91

gvalchanov

преди 5 години

ПОЛЕТО ПЛАЧЕ ЗА РАБОТНА РЪКА .

90

Анонимен

преди 5 години

Тея защо не ходят да си правят прайда в гората, на полето....Защо трябва да се блокира столицата и целия град с нормални хора да търпят това безобразие.Защо кмета разрешава?Ако ги подкрепя толкова да си ги вземе у тях .

89

Анонимен

преди 5 години

До до Анонимен 91Разбира се, че не са най-дискриминираните.Опитай се да направиш кариера в света на изкуството, науката и някои други области, в които не се изисква физически труд, но има възможност да се получава заплата и хонорари дори и да не си много натоварен със служебни задачи. Тогава ще се увериш, че във всяка една подобна институция има поне по няколко човека ЛГБТИ, чиято кариера се развива най-безпроблемно.Крепят се един друг и се толерират, като си съдействат. Това е факт.

88

123

преди 5 години

Това е пълен абсурд! Освен, че е нелепо допълнително създава стрес за хората, които искат просто нормално да се придвижват и си вършат работата в съботния ден!Абсолютно незачитане на правата ни като граждани, които трябва да бъдат блокирани заради егоизма на прайда!Кой ще ни обезщети за претърпените вреди от това?

87

до Анонимен 91

преди 5 години

До Анонименкой твърди, че лгбти хората са НАЙ-дискриминирани? аз никъде не съм чувал подобно твърдение от техни представители.

86

софиянец

преди 5 години

както и да го погледнеш-това е еврейска измислица с цел ликвидиране на морала и нациата ни.И не само нашата нация и морал.Четете идеите и целите на ционистите и ще се ориентирате,Това са официални документи .Четете

85

Гневен Българин

преди 5 години

Каква е тая демонстрация . Къде са агитките , къде са Българските организации. Прайда да си го честват в Америка в България няма място за хора с психични отклонения . Това ако се случи в другите Славянски държави , болниците ще са пълни

84

Анонимен

преди 5 години

Гай Ричи ще присъства ли, барем.

83

Фабио

преди 5 години

Аз също съм гей и въпреки това не съм привърженик на т.нар. Pride. Този формат може да е полезен там от където произхожда, но в България това е просто несъвместимо с традициите и културата на хората. Поради това тази инициатива провокира и генерира от самото начало в голямата си част негативни емоции и е по-скоро вредна отколкото да е полезна в каквато и да било насока.

82

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Знаещ Напълно съм съгласен.Не ме интересува кой с кого и какво прави,но аз,честен и многогодишен данъкоплатец считам за гавра с моя труд и средства да се плаща охраната на шепа забавляващи се някакви същества!Още повече заради тях да се усложнява и без това сложната пътна обстановка.

81

Анонимен

преди 5 години

Много други групи в България в неравностойно положение са подложени на истинска дискриминация. Не мисля, че ЛГБТИ общността е най-дискриминирана.

80

Анонимен

преди 5 години

До АликзандърТи да не си Сашо Тончев от ИИИ?Той е същият многознайник като теб, много от употребените от теб изрази съвпадат с онези, които той обичайно използва, но не вършеше работа и за пет пари, та се наложи да напусне. Преди това десетилетия наред е бил на заплата, без да върши нищо. Не знам как се уреждате така, и все с претенции за много знания и интелигентност, но за работа да не ви търси човек!

79

Съотношението?

преди 5 години

От десетина дена се говори, че 1 300 полицаи ще бъдат събрани, за да охраняват този парад.Интересно ще е да научим колко на брой ще са участниците в самия парад? Поне приблизително.Да не се окаже, че за охраната на един ЛТБТИ са били ангажирани по 10-12 полицаи? Толкова ли са ценни тези, бе?!

78

Анонимен

преди 5 години

Сами да си плащат охраната!Докога ще ни товарят с разходи по глезотиите на кого ли не?

77

123

преди 5 години

До АликзандърКалта, която хвърлят хората по вас, сте я омесили вие. Дръжте се като достойни за уважение човешки същества и ще видите разликата. Ще ти дам пример за един колега, който непрекъснато говореше за секс и разни извращения с всички колежки. Всичките си имат приятели и не ги интересуваха неговите простотии. Накрая му направиха картичка-колаж с изрязан бански костюм с космати гърди и неговата глава, а около него яко мадами. От тогава не смее да каже нищо. Вече не му беше забавно

76

Аликзандър

преди 5 години

Един ден в годината се събираме да се забавляваме и това става фундаментален проблем на обществото. Като че ли нямате друго за оправяне, а сте тръгнали с нас да се занимавате. Истината е, че повечето от вас не можете да живеете без да изливате злоба и омраза по някого. Все някой друг ви е виновен, че сте неудачници в живота си. Дали ще е ГЕРБ, БСП, Тръмп, Путин НАТО, ЕС, за вас няма значение. Важното е да има от какво да се жалвате и по кого да хвърляте кал.

75

Reptile

преди 5 години

Защо най-важното да е отношението към педераните за оценката на едно общество?! Защо да не е отношението към културата, езика, или пенсионерите... а точно към педераните?! Абе, кой така лесно Ви промива мозъчетата, това най-много ме интересува?!

74

123

преди 5 години

България е спасила евреите, храни индитата и пази хората с различна сексуална ориентация! Искам да попитам има ли подобна политика спрямо децата, възрастните хора, мъжете, които хранят семейството си, жените, които гледат и обгрижват децата ни - българите, които правят възможно съществуването на България като страна с богата култура, традиции и ценности?

73

TestAuthor

преди 5 години

До АнонименАбсолютно си прав, ние сме общество и ги толерираме. Но те искат да ни ограничават правата и да ни поругават ценностната система. Според теб кой иска да наложи тоталитарно общество - те или ние?

72

Анонимен

преди 5 години

Ясен тест за едно общество и за отделния човек е отношението към малцинствата,най-вече хомосексуалното. В тоталитарните общества са ги съдили, убивали и тн. Такива като т. н националисти/набедени/ са си чисти фашисти и комунисти. Редно е да се преследват решително от закона. И не ги одобрявам хомитата, но съм толерантен към тях.