14

Анонимен

преди 5 години

Само ако бъдат изгонени русофилите, България ще стане привлекателно място за напусналите Родината си българи !

13

РВ

преди 5 години

Преди години, като по-млад, все гледах в България да съм си...купончета, гадженца,моренце...хубаво беше като се върнеш с някоя хилядарка в джоба. Сега обаче, ако не са близките ми там, в никакъв,ама в никакъв случай няма да се върна и да трябва да си гледам родината под игото на герб.

12

Анонимен

преди 5 години

Няма да се върнат, една територия оградена с ограда не значи. че е държава а просто се крепи на стари лаври oт доброто минало. За какво да идват да хрантутят Тиквите ли хахаха или някой да ги отстреля за паркомясто.

11

baikobaev

преди 5 години

Откривайте заводи и ще се върнат!

10

Анонимен

преди 5 години

Нямам намерение да се връщам, дори и като остарея.

9

Анонимен

преди 5 години

Кой е луд да се връща при ГЕРБ???!!!!

8

Мен

преди 5 години

Как ще се върнат???Няма да се върнат и всеки нормален човек го знае.Какви са тези глупости да се върнат.Къде и какво ще работят, а колко ще получават??? И най- важното да плащат вода,ток и храна на неграмотните братя, които не им се работи, а са сладки помощите и безчинствата из селата и градовете.

7

До az

преди 5 години

Смел човек си ти....повече такива глупости не прави.

6

AZ

преди 5 години

Върнах се. Видях. Тръгвам.

5

Българин зад граница

преди 5 години

Да бе, ей ся хукнах да се връщам...само от дистанция като чета в този сайт какво става в България, хич и не смятам да стъпвам там. Особено докато тиквунчо е на власт. Късмет на останалите и д**упе да им е яко. Ако скочат да го трепат от народа,веднага се връщам и наравно с всички съм на площада....щото иначе,тоя докато не фалира държавата, няма да миряса.

4

Ганчо

преди 5 години

Навънка са младите хора между 20 и 45 годишна възрст , като по-големият процент от тях са млади момичета и жени.През 2014 година жените които работеха в чужбина според статистиката бяха над 260 00 .Сега 2018 год. са много повече.И това са жени които са в раждаемоспособна възраст.Е как да има раждаемост в България когато жените са навън ?

3

Анонимен

преди 5 години

Ще се върнат да, даже вече се връщат на талази. Искат да живеят сред жадаи, жандарми и държавни хрантутници, и да работят за триста евро. А Нещо за Ботевград, или тиквата не дава. Нека електората му се вихри необезпокояван.

2

Анонимен

преди 5 години

Значи няма да се върнат никога!

1

Анонимен

преди 5 години

не