17

Барселона

преди 5 години

Самолети са ни нужни и то от много време.Не можем да се молим на съюзниците ни в НАТО да ни охраняват небето.Сега наред е Турция...То че сме бедни е ясно,но не можем хептен да свалим гащите...

16

Max

преди 5 години

По-добре Турция да на пази въздушното пространство.През годините се видя, че от нашите политици нищо не става и със сигурност Турция ще ни пази по-добре от колкото нашата "армия"

15

Анонимен

преди 5 години

Ясно е какво са инструктирали Марешки на парада на 9-ти май в Москва. Никакви оръжия, никакво въоръжаване на БА. Руснака трепери от страх заобиколен от всякъде и използва всичките си троянски магарета за да саботира НАТО. Ако има някой виновен за незавидното положение в което се намира Русия това си е самата Русия. Крайно време е това да се проумее от руския елит и Русия да спре да мъти водата и главите на подкупни политици като Марешки.

14

Работещ

преди 5 години

До Анонимен 11Утре ракета ще искат да купят и ще са прави, но какво да правят пенсионерите, болните, работещите с мизерни заплати.Заплатите зависят от ръста на икономиката, не от политиците.И стига с тия пенсионери, че до гуша ми дойде вече.Все за тях няма и не им стига.Все едно, че друго в тая държава няма.Цял живот са лежали, сега искат ли искат.Толкова са работили, толкова получават.

13

Е

преди 5 години

И от кого точно ще се защитава България? Кой ще ни нападне? Вие изобщо как си ги представяте тези работи.....Нали сме в ЕС и НАТО.Единствената потенциална заплаха за нас може да бъде Турция. Но при такова стечение на обстоятелствата никакви самолетите няма да ни помогнат. По добре да си купим мамперси и да се молим нашите съюзници дасе намесят възможно най бързи и да потушат конфликта.Турция има една от най силните и добре оборудвани армии в света.

12

Анонимен

преди 5 години

Ясно ,пак ще се крадат милиярди !

11

Анонимен

преди 5 години

Да, да се купят НОВИ самолети, които да бъдат съвместими 100% с изискванията на НАТО!Пари имаме!Ако Боко оговори намаление на цената на газта от Русия с 30%(колко беше последното увеличение) ще имаме един милиард лева в рамките на година.Веднага можем да купим Еврофайтър, та даже и Ф35 за.За две години ще купим две ескадрили без проблем и ето ти най-боеспособната авиация на Балканите.

10

Анонимен

преди 5 години

Утре ракета ще искат да купят и ще са прави, но какво да правят пенсионерите, болните, работещите с мизерни заплати. За всичко си има време - първо обърнете грижа на народа, а след това лъскайте имиджа.

9

Анонимен

преди 5 години

Времената са различни не се очаква война Европа в близките векове ,за какво ни е армия

8

Факт!

преди 5 години

Естествено че не нали Турция ще ни пази.То от армия смисъл няма вчета Нетаняху се е допитал до Борисов и е решил да закрива израелската армия Иран щели да ги пазят немлао смисъл от армия!

7

Анонимен

преди 5 години

за какво ни е армия. Да се разаде по една сопа на всеки и така ще се браним от нападения. А през останалото време ще гледаме картофи както ни казва бико тиквата...

6

Анонимен

преди 5 години

Всеки български олигарх да купи по един изтребител или фрегата.Така и така парите им са крадени,поне да дадат малко за полза родину.

5

Анонимен

преди 5 години

При сегашното положение на сътраната е безмислена инвестицията на милиарди за отбрана . Примерно ако Турция реши да ни нападне е въпрос на 2-3 дни да ни окупира независимо за колко милиарда самолети имаме

4

Анонимен

преди 5 години

Да! Задължително!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Това са пълни глупости. Ще откраднат милиарди и още повече сектори ще бъдат затруднени в бъдеще. Аз по-сппкойно няма да спя с една нова фрегата, но ще се радвам ако в северозападна България например се инвестират средства и се създадат повече условия за бизнеса и средната класа. Това без държавна намеса не става.

2

zeus

преди 5 години

Кое е по добре, да имаме наши самолети или да оставим Каракачанов да сключи договор с турците да ни пазят?

1

Анонимен

преди 5 години

Най - добре е да има разпределение и групиране на държави за общи военни разходи и управление на отбраната. Какво пречи с Румъния да имаме общ флот, че и авиация, а впоследствие и общоевропейски такива? А то сега всяка държава дублира и харчи неефективно- особено са ощетени малките и скъсаните като нас.