269

Анонимен

преди 5 години

До 254С тези дупки по "великата" българска гранична ограда, с тези продажни депутати и с тая маса мигранти буквално на прага на България как мислиш че ще се получи?! На всичкото отгоре сте наивни и тесногръди и за това ставате единствено за пушечно месо. Загивате си и сте се захапали сите отзад по съседски и роднински!

268

Благодаря!

преди 5 години

На всички, които в оригинал прочетоха тази содомска конвенция - юристи, общественици, хора на науката, богослови, лекари- и ни отвориха очите овреме, за да имаме адекватна позиция и ние, които не сме я чели, но ви вярваме на всички вас! Горда съм, че има такива българи! Да сте живи и здрави! България ще я бъде с такива като вас!Дай Боже да сме все така " изостанали" , но запазили вярата си православна и нейните ценности!

267

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме някои факти:1. Църквата срещу Конвенцията: Бог определя пола, не човекът!2. Католическата църква у нас не приема Истанбулската конвенция3. И мюфтийството осъди Истанбулската конвенцияНО!!! Централният израилтянски духовен съвет се обяви за ратифициране на Истанбулската конвенцияЕто и реакции чисто случайни (COHENcidence) - Емил Коен: Християнските фанатици са в дива радост от позорното отхвърляне на Истанбулската конвенция

266

Деян

преди 5 години

Насилието и сега е престъпление.Ако някой ЛБГТ си пребие другарчето пак ще го съдят.За насилие в нормални ( подчертавам) семейства пак си има правна уредба. Колко се спазва е друга тема.Така че дерзайте, отклонения. Имате права и сега.

265

Анонимен

преди 5 години

Влезе ли ИК в българската конституция ,никоя жена няма да е в правото да се нарече такава.Същото нещо се пробва любовницата бивша на Сидеров Калинка Крумова.Госпожица Крумова агитираше за сурогатското майчинство което беше всъщност прикрито зад хетеро двойките с репродуктивни проблеми ,но всъшност щеше да облага гей двойките като им позволява да осеменяват срещу пари жени за да могат да имат така деца и да ги отглеждат .

264

Анонимен

преди 5 години

Най показателното при решението на КС е,че всички жени в състава на съда са гласували против конвенцията...а нали тя е уж за защита на жените.....!!?!??? Те освен жени се оказаха и патриоти и професионалисти конституционалисти -за разлика от "маъжете " Фил Димитров и онзи фъфлек дето беше омбусман!!!

263

Анонимен

преди 5 години

Конвенцията е за белите, да ги учи на толеpастия и изрoдия, докато малцинствата живеят в затворени общества със своите си закони, обичаи, порядки и хич не им дреме за подобни простотии.

262

Анонимен

преди 5 години

Вече си мислех, че България е загубена, но... изведнъж КС защити българския правен ред и българските изконни ценности, като се противопостави на световната мафия на перверзниците. Такива сме ние, българите. Уж нищо не става от нас, но ето че идва миг, който разкрива защо все пак, въпреки кусурите си, ние сме оцелявали, и защо, все пак, напук на "доброжелателите", ние пак ще оцелеем и ще се възродим по-силни отвсякога. В Библията се казва: "Правда народ въздига!" Да живее България!

261

Анонимен

преди 5 години

друго си е от време на време да набиеш жената! Така си е свикнал нашенецът! Това дава утеха на човека! Добре, че КС е отчел тази важна характерна черта! Превенция рийшли!

260

горд Българин

преди 5 години

В България се случи нещо невероятно, нещо велико - за пръв път в новата ни история, след 1885 г. и 1912 г., ние вземаме самостоятелно решение. За това решение на КС ще ни завиждат навсякъде по света, защото ние сме от малкото страни, броящи се на пръсти, които излизат от обръча на загиващата либерална анархия, която вече повлича света към пропастта. От днес светът вече ще уважава България и нейният народ, който издържа на натиска. България ще я има, защото застана на пътя на правдата!

259

Анонимен

преди 5 години

Puturin si ia prie edinodushno... Chestito, rasha!

258

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е, че спряха едно поредно попълзновение на извратеняците към нормалността. Дори само странната словесна конструкция "роля на майка", която фигурира в документа, е обида към Бог, природата и здравия разум. Лудите влизат в роли на Наполеон, на Александър Македонски или на син язовец, но да наречеш най-святата фигура - майката - ролеви модел, не е достатъчно да си ненормален извратеняк, трябва да си скъсал с всичко човешко. Не беше нужен конституционния съд, за да се забележи тази гнус.

257

Браво

преди 5 години

Щом комунисти,турци и *** реват,значи е станало нещо добро!Браво на българския народ!Истамбулската конвенция-на истамбулците да я ползват с кеф

256

Е

преди 5 години

ТУРСКИТЕ *** ДА СИ ГЛЕДАТ НА ЕРДОГАН ЗЕТЯ И ДА СИ ХВЪРЛЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ,ДЕ СТИСКАТ КАТО ЗЛАТНИ,А ПИЩЯТ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПО ВЕСТНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

255

НОМЕР2

преди 5 години

80% дебыли! Не народ, не народ, а ***! Все едно си подписваме един след другонеобходимите документи за смъртна присъда! Няма съдебна реформа, трагедия в здравеопазването, полицията-милиция, в МОН-най-тъпите представители на народа, не изгонихме поне един от руските шпиони, не разрушихме паметниците на терористи, не направихме лустрация, търпим разни проруски паравоенни организации, а сега и КС се обърна като фурнаджийска лопата, доказвайки на кого служи..Заслужава ли такъв народ да съществува?

254

либоф

преди 5 години

Провалиха се плановете на Боеко да узакони отношенията си с кмета на Симитли.

253

Шпенглер

преди 5 години

Цивилизация ли? Когато една култура умира, тя се изражда в цивилизация. Докато всяка култура има своите уникални ценности, цивилизациите имат една единствена цел - да се разразстват и да завладяват нови народи и територии. Западната цивилизация иска да убие българската култура и нейните ценности и да я асимилира. А човек без ценности е обикновено животно. Прочетете Шпенглер - той е писал за културите и цивилизациите.

252

Анонимен

преди 5 години

Ако Сидеров не беше в управлението , досега ист. конвенция щеше да бъде птиета сто пъти

251

Анонимен

преди 5 години

Значи имало дискриминация към жените ...може ли някой тогава да обясни как 2/3 в държавните служби са жени?!Как така ще има документ специално за един пол? Като убият жена без да знаете причината, това е домашно насилие?Ако е мъж? Колко пари са влезли за реклама на ИК? Кой ви каза че е приета навсякъде????НПО защо се месят под юргана??? Секса е личен акт, а не по ИК.А Библията какво е?

250

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен263Евростат се спонсорира от пропагандната машина на Брюксел. Свобода на словото, но само ако не противоречи на партийната линия.