254

дядо ставри

преди 5 години

по-голяма е разликата, но бспто изкараха много пари от ктб и имат за още няколко години напред да купуват гласове

253

Анонимен

преди 5 години

вече цяла седмица 4.4%. Трябва да се е повишила вече разликата на 10-15% в полза на ГЕРБ!

252

БСП=ДПС=Евророма

преди 5 години

Aaaaaaaaaaa! Според Кънчо е обратното!!

251

Анонимен

преди 5 години

Ами да не гласуват бе. Нали американците и Иван Костов са виновни.

250

Shark

преди 5 години

Кой ги наглася тези данни бе. Я стига простотии. Аз досега не помня някой да ме е питал за кого бих гласувал. Как ги съчиняват тези неща, кой им плаща?

249

До 252

преди 5 години

"...А по-възрастните жени и бабите още въздишат по Боко..." Много се лъжеш!!! Ние младите, въздишаме по Бойко! Червените бабички все още си въздишат по БКП/БСП!

248

se

преди 5 години

Безсмислено е да се гласува след като все чакаме ,,началниците" какво ще решават за България...

247

това е сигурно

преди 5 години

И на избори за който и да гласува човек,все БКП ще управлява!

246

безпартиен

преди 5 години

За последно гласувах през 1990!Разбрах,че "Не е важно народа как ще гласува,а кой как ще брои!"А тези "проучвания" за нагласи за гласуване са на принципа: КОЛКОТО ДАДЕ-ТОЛКОВА ПОЛУЧАВА!Намерете поне един политик с роднини осъдени от"народния съд",със забрана за образование,интернирани и без доказано сътрудничество с ДС!През 1990 имаше,но ги изритаха бързо.Къде са сега Я.Янков,П.Гогов,Н.Галев?Нещо лошо ли направиха,нещо лошо ли предлагаха?

245

от киреча

преди 5 години

Българина отдавна не гласува!Избирателна активност 30-35% е едно нищо!На последните 2 избора беше толкова!Между другото,изборите не решават нищо!

244

Анонимен

преди 5 години

Да гласуваш за когото и да е означава да наказваш себе си.

243

Handel

преди 5 години

До д-р МИХАИЛ Николов: Като чета форумите само 1 от 10 е за ГЕРБ. Такава нагла и неприкрита корумпиранист не е имало от преди 2000-та година. Но по форумите са най-вече млади хора. А по-възрастните жени и бабите още въздишат по Боко.

242

муспи

преди 5 години

Ето Демокрация в действие: Всички знаят че няма избори, а назначения, гласуват само *** и цифрите с които е пълна статията се спускат от тези дето правят назначенията. Всички го знаят но никой не протестира - защото на крадец и разбойник да кажеш крадец разбойник, е все едно че нищо не казваш. Всички гледат към смъртта като изход от ада, а за крадците и разбойниците тука е рая, - командироват ги от Шеола за усърдно лакейство там, и да леят българска кръв, което е благоуханно за яхвето.

241

д-р МИХАИЛ Николов

преди 5 години

Силно платена заблуждаваща иенформация,обслужваща ГЕРБ И поредно облъчване на народа с нагли лъжи!!!

240

Факт

преди 5 години

Не в корупцията,срастването на престъпността с държавата и др.такива е основният проблем на България!А в липсата на перспектива-никой вече не вярва,че тая държава има бъдеще като самостоятелен субект и всички кроят плановете си с оглед на това.Повечето крадат и изнасят,а една част трупат в очакване на промяна на териториалната и демографска структура.Т.е.управление от типа "ТКЗС в ликвидация"

239

Явор

преди 5 години

Хората не искат да гласуват, защото бяха лъгани, мамени, прелъстени,,, бити, еб-ни и изоствени. Нито една от тези партии не представя българския народ.

238

Анонимен

преди 5 години

в българия всичко е корупция и мутри, държавата ще умре, земя на мутри, мутро-ландия, земя мутрясъла и бандитясала, ще гласувам вече никога, "исках да гла-сувам, но нямах желание".Срещу корупцията нищо не е направено, само на приказ-ки се борим срещу корупцията, всички партии в държавата само работят за себе си,но не и за народа, държава с минало, но не и с бъдеще.

237

Анонимен

преди 5 години

До Само ГЕРБ 246Не на червените *** от настоящия български парламент! Не на БКП! Ако не поумнеем и избистрим поглед ще ни цакат докато дишаме!

236

Само ГЕРБ

преди 5 години

Само ГЕРБ!!!

235

Анонимен

преди 5 години

На все повече българи вече не им се живее! Благодарение на ГЕРБ!