194

Анонимен

преди 5 години

Няма да се върнат!!!никой не мисли затова как да ги върне!!!

193

От Българин

преди 5 години

Всичките вие, които се оплаквате колко е гадно в България сте истинските изменници на тази държава...когато сте видяли богатството и демократичната общонст в другите страни вие не само не се връщате ами карате и останалите да мразят родината ни, заради която кръвта ви тече във вените. Отвръщавате ме, аз като завърша ще се върна и със зъби и нокти ще се боря за БЪЛГАРИЯ

192

Мъка

преди 5 години

Спомням си как 2001 година говорех с майка ми и обяснявах (дълбоко убеден) как ще завърша във Франция, ще поработя няколко години и ще се върна. 17 години и три държави по-късно живея в Канада, имам семейство (с българка, запознахме се във Франция), 2те ми деца са родени тук...Опитвам се позитивно да мисля и да си представя сценарий в който бих се върнал, но просто не мога. Мисля че следното обобщение на една приятелка която живее в България е много точно: "Аз на тази държава дете няма да дам."

191

Реплика

преди 5 години

Когато пак се върне комунизмаИли по точно никога

190

Анонимен

преди 5 години

Това е най-злобното същество, а екипът на еврочикаго не се отличава с някакъв интелект

189

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха смешни сте с тея измишльотини,не лъжете бг работодателя, че някой ще се върне, ще има да чакате, всичко се изнася, това не е държава,е за това ще останат само богатите,но и сами ще си работят.

188

Анонимен

преди 5 години

Браво, много вярно за жените работодатели,взимат ти и двата лева бакшиш ,без съвест, нямам думи просто,и ти казват в очите че никой не оставя за персонала,за толкова *** ли ни вземат бе,но нека вземат още малко докато не се изнесе останалия народ,после няма да има вече от кой да крадат, ще трябва сами да се научат да си работят.***.ици.

187

Дими

преди 5 години

Още много българи ще излезнат да работят в чужбина и няма да се върнат тук...със тези ниски заплати 510 които са и по малко...де те осигуряват и закъсняват заплащането си е мъка и постоянен стрес...всичко увеличават и накрая излиза, че минималната не ти стига за вода, ток, храна облекло, лекарства, телефон и квартира..в пълна мизерия и бедност живеят много хора което наистина е жалко

186

Анонимен

преди 5 години

А не дай си Боже да имаш жена работодател в хотелиерството,алчни много алчни,ако клиенти оставят пари за персонала те си ги прибират в техния джоб,как спят после незнам,нямат никаква съвест,най лошото е че те мисли за балама, че си *** и не разбираш,хора по добре не оставяйте бакшиш, вярвайте, че не се дават на работника,а се крадат от него в собствения си алчен джоб, направо са жалки.

185

Анонимен

преди 5 години

Някой луд,аз превивам гръб по цял ден за500 лв на месец,а работодателя и ,,децата,,му на по 40 години, които той си ги осигурява си стоят по цял ден на компютъра да си играят игрички и не знаят какво е работа,не знаят какво е да останеш с 2 лв в джоба заради жълтите стотинки които вземаме за месец,при такива ли да се върнат хората, да ама не,и последните ще се изнесем, некадърници да си работят сами.

184

Анонимен

преди 5 години

Не ели парички да имам, дето и да живея, все е мизерия ...

183

Анонимен

преди 5 години

Питайте бг,,работодател,, ще се върнат ли,та те прогониха народа с мизерните заплати,бял ден да не видят,то си им стои да не мислят, че няма да има възмездие,иде иде.

182

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗначи да почвам, да съдя всичко наред :D

181

Анонимен

преди 5 години

Ще се върнат!Пуснахме им термин!На Върба в петък!

180

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18898 процента осъдителни присъди означава,че от 100 подсъдими само двама са оправдани,а другите 98 са осъдени.Данните са на НСИ,а не от агенция"Една жена каза".

179

Анонимен

преди 5 години

До Хан Тервел"Носят със себе си смесица от култури и ценности напълно чужди на исконните и здрави български такива."Като например ? Не е ли да ти донесат малко члагийка и ракийка ... маааани ги. Не е ли да се врътне някоя далаверка, да се мине някой, да се излъже, да се направи някой лев, на нечий чужд гръб ... Не е хубу.Не та знам Тервел ли си, Кубрат ли си, ама вземи се лекувай, преди да са те прибрали насила.

178

Анонимен

преди 5 години

До До 182А другите 2 процента неосъдителни присъди ли са ? Спрямо кое ? Кой кого и за какво съди ? Откъде я извади тая статистика ? Способен ли си на автономна и оригинална мисъл ?

177

Анонимен

преди 5 години

Абе тея добре ли са,то остатъка ще се изнесем,камо ли да се върнеш,за какво, да превиваше гръб цял ден за 500 лв,на месец е ако на някой ще му стигнат за цял месец,МОЛЯ заповядайте в България.Нагли, лъжливи и алчни работодатели,и....най вече, мързеливи,ако нямат работници то ест роби,не ги виждам кой ще им изкарва пачките,също и мързеливите им поколения, които си се осигуряват и не правят нищо по цял ден,е това е България.

176

Анонимен

преди 5 години

Няма да се върнат. Престанете да досаждате на хората, те избягаха от вас.

175

Immigrant

преди 5 години

Доста българи ще се приберат , но чак когато успеят да се пенсионират. Почти всички работещи и живеещи в чужбина имат жилище, или няколко, в България. Децата им обаче Няма да се приберат, те вече ще са интегрирани. Така България след 20на години ще се превърне в една пенсионерска държава. Цените ще бъдат високи, качеството на услугите - ниско.