Снимка: visualhunt.com

Полицията предприема засилени мерки за сигурност заради предстоящото шествие "София Прайд" в събота, предаде БНР.

Още по темата

Ще бъдат изградени буферни зони и няма да бъдат допускани хора, носещи забранени предмети или в нетрезво състояние. 

От столичната полиция обясниха още, че е възможно да бъде спирано движението поетапно заради придвижването на шествията, които ще бъдат общо четири.

Под надслов "Различни хора, равни права" ще се проведе тази година София Прайд.

Организаторите изтъкват, че София Прайд е възможност да хората с различна сексуална ориентация да комуникира с обществото по теми, които засягат ЛГБТИ хората.

Тази година София Прайд поставя фокус върху темата за любовта – съкровената любов, споделената и несподелената любов, любовта като дълг, любовта към децата, любовта към родителите, любовта към самите нас, любовта, която плаши, и любовта, която ни дава сили, любовта, която законът зачита, и любовта, която остава извън закона.

Коментари Напиши коментар

96

gvalchanov

преди 3 години

ПОЛЕТО ПЛАЧЕ ЗА РАБОТНА РЪКА .

95

Анонимен

преди 3 години

Тея защо не ходят да си правят прайда в гората, на полето....Защо трябва да се блокира столицата и целия град с нормални хора да търпят това безобразие.Защо кмета разрешава?Ако ги подкрепя толкова да си ги вземе у тях .

94

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 91Разбира се, че не са най-дискриминираните.Опитай се да направиш кариера в света на изкуството, науката и някои други области, в които не се изисква физически труд, но има възможност да се получава заплата и хонорари дори и да не си много натоварен със служебни задачи. Тогава ще се увериш, че във всяка една подобна институция има поне по няколко човека ЛГБТИ, чиято кариера се развива най-безпроблемно.Крепят се един друг и се толерират, като си съдействат. Това е факт.