274

Свети Тиквун Велики

преди 5 години

Тиквата плаща на социологическите агенции да обявяват изгодни за гроб резултати.гроб загроби България.

273

АНОНИМЕН

преди 5 години

Стига с напудрените ви "изследвания" Народа не смее сам да излезе, а само ходи за "гъби" иска вожд, ама не корумпиран, но вече не вярва на никого. БСП си взе поука от миналото и може повече да им се вярва, но на ПР агентите от ГЕРБ е платено какво да пишат ...новия ТАТО и пак тато...! Ако "тато" всеки ден чете коментарите на народа и на АФЕРА.БГ ВЕДНАГА ЩЕ СИ ОТИДЕ НА ОСТРОВА !

272

:)

преди 5 години

БСП ВГЗ.

271

Анонимен

преди 5 години

Умишлено ви втълпяват ,че не искате да гласувате ,за да не гласувате ! а електората гласува 100% и готово -честито ви !

270

To6

преди 5 години

СНОЩИ ПРОФЕСОРА ГО КАЗА ЗА тази агенциЙка КОЙ ЛИ ИМ ВЯРВА.

269

Jo6

преди 5 години

стига с тези статистики, никой не им вярва, мина времето на глупостите

268

ъахахах

преди 5 години

свети Тиквун велики, известен като последния българси крал. Щото крал квот видял. И свети щото светил маслото на държавата за отрицателно време.представители на бананова република българия, пак за БОко и Цвъко да гласувате, нещастници плиткоумни

267

Анонимен

преди 5 години

Докога ще я държите на първа страница тази платена стъкмистика?

266

Анонимен

преди 5 години

До Anonimen - Нима в България са останали все още толкова г-л-у-п-а-ц-и, че да гласуват за ГЕРБ!?А тези, гласуващи за бсп-то, дали не са по-големите г л у п а ц и или са дежурната им клиентела!Видя се, че Борисов тества РБ и резултатът за РБ беше тъжен.Сега се тества друга част от партиите. Какво да се прави, когато сами не могат да си осигурят маса за сформиране на правителство.Хиените от бсп-то са в очакване на мършата и нетърпеливао надават крясъци. Чакалите от дпс-то съшо са в очакване.

265

.

преди 5 години

Не ни трябва ново гласуване, трябва ни нов стой в който тези крадливи политици без значение от цвета им, няма да могат да се възползват от никакви привилегии дори напротив, вместо имунитет ще има по строги правила за тях. Само да сменим едни крадци и мошеници с други няма смисъл видях ме го 30 години, трябват ни драстични промени и конфискация на всичко от крадците и семействата им!

264

Ахмет

преди 5 години

ДПС ще падне и под 4,9, защото загуби категорично гласовете от Турция, а и голяма част от турците вече не гласуват на етнически принцип. Останаха само малко заблуедени пенсионери по селата и платени шведи...

263

Анонимен

преди 5 години

Оставете спора кой е по по най! Всички са маскари.Трябва да се мисли както се прави бизнес, как един стопанин увеличава богатството не го пропилява. А именно ако имаме едно стадо овце и вълци в гората. Общо всичките взети заедно имат право на глас да избират кой да е овчаря. Какъв е интереса на ОВЧАРЯ добива на мляко и месо! Значи трябва да се грижи по добре за овцете. Тука е обратното колкото са по зле овцете толкова е по добре за овчаря който не спира да развъжда вълци и затрива стадото.

262

Не гласуващ

преди 5 години

Изборите са преброяване на г.упаците Не е нормално гласа на един данъкоплатец да е равен на гласа на престъпник и никога не внесъл и 1 лв. в БЮДЖЕТА да решава кой да харчи парите събрани от данъкоплатците. Някои вериги магазини имат игра за 5-10 лв. покупки дават точки с които ползваш отстъпка. Не може да не си допринесъл с нищо за БЮДЖЕТА освен в разходната му част и да избираш хората които да се разпореждат с него! Ако гласуваш за някои които не печели просто вдигаш избирателната активност.

261

Жоро

преди 5 години

Няколко рома ме изнудиха да платя за ремонт на покрив 10 пъти повече от първоначално договорената сума, а от полицията ми казаха защо им давам все едно имам избор! Няма да гласувам защото е същото нямаш никакъв избор.

260

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

Маума стара хептен се увълчих.А бе , га ГЕРБ с БКП/БСП/ нюхаха кюфтаците ззедно бе мирно и тихо.Сега га требе да делят процента в ? нещо не се получава.Що. щото са родени от една майка: БКП.Кърмила ги е , та до се сега.Пораснаха и сега си делят наследството.Е , не могат да се разберат?Що ,за комисионите:Те.,"ва сие е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

259

анонимен

преди 5 години

Ами то свестните се изнесеха от страната. Тук останаха само празни кратуни нормално е да гласуват за други кратуни!

258

Anonimen

преди 5 години

Нима в България са останали все още толкова г-л-у-п-а-ц-и, че да гласуват за ГЕРБ!?

257

Анонимен

преди 5 години

Звездичките е "ромката",ц и г а н к аТ а

256

Анонимен

преди 5 години

Хахахаааааа,умря ***,която ги хвалеше и започнаха сами да се хвалят!АнаЛизаторите пак напълниха гушки от фейк нюза.

255

Курнелия Нинова

преди 5 години

гласувайте за мен бьееее