174

Анонимен

преди 5 години

България днес, не е страната в която се родих през 82 год. Името и е същото но тя вече не е моята страна. 22 год не живея там и бях на 12 като заминах. Останаха ми само детските далечни спомени. Цялата тази простащина, злоба, агресия които се изливат там, мизерията, беззаконието, корупцията отблъскват хората които сме видяли какво е нормален живот. Моята България умря. Тя ми липсва, но не и днещната. Това не е нормална страна, и няма да бъде. Превърнаха я в това което е днес. Безлична и нещастна

173

До 182

преди 5 години

Кой ти ги каэа тези глупости? В България има 98 процента осъдителни присъди.Това че медиите плюят по прокуратурата, не означава, че не работят.Има си статистика, всичко друго са праэни приказки.

172

до 180

преди 5 години

Хм...а защо нон стоп квичите, че парите не ви стигат? Да оставим всичко друго настрана.... само факта, че сте последни в Европа по доста показатели....първи по смъртност...без здравеопазване...без образователна система..БЕЗ ЗАКОНИ...СЪД И ПРОКУРАТУРА...всичко негативно - казано за България - ще е на място!

171

Анонимен

преди 5 години

хе хе хе... Впишете го към анкетата

170

До 178

преди 5 години

И 400 евро на човек да е семейният доход това са 1600 лв месечно.Като имаш собствено жилище в България стигат да живееш ,без да се лишаваш от нищо.А емигрантите изкарвате повече пари ама с цената на мизерия.Щото ако си позволите подобно жилище трябва цялата заплата да иде за наем.

169

Роко

преди 5 години

Ще се върнем след 20години.До тогава всички ненормалници от политикататрябва да са out.Ще започнем отначало!

168

до 175

преди 5 години

Ренегатите останахте в БГ.Да слугувате на Нинова , Гергов, Боко, и Делян Пеевски!Кой иначе нормален - би търпял - да го унижават за 400??Даже и ромите се усетиха...и се махнаха!Ама трайте си там - чакат ви мощни пенсии от по 300лв.!Кеф ти мръвка...кеф ти луканка!Че даже и за хляб - могат да ви стигнат!

167

Абуриген

преди 5 години

В комонистическа България скоро няма как...Само братовчеди ,деца и внуци на шефовете за да грабят....

166

Анонимен

преди 5 години

хаха кой ще се върне все едно да спечелиш от тото и после да върнеш парите.успех на спечелилите, ще дойде и нашето време да се махнем от таз дупка

165

Хан Тервел

преди 5 години

Емигрантите са ренегати! Те не са полезни със завръщането си- само мрънкат и хленчат. Носят със себе си смесица от култури и ценности напълно чужди на исконните и здрави български такива. Голяма част от тях са се превърнали в еничари, които за едно потупване от западна фондация ще ни препродадат пет пъти.Не може да се довериш на хора, които са изоставили страната и семействата си в един от най-трудните им периоди, за да изкарват повече пари.Децата имат чужди имена,не говорят българск

164

Може би

преди 5 години

Ще се върна,но само ако комунистите и техните братя роми се изнесат завинаги от България,начело с мустаката внучка на касапина от Правец.

163

Bbb

преди 5 години

Българин от Швеция или швед от България?

162

Циник до 179

преди 5 години

Ха ха ха....*** - ти на тази кълка лежи!И още...Мисир - когато се научиш как да се обръщаш към събеседник - може да получиш адекватна реакция!Също както сега впрочем!Разбра ли мисир?

161

Анонимен

преди 5 години

ДоЗлатни уста! Анонимен

160

Анонимен

преди 5 години

До Не,ЗАКРИВАЙ!!!Къде се намира този нормален свят?

159

Не,ЗАКРИВАЙ!!!

преди 5 години

Връщам се само за седмица-две веднъж годишно.Виждам,че е станало още по-мизерно и отново се връщам в НОРМАЛНИЯ СВЯТ.Скоро най-вероятно ще продам всички си имоти и ще престана излишно да си губя времето...

158

Анонимен

преди 5 години

До *** до 170Това ти е нивото неграмотнико-можеш само да обиждаш.Не случайно едва си изкласил средно образование в сградото или друго"престижно"училище.

157

Циник до 170

преди 5 години

Мисир - изнесъл.се е само плесенясалия ти мозък!Огледай се - ако не друго роми имате достатъчно!

156

1

преди 5 години

да всички,ще се върнат,заради сините очи на слънцето.

155

До 174

преди 5 години

Аз не карам никой да се връща.Уважавам избора ви.Ама емигрантите не уважават нашият избор да останем в България. И почват да плюят все едно тук е най-ужасното място на света.Ами не е.И все по-добре ще става-заплатите растат, работните места се увеличават, престъпността намалява, доста градове придобиха друг облик.Има и проблеми, ама навсякъде е така.