137

Гробокопач

преди 5 години

Характерно за магарето е от време на време да приревава: "Иаааа, иааааа, иаааа...", за да покаже, че го има, другият му номер да се запъне при преминаването на мост и да покаже магарешкият си инат. Част от ината му е от време на време и да пририта няколко къча. в общи линии, реперотара му е постен. та тъй с магаретата на Борисов.

136

135

преди 5 години

Бг отдавна загуби/продаде националната си сигурност, при това абсолютно бездарно.Каквото решат от Брюксел и Вашингтон това и правим.Всичко останало е илюзия за наивници.Късно е чадооо, мандалото лопна!!!!!

135

Бай Шиле

преди 5 години

Ейййййй не наядоха се .

134

Калечко

преди 5 години

и аз го имам тоз плугин на Хрома дето сам можеш да си помпиш плюсове :))) жалък си братле

133

шматка

преди 5 години

Добре де като нямаме и гориво защо не купим безмоторни самолети.

132

cec

преди 5 години

Кви самолети. Фъндъкова само два турски автобуса Ивеко за градския транспорт може да купи.И докато Горанката ви лъже че БВП е 100млрд. нищо няма да направите.БВП е 300млрд. А познаите какво е станало,а.Голямо влачене, голямо крадене еи.

131

Анонимен

преди 5 години

Като почнете с тоз патриотизъм. Детето ми не го храна няква дума. Сметките като плащам, не ми ги опрощават щото съм патриот. Като сте такива патриоти жертвайте се за всеобщото благо. Айде. Идете да оправяте държавата. Идете в София и да ви видим. Кво се правите на мъже по маси, седенки и сайтове. То от такива пишман плямпащи патриоти България е на този хал. Бори ли се. С кое? С ракията и салатата ли?????

130

Калеко Алеко

преди 5 години

Разбира се, че трябва да се харчат щом са свързани с националната ни сигурност и самочувствие ... Да не забравяме че в един трап в Белене, едни другари радетели на "Вечната и непреходна българосъвеЦка дружба" вече погребаха едни милиарди за да начешат с тях рушофилистичните си сърбежи ... !!!

129

Кратун

преди 5 години

До 113 АнонименА как ще мотивираш хората, когато виждат, че за тях купуваш скрап и не цениш живота им? Национално самосъзнание и любов към родината се гради с поколения. Држава, която пикae върху народа си не може да очаква да получи отнякъде мотивирана армия.

128

Кратун

преди 5 години

Руснаците, турците и техните български *** нямат никакъв интерес от една въоръжена българска армия. Военните трябва да са обучени да работят с оръжейните системи. Не може ако се зададе военен конфликт да докараш нещо от някъде да го струпаш пред войниците и да ги пратиш да дават живота си за родината. Защото точно това ще се случи с необучена армия - ще ги попилеят като пилци. Въпросът е зададен силно манипулативно. Съвременните оръжия не са играчки!

127

Анонимен

преди 5 години

Ей мазна мутро

126

Скоро

преди 5 години

и болниците ще са луксозни заведения в тази проклета герберастка морга

125

Анонимен

преди 5 години

Който не храни собствена армия ,храни чужда !Руската кукла на конци Марешки иска да храним чужда.

124

Държавата

преди 5 години

си отива, спете спокойно, деца. На гербаджийте държава не им трябва, те кешират каквото може на момента и изхвърчат в чужбина. Вие баламурниците му мислете, дето оставате тук с освирепелите зингани. Мачкай, Бойко

123

Анонимен

преди 5 години

Американските пилоти правят 120-200 часа годишно.Руските по време на 90-те години правят 10 а в наши дни по 20-25 часаНаще са под санитарния минимум. Един летателен час на ф18 се изчислява на US$7000-24,400 / 40 000 лв. Mig 29 $5,500-20000 за един летателен час в гориво. за адекватни 50-100 часа на година ще отиат по 500 000 - 2 000 000 лв само за гориво на един миг 29

122

Анонимен

преди 5 години

На времето 2009г. американското военно аташе каза че не ни тябва армия щото те щели да ни пазят...тябвало да имаме няколко роти за бързо реагиране да ходят с тях на международни мисии...даже го даваха по телевизията...

121

Щом самолетите

преди 5 години

се водят луксозни играчки, направо да минаваме към Турция да спестим някой лев, със сигурност ще ни управляват по-добре от герб и ще крадат по-малко.

120

Анонимен

преди 5 години

Програмистите са негодни за военна служба.

119

Анонимен

преди 5 години

Програмистите и политиците като не искат да служат в армията, ще трябва да се откупят с по-високи данъци и по-бедните ще служат и ще вземат и те добри заплати в армията.

118

Анонимен

преди 5 години

Те , май, вече се съгласиха и помолиха турската армия да пази небето на БГ, за да се пести ресурс и пари. Този министер излезе ***, никакъв пейтриът. Издаде ни на турците. Получава плесница от Апостола.