами че той самият го е нарушил като е пребил бившо гадже на дъщеря си ... пак нечии син , нечии дете ,ЧОВЕК .

235

Анонимен

преди 5 години

Само заради това решение съм съгласен да се намалят присъдите на целия конституционен съд с поне по 10 години! Едно пробългарско решение на конституционния съд!

234

Стамат

преди 5 години

В следващия епизод ще видите как се променя Конституцията!

233

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 241Какво да пречи човека! Вие сами се дърпате за опашките за да си останете в гюбрето!

232

ДЯВОЛА НЕ ПЛАЧЕ

преди 5 години

ПРЕСТЪПНОСТТА В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД САМО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПАДАНЕ НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМИ ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА СА НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ !!!ДОГОДИНА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА А ПУТИНОФИЛСКИЯ ПРЕСТЪПЕН ПРЕЗИДЕНТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СВЪРШИ МАНДАТА МУ НО ЛИЧНО АЗ ГО ПРОКЛЕВАМ ЗАВИНАГИ ДУШАТА МУ ДА ОТИДЕ В АДА И ДА СЕ МЪЧИ ВЕЧНО РЕДОМ С ТАЗИ НА ПРЕМИЕРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ДВАМАТА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЕЧЕ!

231

Анонимен

преди 5 години

До дявола не плачеКрякай крякай никому не пречиш!

230

ДЯВОЛА НЕ ПЛАЧЕ

преди 5 години

ИМЕНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ГИ ИМА НА САЙТА НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД КВОТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И ПАРЛАМЕНТА!8-ТЕ СЪДИИ ОБЯВИЛИ КОНВЕНЦИЯТА ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА В ПЪЛЕН РАЗРЕЗ СЪС КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА!Борис ВелчевАнастас АнастасовГроздан Илиев Кети Маркова Мариана Карагьозова-Финкова Стефка Стоева Таня Райковска Цанка Цанкова