234

бг

преди 5 години

Доста коментари...на заблудени хора.От цялата ситуация е ясно че ни няма нас...НАРОДА...Ние създадохме всичко което ни заобикаля и ни изсмуква..ние с нашето бездеиствие и равнодушие...БСП , ГЕРБ, ДПС...те нямат значение...ако имаше НАРОД...активни хора...гневни, задружни, обединени, ако заливахме улиците при всяка простотия на управляващите....но уви..трябва да тропнем с крак , ако не е много късно.В Плевен за 2г. увеличиха парното с 50%...с50%...и никой не издаде звук...за това ни таковат 30 г.

233

1

преди 5 години

До Лелка Зелка,и тиква.

232

Iceblast88

преди 5 години

До П.ПетровПо същата логика,защо сме по зле от Зимбабве (те поне имат електронно работещо правителство):1.И двете държави имат за ръководител сатрап на които не му пука за народа.2.И в двете държави корупцията се шири като чумата през средните векове.3.И в двете държави всеки свестен ако има възможност се изнася и остават тези които нямат възможност да избягат, или тези на които не им стига мозъка.4.И двете държави имат почти умряла вече колабираща (почти без останало производство икономика

231

Зозо

преди 5 години

До Го4оЗельо Бойчев умря от глад като истински *** и се премести в "бизнеса".Глад и лабут за ***, само от това разбират!!!

230

П.Петров

преди 5 години

До АЗЗЗЗВ в Чехия няма нито газ, нито нефт, но БВП на глава от населението е 3 пъти по- висок от на България. Ще кажете, че и те правят автомобили. Да правят! Защото в румънската Дачия инвестира Рено, а в чешката Шкода - VW. Общото е, че и в Чехия и в Румъния има огромни инвестиции в производства, които ангажират много работна ръка!За да има такива инвестиции, трябва ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, СТАБИЛНОСТ, ИНФРАСТРУКТУРА И КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ! Без ЗАКОННОСТ няма ДЪРЖАВНОСТ и всичко е на халос!

229

Лелка Зелка

преди 5 години

Румънците разстреляха Чаушеску, а ние още имаме БСП

228

АЗЗЗЗ

преди 5 години

до П.ПЕТРОВ! БВП на Румъния е по-висок защото: Румъния произвежда автомобили! Защото Румъния има нефтени находища, газови находища, а ние СКАЧАМЕ срещу себе си и не искаме ДАЖЕ да се правят сондажи за газ и петрол..... пийте чиста вода от Добруджа г-н Петров!

227

БАЛАНС

преди 5 години

ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТИ МАЙ СЕ ПРИБЛИЖАВАТ КЪМ ИЗХОДА НА ПАРЛАЧЕНТА, КАТО ИМ ГЛЕДАМ ПРОЦЕНТИТЕ...

226

Го4о

преди 5 години

Нинова се е обградила с тези пичлемета, които хал-хабер си нямат как трябва да работ?ят, че да свалят някога ГЕРБ от власт! Напусна БСП и най-възрастния от пичлеметата Зельо Бойчев..... ами сега?

225

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е лъжливо. Не, че не искат да гласуват, а просто няма за кого. България е под тежко комунистическо-болшевишко робство. Комунистическата шайка избива българския народ.

224

П.Петров

преди 5 години

До 233 - БСП,ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо - НЕКАДЪРНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ХУНТА И РЕПРЕСИВНИЯ И АПАРАТ -ДС, ОТ ПРЕДИ 1989-та !Когато стане дума за реална борба с корупцията и независимост на съдебната система БСП,ГЕРБ и ДПС ВИНАГИ СА ЕДИНОДУШНИ! - ВСИЧКО ПО СТАРОМУ, СИМУЛИРАНЕ НА ДЕЙНОСТ!

223

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 229:Ето то няколко факта:-9 от 10 външни инвеститора предпочитат Румъния пред България, въпреки, че в българия данъците и разходите за труд са по-ниски;-Разходите само за рушвети и подкупи на външните инвеститори в България са колкото цената на цялата инвестиция в Румъния(питай Бритиш Табако); -БВП на глава от населението в Румъния е 25% по-висок, отколкото на България

222

До 225,226 - Петрое

преди 5 години

Точно така е. Питам тогава, след като БКП/БСП бяха на власт 10 г. след 1990 и говореха абсолютно същите неща, защо не направиха абсолютно нищо??? ГЕРБ са на власт едва 6.5 г. и от тях се очаква и иска веднага да свършат абсолютно всичко разрушено от комунистите. И то при непрекъснати саботажи от червените, които плащат и за бунтове. Съдебната система е непоклатима от времето на комунизма, с малки рокади. Червените сега диктуват всичко - те са милионери, работодатели, рентиери, банкери...

221

Анонимен

преди 5 години

До 217Тя тиквата е в Брюксел в Пес.Каква оставка ще "хвърля" след като тиквата си купи там шефското място!!!Явно вие искате Бсп и Дпс да са пак на власт така ли?!?!Ами честити избори тогава и пак ще има съборени/а банка/и!!!Е той командира пак няма да бъде на власт!

220

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 229Кое е празни приказки и кое е "пълни" ?

219

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровПразни приказки, то това да не е 286-тия конгрес на БКП :)))))))))))))

218

П.Петров

преди 5 години

И сега аз да питам!ЗА КАКВА УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА ГЛАСУВАХТЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?

217

Анонимен

преди 5 години

До 200 - 221 По-голямата част от парламента нямат нищо общо с Бсп!Ви плачете тъй като известна част потомство на Бсп са извън парламента!Те бяха в парламента за последно през 2014- 20015 бяха и в РБ.Накои ги изгониха от РБ, а те самите бяха кандидати за президент.Не станаха президент и партията им се разпадна и изкараха това правителство виновно за помогрома си.Тази партия е самопровъзгласила се вече за "'антикомунистическа"' но не е така.Бившия и лидер е дясна ръка на Бсп А.Луканов!!!

216

П.Петров

преди 5 години

3 Сроковете ще ги каже, който се нагърби да го свърши;4. Какъв ще е резултата:- Стабилна и ясна бизнес среда, която привлича инвестиции;- Инвестициите означават по-висока производителност;- По-високата производителност води до по-високи доходи и приходи в бюджета;Всички излишъци от тези приходи трябва да се инвестират в по-качествено образование и наука, които да доведат до още повече от точка 4.ТОВА Е!

215

П.Петров

преди 5 години

1. Какво трябва да се направи:- Независимост на съдебната система;- Отговорност на главния прокурор;- Реална борба с корупцията;- Ефективна държавна администрация.2. Как- Да се намалят партийните квоти във ВСС;- Главния прокурор да се отчита в НС;- Ясно дефиниране на отговорностите според компетенциите - полиция, следствие, експертиза, прокуратура, съд;- Постоянно повишаване на квалификацията според нивото на компетентност на всички работещи в държавната администрацията и институции.