194

ужасно но факт

преди 5 години

Почвам да си мисля, че този бг народ е по *** и от лидера си ББ.

193

Анонимен

преди 5 години

От едно котило са само привидно се задяват едни други в медиите. Абсолютно безсмислено е да се гласува. Чакаме поредния "спасител"

192

Чиновник

преди 5 години

Абе, ако щете гласувайте, ако щете се гръмнете. Обаче като не гласувате нямате право да мрънкате кво било, що било. А вие по цял ден какво правите? Мрънкате! Не сте прави да мрънкате за неща, за които основната причина сте ВИЕ и никой друг.

191

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

190

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

189

Анонимен

преди 5 години

До БгЕто един отдолу (205) , който гласува за Бойко. В главите им някакви "руски ***". Ей това е положението. П.рост народ - п.роста държава.

188

Анонимен

преди 5 години

За ГЕРБ по съвест гласуват чалгаджиите и простоватите лелки в предпенсионна възраст.Всичко останало е фалшификация,брътален натиск и купуване на гласове.Но тук трябва да отбележим,че голяма заслуга за победите на ГЕРБ имат и негласуващите.Това е едно престъпно овчедушие.И на мен не ми се гласува,но го правя,ако щете с отвращение.Само масовото гласуване може да спре Шайката.Ако трябва и на принципа на пробата и грешката.

187

Бг

преди 5 години

Нямам идея кой подкрепя Бойко... Може би платения електорат... Не знам... Не познавам човек от обкръжението си който да не го псува... Как ги печелят тия избори... А Тиквата съсипа тотално държавата.. Бяхме на дъното.. Но той ни натъпка в тинята... до кога ще спим и ще търпим такива *** да вилнеят в родината ни не знам... Да изхвърлим *** а? Не е ли време???

186

Анонимен

преди 5 години

При едни наистина честни избори ГЕРБ повече от 7-8% няма да хванат.Печелят благодарение на огромния корпоративен вот(около 350 000 гласа) и купените роми,които са поне още толкова.Останалото са фалшификациите на Цветанов.На последните избори примерно в редица изборни секции,в които резултатът за ГЕРБ е бил катастрофален,при броенето на бюлетините всички членове на изборната секция са били заставяни да се обърнат с гръб към урните до стената.Тези социолози-манипулатори просто легализират фалша.

185

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааа, руските *** пак ще ядат бойковия на изборите!

184

До 193

преди 5 години

Ами тогава остави на индииците да ти определят управляващите и после *** да се оплачеш на арменския поп.

183

Ралица

преди 5 години

Добре, че са техните манипулирани гербаджийски статистики и вотове. Ако не бяха подплатени финансово, едва ли щяха да продължават да крадат и ограбват най безочливо обеднелия и изстрадал народ. Само че, все някога, идва Видов ден. Да видим тогава, Бог забавя, но не забравя. На всеки си му стои...

182

Анонимен

преди 5 години

250 000 чиновници,които ги е страх да не им изстине мястото и техната рода-ето ви електората на Бойко.А иначе ако чуете какво си говорят хората,одавна трябваше да е в историята.

181

:-)

преди 5 години

До рубладжийски партииЕ понеже си *** на герб си ги пропуснал. Не ви е лесно на троловете на герб. Непрекъснато трябва да пишете неверни глупости.

180

Гробокопач

преди 5 години

До No voteСитуацията е такава, че, ако не гласуваш, пак подкрепяш Бойко. Защото оставяш нещата да се решават от твърдите ядра на големите партии, а там ГЕРБ имат превес. И така - Бойко за цял живот! Негласуването на този етап е директен глас за Борисов. Няма достойни... Ама твърдото ядро на ПП ГЕРБ, ен смята така, то смята, че Бойко е Достоен! Разберете го, това.

179

Анонимен

преди 5 години

До No voteТова твърдение е безсмислено и крайно субективно. Тогава се кандидатирай!

178

Анонимен

преди 5 години

герб умират да лъжат свестните българи да гласуват протестно като гласуват за патериците им, или пък да гласуват с празна бюлетина или пък въобще да не гласуват. А на ромите от махалите какво ли не правят да им се сдобият с гласа...

177

No vote

преди 5 години

Не гласувам защото няма достойни на които да гласувам доверие.

176

Гробокопач

преди 5 години

До СДСГласуването за "Да, България" е все едно да си гласувал за ГЕРБ. Вотът трябв ада се събира в тези, които са анти-ГЕРБ. Всичко друго е наливане на вода в каца без дъно.

175

Анонимен

преди 5 години

До YanТези за които гласува народът са част от същия този народ. Ако не го разбираме, значи нещо не сме наред. Като "не жиди надежда" да се сърди на себе си. Толкова си може - народът.