11

Анонимен

преди 5 години

Празникът на софиянци :-)

10

Бате Гойко

преди 5 години

"Организаторите изтъкват, че София Прайд е възможност да хората с различна сексуална ориентация да комуникира с обществото по теми, които засягат ЛГБТИ хората." - тези теми да си ги обсъждат сами, те не засягат обществото.

9

Burzum

преди 5 години

Защо не се прави на шести май?Защо два парада с едни и същи участници?

8

Анонимен

преди 5 години

Между шестващите и пазещите ги няма никаква разлика. Едни и същи са,те затова се подкрепят. Докато всякакви престъпници вилнеят на свобода.

7

Аз

преди 5 години

Демонстрация на содомски и гоморски грехове, опаковани като любов и равноправие.

6

456

преди 5 години

В природата има баланс, ако Фандъкова е дала пари за това извращение , то сигурно е, че все някой ще подари на внуците й смяна на пола , ей така по случай абитуриентския бал , да й е готино, да се чувства благословена.

5

Shark

преди 5 години

"Различни хора, равни права"- А нашите права къде са! Защо ме ограничават, защо ще спират движението, това нарушава моите права. И кога ще говорите само за права. Ще кажете ли нещо за равни задължения на различните, а!!! На всички различни, сексуално различни, етнически различни и др. Като всички сме равни в правата не трябва ли да сме равни и в задълженията!!!!!

4

Българинът

преди 5 години

СРАМ И ПОЗОР!

3

Анонимен

преди 5 години

ЦЦ и ББ да се разкрият най-сетне и да си пъхнат пера в задните части и да поведат прайда (животинска група)

2

Анонимен

преди 5 години

Както всяка година - полицаите повече п*далите. Защо ли?

1

zeus

преди 5 години

180 000 лева държавна пара, от джоба на всеки, за да се пази частно парти на хора, желаещи да демонстрират психичните си отклонения.