154

Анонимен

преди 5 години

До До шведаКоплексно решение е. Не мисля, че бих се върнал в България, дори и за двойно по-висока от сегашната ми заплата. Просто всичко е толкова. ... Сбъркано.

153

До шведа

преди 5 години

Ей това е мъжка прикаэка.Директно си казваш, че си отишъл в Швеция заради парите.А не като измислени смешковци дето изтъкват милион причини, само не и истинската.Поздравления за откровеността ти.

152

Анонимен

преди 5 години

Да, когато ми плаите обезщетенията за безработица. 2 години, работех като барман, когато бях студент. 1300 лева заплата, защото бях помолил работодателя, да ми внася отгоре, като аз си плащах от заработените бакшиши. Барът "фалира", защото едни утри решиха, че им пречи на техния. Тъй като "не съм бил съкратен", ми даваха по 140 лева обрезщетение за 2 месеца, вместо 1170те, койо очаквах за 9 месеца, колкото да си стъпя на краката. Ами псина ми от 8 години не съм в България.

151

Българин от Швеция

преди 5 години

Супер, да идват повече и да ми плащат преждевременната пенсия с данъците които ще плащат хахаха. Бен ме боли фара за България. Важното е на мен да ми е добре и да си поддържам високия стандарт на живот с пенсията. Утре заминавам за Испания на почивка, хаха, кеф..

150

До циник

преди 5 години

Папагал-ромите се изнесоха в Германия при теб.Изнасилиха момиче и убиха друго само за един месец.В Германия най-много социални помощи получават български граждани-ясно от какъв етнос.За 7 години 250 хиляди роми са отишли в Германия.Да са ти честити.Нито те,нито такива като теб ни трябват тук.

149

Анонимен

преди 5 години

До 168По черноморието има много красиви момичета. 100 лв. На вечер. Взимал съм си по три такива и си правим с е к с сандвич. Близа ли са ми ***...да бъда точен дупката на *** са ми близали. Трябва да опиташ много е ако.

148

Циник

преди 5 години

Пак се е развихрил.гледам *** със соларните панели , и външна тоалетна точно до къщичката с npaсето! Не само, че няма да се върнат бъргарите - ами и масово ще напускат! Пода в Терминал 2 е вече като пода в манастира Шаолин - има утъпкана от милионите напускащи пътечка! Билетите са в една посока! Кой е луд да стои в първата в Европа ромска държава?! Асеновград, Ботевград...това е само началото!Мутри, партийци-мутри, и роми...и те вече партийци! Закривай..и последния вратата и ламБата!

147

Анонимен

преди 5 години

В България ходя само на С Е К С Туризъм

146

До 165

преди 5 години

Тук им чупят патрулките,другаде направо ги убиват.В САЩ за 2016г има 160 убити полицаи по време на служба.Срещу 0 в България.Убийствата са 5 пъти повече.Също грабежи,кражби,изнасилвания.

145

Анонимен

преди 5 години

А това, дето България била много по-безопасна държава...Не ми се коментирa-------ако не вярваш питай полицаите със строшените патрулки в Ботевград :)

144

До баба Мара

преди 5 години

Бабо Маро-целувай компютъра и им гали снимките на децата и внуците.Докато други баби си целуват внуците по бузите.Много ли си щастлива,че са на хиляди километри от теб?

143

До 155

преди 5 години

Не живея в блок,а в къща.За която повечето емигранти могат само да мечтаят.А и няма по-добро нещл от приятели на които да разчиташ.Било да пиете бира,билоза помощ в тежки моменти.Имаме колежка вдовицас три деца.Всяко лято й събираме пари да ги заведе на море.Тук родителите ми,приятелите,роднините.Не живея като вълк единак.Майка ми помага в отглеждането на децата.Не вижда внуците по скайп,а им се радва всеки ден.На вашите родители да не е много приятно да сте на хиляди километра разстояние.

142

дебел депутат

преди 5 години

не напускайте България чада мои , това лято ще ходим семейно на карибите ,все някой трябва да ми заработи почивката .

141

баба мара

преди 5 години

няма да се вьрнат от чикаго купили са жилище децата са родени там ходят на училище те са ам поданици клели са се пред ам конституция така че спрете спразните приказки

140

Анонимен

преди 5 години

Не че е мед и рози,която и посока да хванеш извън България, но човешкият живот не е хиляда години, за да дочакаме светлото бг бъдеще. Иначе сме се наслушали и нагледали на уникални ганьовски постижения, дето и хиляда години не стигат да ги опишем. А и полезно е да видим и отвън, че имаме красива родина. И богата за шепа избраници. Друг е въпросът кой и как ги е избрал. Тъжно, отчайващо. Непроходимо. Затова - далеч оттука!

139

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Като ги имаш парите много е лесно да убеждаваш другите, че не всичко е пари.

138

Аз

преди 5 години

Не мисля,а и не им трябва да се връщат. Тук нищо добро не ги чака ,мизерия и вечно безпаричие.

137

Анонимен

преди 5 години

А това, дето България била много по-безопасна държава...Не ми се коментира.

136

Анонимен

преди 5 години

Добре, прав си. Да ти се увеличават доходите и да си се социализираш пред блока с биричката. Радвай се, че си се родил българин!

135

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 152Преди четири години бях тежко болен.Лежах три месеца по болници.И през това време ме посетиха над 20 човека близки и познати.Други пък събраха немалка сума пари,за да ми помогнат финансово.Ако си в чужбина дали изобщо ще дойде някой да ти даде кураж в този тежък момент,или пък да ти помогне финансово?Това че ти се усмихват западняците,изобщо не означава,че им пука за теб.