71

123

преди 5 години

До АликзандърЗа да се промени общественото мнение трябва да сте мнозинство. Обаче ако сте мнозинство, няма да има общество, защото няма кой да прави деца. Накрая ще останат няколко дърти жители на Хонолулу, ще си припяват Айларипи и ще тъжат за отминалите времена, в които "тъпите" хетеро хора са им изградили общество, в което има ценности, цели, права и задължения. И най-важното - деца!

70

34888

преди 5 години

Налагане на толерантност с тоталитарни методи. Дава ни се само един избор - да ги приемаме, да ги харесваме. А правото на избор къде е? Толерантност и търпимост - да, разбира се. Но превръщане в норма - категорично не. Защото не е нормално, отклонение е. И докато имате нужда да парадирате с това, конфликтът в душите ви никога няма да се реши.

69

Анонимен

преди 5 години

ТОВА НЕ Е ПАРАД А ПРОТЕСТ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!ВЕЧЕ Е НЕСПИРАЕМО!!!!НАД 10 ХИЛЯДИ СА ПРОФИЛИТЕ ГЕЙ В САЙТА ГЕЙ РОМЕО И ТО САМО МОМЧЕТА И САМО ОТ СОФИЯ!!!И ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН МАЛЪК САЙТ!!ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ГЕЙ СА 10-15% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО А ТОВА СА 100-ЦИ ХИЛЯДИ ДУШИ! НЕ Е НИКАК МАЛКО

68

extremist

преди 5 години

ЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕЖДА ТАКЪВ ПАРАД ??? АЗ НЕ ИСКАМ

67

Анонимен

преди 5 години

До Аликзандър 60И аз не виждам проблем да се съберете един ден в годината и да си празнувате. Но без да досаждате на другите! Идете някъде на някоя поляна и си празнувайте на воля. Но в града досаждате! А никой не обича досадниците! Ясно, или трябва да се повтори за някои особено "умни"?

66

Аликзандър

преди 5 години

"Всеки зависи от някого, но всички зависят от общественото мнение. Винаги е било така и така ще си остане."Съгласен съм с теб. Такъв е принципа, по който работи общественото мнение. Обаче общественото мнение периодически се променя. Предполагам, че си забелязал, как в Западна Европа, никой не смее да гъкне срещу ЛГБТ обществото. Скоро и в България ще бъде така.

65

Аликзандър

преди 5 години

До 123Моля, опиши кой и как НАТРАПВА, с кого да се прави секс и да не правят деца. аз не знам за такъв случай. Просто няма. Обаче постоянно разни хетеросексуални дават "съвети" на хомосексуалните за това как точно трябва да протича интимния им живот.

64

ЛГБТ

преди 5 години

От толкова много прайдове не ми остава време да се начеша

63

Прайдваща истина

преди 5 години

Въздействието на полово предаваните болести остава най-голямо при младите хора на възраст между 15 и 24 години, като сред най-изложените на риск са хората с различна от традиционната ориентация.

62

читател

преди 5 години

Ето я простата схема по която ни работят:https://lentata/page_7522.html

61

123

преди 5 години

Вие сериозно ли изтрихте коментар, чиято цел е да подкрепи българското семейство?

60

123

преди 5 години

До АликзандърАз не натрапвам мнението си, а казвам неща, за които всеки може да се замисли и е длъжен да обмисли. Виждам, че много хора са съгласни с мен и това значи, че не говоря глупости. Помисли си какво ще стане в свят, в който хората им е натрапено, че е нормално да нямат деца и да празнуват начина, по който правят секс? Всеки зависи от някого, но всички зависят от общественото мнение. Винаги е било така и така ще си остане.

59

Анонимен

преди 5 години

Само не ми е ясно дали е pride (гордост) или pride (стадо). Щото в това да ви разкарват като септемвийска манифестация из цяла и без това изнервена София като стадо УФЦЕ, не виждам никаква гордост... Уф, дано да изпраска един дъжд утре, че да ви се разтекат гримчетата!

58

Анонимен

преди 5 години

До Аликзандър Вие не се събирате да се забавлявате, Вие се събирате да парадирате. Отделен въпрос е че Вие искате повече права, уж сте за равенство, обаче искате да получите повече от останалите.

57

Аликзандър

преди 5 години

Я се замислете, повечето от вас, като надувате чалга до зори и тормозите съседите си, дали по този начин също не тикате вашите "ценности" и поведение в лицето на другите хора. Аргументите, които вадите срещу нашия прайд важат с пълна сила именно за вас, дето се мислите за "нормални".

56

Аликзандър

преди 5 години

До 123По твоята логика хетеросексуалните двойки, които не могат да имат деца също не са полезни за обществото. Аз нито се заяждам, нито се опитвам да ти налгам мнението си, за разлика от теб. А що се отнася до "хората от, които ни зависи съдбата", тук просто изби рибата. Очевидно е, че нискоинтелигентния си ти, щом си мислиш, че хора, които изобщо не познаваш, зависят от теб. Нито знаеш как живеят, нито какво умеят, нито какво са постигнали. Може да се окаже, че ти си зависим от такива хора.

55

ЧИТАТЕЛ

преди 5 години

Имаше един просяк на "Витоша", години наред показваше незарастващите си рани по краката.Тези показват раните си в душата.И в двата случая много гнусно.

54

SILANCE

преди 5 години

До MeНачините им са ... натрапчиви. Не е точната дума,особено,след като прочетохме какви индивиди ще ни "тръснат",които да ни налагат прословутата конвенция. Парадът идва тъкмо вареме,за да ни припомни,че и насилието,и любовта могат да бъдат употребени доста нечистоплатно.

53

123

преди 5 години

До АликзандърИстина 1 - не можете да имат деца, т.е. не се полезни за развитието на обществотоИстина 2 - не сте много интелигентни, защото се заяждате с хората, от които ви зависи съдбатаИстина 3 - не знаете какво е морал и ценности, което води до поведение в обществото, което е нежелано и пошлоЦял ден мога да изреждам, но смятам да оставя нещо и за другите

52

Аликзандър

преди 5 години

До 123Какви истини говориш, ти да не си някакъв пастор, бе? Прайда е само в един ден в годината. Не виждам какъв ви е проблема, че веднъж годишно дадена група хора се събират, за да се забавляват. Какво толкова е станало, че така се заяждате всички?